Autors Tēma: Attiecības 20:40  (Lasīts 15835 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Attiecības 20:40
« Atbilde #90 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:45:42 »
Bet- zhanra klasika ir beegt jebkur, ka tik no kkaadaa veidaa apgruutinoshiem vecaakiem prom... kaa likums, izveeles reti ir konstruktiivas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #91 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:45:49 »
tex

Es galiigi neinceejos par kvadras makarontipu
Sorry, tā bija Tille, kas jautāja, kas tad kvadrai pie viņas makarontipa patika... te tik ātri nāk klāt, ka sajuka, kas ko teicis

daddy

• Viesi
« Atbilde #92 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:52:30 »
Msni vecaaki nebi nevainojami, aber arii potenciaalie znotu kandidaati nebi galiiiigi garaam.. taa kaa kkur osechka ir, ja kandidaats shkjiet galiigi garaam- vai nu vecaaku audzinaashanaa, vai expektaacijaas...

daddy
Piedzirdi un tad liec zaagjeet???

redzi, tajā 18-25 gadu vecumā cilvēks ļoti strauji nobriest un tiešām tie džeki, kas viņām 18 gados likās WOW, 22 gados jau šķiet pilnīgi garām... un tā ir liela vecāku gudrība izteikt spriedumu, un vēl lielāka gudrība pieturēt muti uz kādu laiku, kamēr bērns pats nobriest un pamana lietas :)

nē, parasti šie paši dzer, uz to neviens nav bijis jāskubina. :) 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #93 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:52:47 »
Reiz biju vienaa pasaakumaa pie Rudziisha.. veicaam tur visaadas sociometrijas... rezultaati tikai apstiprinaaja dziivee noveeroto- fixi pie destruktiiviem kexiem beeg zakjenes no ne visai aljljo gjimeneem...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #94 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:54:28 »
Sasmeejos, ka juus te domaajat, ka pareiza un laba audzinaashana (kas tas ir, tas arii veel jautaajums) noved pie taa, ka 20 gadu vecumaa meiteens kaa taada dziives ruudiita ome atshskjir ideaalos vechus no visaadiem tirlinjiem. Ar laiku jau, protams, attopas, kaa jau kvadra te teica. Tikai tam ir vajadziigs laiks, lai pie attieciigiem secinaajumiem nonaaktu. Taa teikt, dziives skola.
Es, piemeeram, domaaju, kaa man audzinaat deelu, lai shamam laba sieva buutu. Tak visas godiigas tautu meitas kaa uzburtas uz alkoholikjiem, alfonsiem un tirlinjiem, un aukleejas ar shiem, gatavas pabalstiit, apruupeet, ziedoties. Varbuut jaaudzina par tirlinju, tad labu sievu, toch, dabuus. A, ja buus kaartiigs, nopietns chalis, skat, ragana uz slotaskaata sho nograabusi un tik slauc.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #95 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:54:41 »
daddy

Ok, es atpalikusi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #96 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:56:12 »
njaa, liidzatkariigaas noteikti kvalificeejas par godiigaam tautu meitaam.

Dzhiizas kraist...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #97 : 2015. gada 16. aprīlis, 16:59:58 »
Ineshuk, tak paskat tepat arii, cik nav lasiits, daudzaam jauniibaa pieredze bijusi ar visaadiem atkariigajiem, i glaabt ir meegjinaajushas, i gjimeni veidot..

Atslēdzies tex

« Atbilde #98 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:00:42 »
njaa, liidzatkariigaas noteikti kvalificeejas par godiigaam tautu meitaam.

Dzhiizas kraist...
māmuķu sapnis... pašām meitenēm murgs...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #99 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:01:21 »
Es reiz iedomaaju, kaa matus pleestu (un kur kljuudas bijushas), ja -12 kex kanti sit... Maate ar droshi vien soliitu kapaa lekt...

Atslēdzies tex

« Atbilde #100 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:01:53 »
Ineshuk, tak paskat tepat arii, cik nav lasiits, daudzaam jauniibaa pieredze bijusi ar visaadiem atkariigajiem, i glaabt ir meegjinaajushas, i gjimeni veidot..
nu ja, tātad ar vecķiem (cik nu to klāt ir bijis), ir bijis vēl sliktāk kā ar atkarīgo... IMO tas ir antikompliments tieši vecākiem un nevienam citam (meitas tikai cieš no tādiem vecākiem)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #101 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:02:39 »
Habibi

Manaas aciis tas neliecina ne par adekvaatu audzinaashanu, ne ko citu pozitiivu...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #102 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:03:46 »
Štrunts par attiecību 20 un 40. Es zināju attiecību 20 un 56, tas gan bija diezgan īslaicīgi, nepilnu gadu, bet lūk tas bija kaut kas prātam neaptverams!

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #103 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:04:40 »
Reiz biju vienaa pasaakumaa pie Rudziisha.. veicaam tur visaadas sociometrijas... rezultaati tikai apstiprinaaja dziivee noveeroto- fixi pie destruktiiviem kexiem beeg zakjenes no ne visai aljljo gjimeneem...

Bija tāds pētījums UK, uzrādīja korelāciju starp nefunkcionējošām ģimenēm un pusaudžu grūtniecībām. Visai saprotami.

Ar to labo audzināšanu ir tā...es tikai domāju, nu, cilvēks parasti negrib sliktākus apstākļus, nekā ir bijuši pirms tam. Tātad, ja vecāku ģimene varēja sirsnīgi izrunāties- diez vai pavilksies uz uzbraucieniem un nedēļām ilgu klusēšanu; ja mamma garšīgi taisīja ēst- diez vai būs gatavs pārtikt no hotdogiem, utt. To es Habibi :)
Plika runāšana gan varētu nenostrādāt.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #104 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:05:58 »
Vo, Naara ir riktiiga vella vecene, a viirs vinjai sakariigs..