Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28970 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #105 : 2015. gada 19. aprīlis, 12:18:35 »
Apvainošanās ir sieviešu prerogatīva!
Nav dzirdēts, ka Tev -Mao - būtu kāds sīcis, ko audzināt. Vai varam secināt, ka Tevi arī bērnībā sačakarējuši?
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #106 : 2015. gada 19. aprīlis, 12:38:15 »
Ir dzirdēts, ka jau izaudzis un gan jau ka arī audzināts.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #107 : 2015. gada 19. aprīlis, 12:39:48 »
Runaajot par tiem maamukjiem, protams, ka taads destruktiivais beerniibu un jauniibu beernam pamatiigi bendee. Taadam beernam ir daudz gruutaak nekaa tam, kam normaali vecaaki, jo tachu jaaizciina visaadas ciinjas un kari, bet, kaads attaisnojums ir 35 vai 40 gados. Ja vaajas praata speejas vai kaada viegla gariiga atpaliciiba, veel var saprast. Bet, ja jau ir speejiigs n-tos graadus ieguut, tad, kaa var nesaprast to, kas apkaart notiek. Taadam 40 - gadiigam vecim tas taa normaali liekas, uz jautaajumu, kaapeec nestraadaa vai kaut ko citu dari vai nedari, atbildeet - man mamma taa teica vai lika.. ?
Man arii buutu bijis eerti dziivot vecaaku maajaas , beedu nezinaatu, materiaalaa zinjaa nekaadu probleemu, tak maksa par to buutu - jaabuut kaa beebim. Nee, nu tad paldies. Es labaak zem tilta tad dziivoju. Un reti, kam buutu labi ar vecaakiem dziivot, lielaakoties visiem jaabuut kaa bebukiem, kas pakljaujas maamukja dziives organizaacijai. Tie, kas taa dziivo, tie to pienjem, jo taa ir eerti un komfortabli, pashiem nekaadu ruupju, mammuks visu saorganizee. Pie tagadeejaam iespeejaam, kad var braukt studeet, straadaat uz citu vietu, pat valsti, nav nekaada attaisnojuma, ka seezh visu muuzhu pie mammas brunchiem piekjeeries, lai kaads terorists tas mamminieks arii nebuutu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #108 : 2015. gada 19. aprīlis, 13:37:57 »
Es aizlaidos 17 gados uz Krieviju studēt. Bija pilnīgi skaidrs, ka jebkura vieta Latvijā- tas ir pārāk tuvu :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #109 : 2015. gada 19. aprīlis, 15:31:11 »
Bērni tomēr mēdz dzimt jaunībā- laikā, kad cilvēks vēl ir visādās ilūzijās un figņās, kāda tur ideāla audzināšana. Visi atceramies sevi vidēji 25 gados- baigi gudras bijām, pret visu pareizi attiecāmies, vispār bijām spējīgas kādu audzināt?
Nu nav tam diža sakara ar jaunību vai ne-jaunību. Es savai mātei piedzimu 30 gados, bet mans bērns man desmit gadus agrāk - 20 gados. Nedomāju, ka es biju pati gudrākā māte, bet par savu māti noteikti gudrāka biju, jo sapratu, ka bērnam, pirmkārt, ir vajadzīga mīlestība, nevis tikai prasīgums un kontrole, kā manai mātei likās.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #110 : 2015. gada 19. aprīlis, 15:45:52 »

Nu nav tam diža sakara ar jaunību vai ne-jaunību. Es savai mātei piedzimu 30 gados, bet mans bērns man desmit gadus agrāk - 20 gados. Nedomāju, ka es biju pati gudrākā māte, bet par savu māti noteikti gudrāka biju, jo sapratu, ka bērnam, pirmkārt, ir vajadzīga mīlestība, nevis tikai prasīgums un kontrole, kā manai mātei likās.

