Aptauja

Vai esi pīpējis/pīpējusi zālīti?

Jā, pamēģināju un pietiek.
5 (20%)
Jā un vēl varbūt kādreiz uzpīpēšu.
5 (20%)
Nē, bet labprāt pamēģinātu.
3 (12%)
Nē, neinteresē.
12 (48%)
Lietoju pastāvīgi un ir ok.
0 (0%)

Pavisam nobalsoja: 22

Balsošana ir beigusies: 2015. gada 27. aprīlis, 13:45:11

Autors Tēma: Marihuānas laime un posts.  (Lasīts 6135 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Re: Marihuānas laime un posts.
« Atbilde #15 : 2015. gada 17. aprīlis, 10:56:36 »
es drīzāk teiktu , ka nejaucu vis- arī pie ķīmijterapijas nelabumiem ļoti atvieglo stāvokli- sāpes un nelabumu. un , ja to nedrīkst lietot tikai tāpēc , ka likumdošana ir nepilnīga...

Atslēdzies rutta

« Atbilde #16 : 2015. gada 17. aprīlis, 11:58:57 »
Es pret legalizāciju.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:24:18 »
Hmm, tas būtu ļauni tiem pretiniekiem novēlēt pašiem izbaudīt kvai ķīmijterapiju uz sevis visās niansēs un tad pajautāt vēlreiz? ...

Suicidāli idioti arī tagad to zāli atradīs, ja gribēs. Normāli clv lieki nelietos. Nevajag ierobežot.

Es atbalstītu ne tikai dekriminalizācu, bet legālu tirdzniecību kā bija Amsterdamā (kamēr vēl tirgoja arī tūristiem). Un jā, pamēģināju tajā Amsterdamā un to pastāstīju arī tai kaitinošajai narkoloģei, kas man tiesības garināja, ka, jā, pāris reizes pamēģināju amsterdamā, kur un kad tas bija likumīgi, varāk negribu. Tiesības joprojām ir :)

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #18 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:24:47 »
legalizācija nav tas pats , kas dekriminalizācija.

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:28:30 »
Mūsu sabiedrībā? Atļaut?  :rat: Sāksies totāls vāks - mēģinās pat tie, kas baidījās no kriminālnepatikšanām. Viss taču tiek darīts "pa virsu" - ja atļauj braukt uz 100, neviens neuzskatīs par pārkāpumu vālēt uz 120.
a kā tā "sabiedŗiba" iemācīsies domāt pati, ja visu laiku kāds ar pirkstu rāda,kas pareizi un kas nē?
Padomija beigusies, kur dievs,tēvs un skolotājs norādīja, kā būs būt - es par tiesībām katram pašam izlemt ko un kādā gadījumā viņš lieto.
Ja pāris idioti arī padarīs sev galu, tad tos darvina balva tāpat kkā būtu atradusi...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #20 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:35:48 »
Šeit jau prasās divas balsošanas. Ko sakat?

daddy

• Viesi
« Atbilde #21 : 2015. gada 17. aprīlis, 13:39:25 »
man ar liekas, ka ņemot vērā 10:10:80 principu (10% darīs jebkurā gadījumā, 10% nedarīs nekādā gadījumā un 80% darīs pie pirmās iespējas), nevajag palielināt šo iespēju ar dekriminalizāciju.

Varētu domāt, ka mums cietumi pārpildīti un tiesneši aizņemti ar narkomāniem... pateikts - nedrīkst, bet tāpat tie, kas ļoti grib, tie dabūs un lietos un visdrīzāk nekas viņiem par to nebūs...1x, otrreiz, simto reiz, bet ja paliks PĀRĀK bezkaunīgi, tad sēdēs...

a ja dekriminalizēs, tad sāks ēdnīcās tirgot, kā uztura bagātinātāju. Vai tad maz problēmu bija ar šitām "legālajām narkotikām" ...ja valsts nespēj, iedzīvotājiem nācās ņemt beisbolenes... uz brīdi iedzina šos pagrīdē...     

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:04:34 »
Pie mums nevar legalizēt - urlaki takš nezin mēru, planēs apdolbīti 24/7 visos Rīgas mikrorajonos.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:17:29 »
Ja man nebuutu beerna, varbuut buutu pofig.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:27:35 »
Ja jau taa zaale ir tik labs pretsaapju liidzeklis, kaapeec nav paardodama aptiekaas kaa recepshu zaales? Protams, tikai tiem, kam ir taa kjiimijterapija.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:39:58 »
Tāpēc, ka Latvija ir parakstījusi attiecīgu ANO konvenciju.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:45:07 »
Man domaat, ka tiem slimajiem cilveekiem ir arii citas alternatiivas zaales, kas varbuut nedaudz paliidz, a tas, ka marihuaana ir uuberkrutaas zales ir tikai galvaa. Tak to vajadziigo vielu no turienes farmaceiti sen jau buutu izkjemereejushi un paardotu tabletees.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #27 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:54:42 »
A kur viņi dabūs stādu, no kura to vielu izķimirēt laukā? Kolumbijā?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #28 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:56:41 »
Tu domaa Kolumbijas mafioziki sargaa savu biznesu no farmaacijas?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #29 : 2015. gada 17. aprīlis, 14:58:47 »
Nē, ar to es domāju, ka tikt pie izejmateriāliem tak arī ir nelikumīgi.