Autors Tēma: Attiecības 20:40  (Lasīts 15910 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Attiecības 20:40
« Atbilde #150 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:50:25 »
...a kas teicis, ka zakjis uz preci taisaas?...

...pie kam- vnm var izdhkjirties...
nu ja par bērniem runā...
tas gan, izšķirties var.

Bet te toč pēc psiha vai krimināla sāk izskatīties. Nez, es ievāktu info... da nu jau pat ne vecāku, bet pašas meitas vietā. Nedzīvotu ar kadru, par kuru neko nezinu. Zināt un akceptēt pat trakas lietas ir viens, pat negribēt zināt, tomēr cits...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #151 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:50:52 »
A juus arii par gadiem izmelojaties ar kexiem, ar kuriem kaut vai neregulaari, bet tiekaties?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #152 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:51:41 »
"vīrs/dzīvesbiedrs taču ir?"

Dokumenti mums smuki plauktiņā, bet, ka kāds būtu tos pētījis pie iepazīšanās, nu, hmmm..

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #153 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:52:13 »
Uzsaucu viņiem ceļojumu un tad arī meita to pasi ieraudzija..Nu bija mums normālas attiecības, visu, arī šito izrunājām.
Tiesības arī ir (brauc ar mašīnu)
Kāpēc tagad? Jā, visa tā jezga ar īsto vecumu nāca gaisma salīdzinoši nesen. Un nesen arī bija tā laime no malas pavērot visu to kompāniju, jaunieši, kā jau parasti, ālējas, bet manējai pie sāniem viņš.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #154 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:54:24 »
tad arī meita to pasi ieraudzija..
Mani arī beidzot sāk šī sāga interesēt - viņš tiešā tekstā tika pirms tam melojis par vecumu vai arī tikai ļāva domāt, kā katram patīk?

Atslēdzies kniepadata

« Atbilde #155 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:57:10 »
tad arī meita to pasi ieraudzija..
Mani arī beidzot sāk šī sāga interesēt - viņš tiešā tekstā tika pirms tam melojis par vecumu vai arī tikai ļāva domāt, kā katram patīk?
Meloja, tā sanāk.
Laikam sirdslietu komentāru rekords? :)
Iespējams, šos pēdējos faktus vajadzēja uzreiz uzrakstīt, tad izpaliktu daži viedokļi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #156 : 2015. gada 16. aprīlis, 17:58:04 »
...es ne "par kko zinaat"... ..
.es konkreeti par dokumentiem... ...nakas atziit, ka pat 17 gadu paziishanaas un 4 gadu kopdziives laikaa esmu ticeejusi uz vaarda un prasiit pasi nav bijis iemesla...

..nu ja, man jau albatrosi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #157 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:00:14 »
Nekad neesmu melojusi par vecumu.. nesaprotu to fishku... arii otram nepiedodu... taapat kaa par cm un kg..

Atslēdzies tex

« Atbilde #158 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:02:03 »
...es ne "par kko zinaat"... ..
.es konkreeti par dokumentiem... ...nakas atziit, ka pat 17 gadu paziishanaas un 4 gadu kopdziives laikaa esmu ticeejusi uz vaarda un prasiit pasi nav bijis iemesla...

..nu ja, man jau albatrosi...
un ja tad atklātu, ka šis nomelojis 10g.? Nepiedotu taču?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #159 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:02:32 »
Nu, stulbi ir par tādām lietam melot. To taču ir tik viegli pārbaudīt! Lai gan, ja tā padomāju- man vīrieši arī ir melojuši par vecumu. Divi izlikās vecāki...labi, 20 gados piedodami. Un divi- jaunāki, bet...par 1 gadu! Kur fīča- man nesaprast.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #160 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:02:40 »
:D atshkjaidot teemu- kex ar dviinjubraali... ...man ar horoskopiem slikti, prasu savejam- kas Tu peec horoskopa?... ...x... ...tas man netraucee pagriezties pret dviinjubraali un prasiit- a kas Tu?... ..kaa shie reeca... ...a man krietnu briiidi nepieleca, par ko... ..bremze...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #161 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:06:28 »
tex

Shim.jaabuut baigi labajam, lai es piedotu melus ;)

Ir kexi, kas uz to iekritushi...

Es pat nespeeju iedomaat, kaadus es toch piedotu...

Bet taapat nespeeju iedomaat, ka es nepamaniiitu it kaa aciimredzamu 10 gadu starpiibu...

Atslēdzies tex

« Atbilde #162 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:08:05 »
nez, ja melo par vecumu, tad melot var par VISU citu arī...
es gan, pat online+IRL iepazītiem pirms iet ar viņiem jebkur tālāk par sabiedrisku vietu, nočekotu, ka tektais atbilst patiesībai, t.i., ka tas, ko clv par sevi saka, tā tiešām ir.

Ja pieķeru, ka samelots jau par vecumu, čau - nafig man meli...
Ja mērķis būtu tikai 1x sex, tad pooo, bet tad arī neko nejautātu, t.i., subjektam nebūtu vajadzības melot- varētu vnk neteikt neko

daddy

• Viesi
« Atbilde #163 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:10:14 »

Ja mērķis būtu tikai 1x sex, tad pooo, bet tad arī neko nejautātu, t.i., subjektam nebūtu vajadzības melot- varētu vnk neteikt neko

kā tad, Tev mērķis sex, a šim - Tava niere... labāk jau tomēr izprašņāt kas, kur, kā...

Atslēdzies tex

« Atbilde #164 : 2015. gada 16. aprīlis, 18:12:41 »

kā tad, Tev mērķis sex, a šim - Tava niere... labāk jau tomēr izprašņāt kas, kur, kā...
vnk izprašņāt nav nekādas jēgas, kā redzam, mierīgi var samelot. Ja izprašņā, tad iegūtā info arī jāpaŗbauda.
Vai dēļ 1 fix ir jēga tā ķēpāties....

kgan, ja saka, ka 30 un izskatās uz 40, laikam pal'jugtu dokumentu. Ja atteiktos rādīt, čau...

Tāpat, ja izskatās uz nepilniem 18 - nafig nepatikšanas, lai rāda pasi vai tiesības! Nē? bye!