Nu, bet kas Tev palīdzēja to saprast? Tak jau Tava māte :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #111 : 2015. gada 19. aprīlis, 16:04:51 »

Mana māte, BET tajā nozīmē, ka es jau no bērnības zināju, ka noteikti nebūšu tāda māte kā viņa.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #112 : 2015. gada 19. aprīlis, 16:05:29 »

Mana māte, BET tajā nozīmē, ka es jau no bērnības zināju, ka noteikti nebūšu tāda māte kā viņa.

Aa, tas arii man bija, ka es shausminaajos par savu maati, kaa taa var dariit un iztureeties. Bet tagad, kad pashai beerns, man vairaak taada kaa cienja pret vinju paraadiijusies, jo manii arii iekshaa ir visaadas nepareiziibas un tieksme aplami izriikoties, tikai es shos gaajienus jau paziistu, taapeec nobremzeeju sevii. Protams, ka es esmu savaadaaka, bet tas nenoziimee, ka man beerns neko nepaarmetiis, un nav jau zinaams, kaads galarezultaats tur izaugs.

« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 19. aprīlis, 16:11:25 no Habibi »

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #113 : 2015. gada 19. aprīlis, 16:08:05 »
Bet TO, KA BĒRNI IR JĀMĪL, man palīdzēja saprast mans TĒVS !! Paldies Dievam, ka vismaz no viņa es saņēmu mīlestību un iespējams, ka pat dubultā apmērā (arī mātes vietā).

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #114 : 2015. gada 19. aprīlis, 16:24:44 »

Aa, tas arii man bija, ka es shausminaajos par savu maati, kaa taa var dariit un iztureeties.

[/quote]

Es nešausminājos par viņu, man vnk vienmēr gribējās aizbēgt no viņas jau no tā brīža, kad mani vecāki izšķīrās (toreiz man bija 7 gadi). Brīvdienas es pavadīju pie tēva, bet 19 gados aizbēgu pie vīra. :)
Bet pietiks par viņu, - lai viņai saulainas vecumdienas.

Atslēdzies tex

« Atbilde #115 : 2015. gada 19. aprīlis, 17:40:02 »
Bet TO, KA BĒRNI IR JĀMĪL, man palīdzēja saprast mans TĒVS !! Paldies Dievam, ka vismaz no viņa es saņēmu mīlestību un iespējams, ka pat dubultā apmērā (arī mātes vietā).
Lūk, un kā būtu, ja šajā gadījumā tēva nebūtu? ...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #116 : 2015. gada 19. aprīlis, 18:35:22 »
Jā, man arī daudzreiz ir gribējies citu ģimeni. Bet vai es tagad gribētu citu personību? Tas vairs nav tik vienkāršs jautājums.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #117 : 2015. gada 20. aprīlis, 15:43:53 »
A ko tu, Mao, tur zini. Domaa, sievietei vieniigais prieks ar veci njemties..

Nu Tu mani nolaidi zemāk par kāju līsti. No sākuma gribēju vienkārši paklusēt, bet nu šitais līmenis tomēr jau ir drusku pa traku. Možiņ reāli apvainoties?

Sorry, sorry, atvainojiet, piedodiet. Es tik nezinu, par ko. Nu dikti juutiigs viiriets esi.

Baigais sliņķis skaidrot, bet.... nespēju sev atteikt.
Tātad Tu domā, ka vienīgais ko es proponeju ir tas, ka sievietes visa laime ir kaut kas resns un silts starp kājām? Vai da jeb kāda vīrieša blakus būšana pasē?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #118 : 2015. gada 20. aprīlis, 15:56:06 »
Te vnk ir cilveeki, kam ir sava saape pret viirieshu dzimumu... vai ieaudzinaata, vai dziives laikaa ieguuta, iluuzijaam gruustot vai kaa citaadi...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #119 : 2015. gada 20. aprīlis, 16:17:44 »
Mao te cīnās viens pats kā tāds Mazā Kalna ielas samurajs. Varētu nākt talkā, bet ne amn laika visu te pārlasīt, ne arī dižas vēlmes kādai kaut ko pierādīt. Mao, met mieru, ejam makšķerēt..