Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28903 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #45 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:21:24 »
Oi, atcerējos. Bij viens džeks - muzikants. Pēc mātes nāves noauga, noskranda, nobomžojās un - pēc gada nomira.

Atslēdzies tex

« Atbilde #46 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:29:41 »
Tex, ko tu njemies? Mamminieks taads un shitaads, ta kursh mamminieks neburkshkj? Es arii burkshkjeeshu, ja mans deels kaut kaadu "shvabru" maajaas atvediis. Ja dziivo atsevishkji un pats sevi uztur, tad var dariit, kaa grib. Bet, ja vecaaku maajaa ved neveelamas personas, tad, lai nedomaa, ka es smaidiishu un laipni sagaidiishu.
Un, tie, kas nemak veel 40 gados savu dziivi atsevishkji iekaartot, vienalga veiksmiigi vai neveiksmiigi, pashi vainiigi, sen bija laiks apjeegt, ka nav jeegas vainot citus, ne vecaakus, ne omes, pashiem jau vien jaadziivo taa dziive.
:D nav jau runa par vnk paburkšķešanu.
Tak nē, atsevišķi dzīvojošus sestdienā pieprasīs palīgā. Un kad nu sāks palīdzēt, tad diriģēt, kā šis un tas (ko tak pati nekā izdarīt nevarēja, ja jau sauca), jādara. Un kā kuram radam un paziņam arī pareizi (lasi, pēc māmuķa ieskatiem) jādzīvo :) Un tad dzīvesbriedis, kas var tieši purnā pateikt, ka vai nu es darīšo to tā kā es uzskatu, ka tas jādara, vai braucu prom un dari pati, aj jau tik gudra un visu zini un proti. - Mute ciet.
Uz minūtēm 10...

Bet ja clv ir nozombēts, ak māmuķis ir vienīgas clv, akm šis rūp, ka neviena cita sieviete nav viņa cienīga u.t.t. un ka visas citas pametīs ... un šitādus albatrosus un tarākaņus redzot, pamet arī :) tātad māmuķa "viedie vārdi" apstiprinās :D un tā nozombēts, ka māmuķis dievs un visi, kas kko par to ne visai glaimojošu saka, sātana izdzimumi un paši tādi un šitādi :D

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #47 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:31:22 »
Habibi

...ti, Tavupraat, pilniigi adekvaats ir mammucis, kursh vienu deelu suuta straadaat (ok), iesuuc vinja naudu gjimenes vajadziubaam (un saviem celjojumiem yz Taizemi, Kjiinu uc 4x gadaa), bet jebkuru meegjinaajumu otru deelu (ar magjistra izgliitiibu visai pieorasiitaa soecialitaatee!) tur maajaas oar varas makti... ...var, protams, appeleet pie shii otra braalja iipashiibaam, bet taa IR maates atbildiiba...

Bet kaa to reaali var dabuut gatavu? Es taadu maamukji gribeetu redzeet. Sevishkji, ja maak visu naudu iesuukt savaam vajadziibaam un celjojumos doties. Labi, mammucis - baigais. Bet tiem 35 gad vechiem smadzenes izopereetas, tiem nekaadas atbildiibas par savu dziivi? Visa dziives organizaacija uz mammas pleciem?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #48 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:37:40 »
JĀ, PRECĪZI. IZOPERĒTAS SMADZENES UN ĶIRURGS TĒLO MUĻĶI, TIP - TĀ TAK ARĪ JĀBŪT. TAS TAK MĪLOT.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #49 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:38:28 »
Habibi, ja tēma interesē, vajag palasīt kaut ko no psiho par atkarīgas personības veidošanos.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #50 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:38:30 »
Kaut arī pa kilometru smird pēc kriminalkas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:38:47 »
 :rat:Habibi

...ir skaidrs, ka Tu esi absoluuti (ok, paarsvaaraa) kognitiivi domaajosha, vb taapeec Tev nesaprast, ko tik shie maamukji nedabuu gatavu...

Reaali? Mao jau teica .ist beerniem smadzenes no mazotnes... dazhaados veidos...

Man pazinja 35! gados uzzinaaja, ka nevis neviens pac rads shos ciemos neaicina, bet mqna pazinja negribot un taapwec vinji nebraukshot... 35+ babenei jaastrebj maates barabashkas...da uz Riigu studet vinja nebuutu tijusi, ja omes bruutgaans nebuutu duuri galdaa cirtis, ka beernam jaaljauj maaciities!

Jaa, ar mani taa neizdariitos, aciimredzot vitaali svariigie punkti ir salukti, bet ir pulka lhauzhu, kurus cecaaku taa izmanto, ka ir vnk atshaujami, lai paartrauktu to kheefi...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #52 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:42:59 »
Inešuk: sadedzinam to tavu samsungu naher? Svinīgi? Var uzreiz pēc brokastīm.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:46:03 »
Mao

Ja Tu man uzdaavini kakja sasistaa un peec tam nosliicinaataa Iphone vietaa jaunu- es tikai par ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #54 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:47:54 »
Ineshuk, es kaa reizi ljoti labi zinu.. Mamminieks man, kaa muha teica, Hitlers brunchos. Tak man no beerna kaajas skaidrs, ka tur jaamuuk, nevis jaagaida mistiska atziniiba, kuru nesagaidiit. Nu labi, man ljoti labs teetis, varbuut taapeec vieglaak. Ja taada ir vientuljaa maate, tad varbuut gruutaak no vinjas nagiem izrauties, un tomeer no pasha viss atkariigs. Nav ko vainot mamminieku ne 35 gados, ne 47, pat tad, kad mammas vairs nav, neko taa arii nemaina, bet nodzeras.. attaisnojums - mamminieks nepareizi audzinaajis. It kaa muus visus paareejos baigi pareizi audzinaajushi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:48:24 »
Jo es vinju miileeju... (Iphone, nevis kakji)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #56 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:51:29 »
Kas to i-phone sliicinaaja, kakjis vai? Vai tu kakji?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #57 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:53:16 »
vecaaki IR atbildiigi par beernu audzinaashanu, tas vnk ir fakc... vb Tev ar Teevu paveicaas... ...vb ar viiru (kaut preceejies paveelu, taa kaa driizaak ar teevu)... augot no mazotnes ar vientuljo maati iespeeju ir daudz mazaakk...

...viens no iemesluem, kaapeec esmu pret apzinaataam vuentuljajaam maateem...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #58 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:54:10 »
Tad ir svarīgi precizēt - a kaķis ir izdzīvojis pie Tevis?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #59 : 2015. gada 18. aprīlis, 17:55:15 »
A texam taadi sadziiviski nieki vien ir. Nevajag mammucim katru garaamskrejosho bruutgaanu atraadiit. Kad appreceesies, tad nostaadi fakta priekshaa i vsjo, nu var jau uz kaazaam arii uzaicinaat paaris dienas ieprieksh.