Autors Tēma: Māmuķu iejaukšanās  (Lasīts 28938 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Māmuķu iejaukšanās
« Atbilde #255 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:04:45 »
Lynx

...es ne par Tevi ;) ...

...es par sevi no savaam pedofila poziicijaam ;) ...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #256 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:06:35 »
Lynx, deelam pietruukst maates, taapeec draudzene taada nopietnaaka.

Maate varbuut arii pietruukst, kaut gan man puiks vienmeer bijis neatkariigs un patstaaviigs, bet nedomaaju, ka tas ir iemesls gados vecaakai draudzenei. 
Manos latvieshu rados ir vairaakas gjimenes, kur sievas vecaakas - dziivoja vai veel joprojaam dziivo kopaa laimiigi, jau daudzus gadus. Tas ir kaarteejais stereotips, ka sievietei nevajag buut vecaakai ( ja runa neiet par ljoti izteiktu gadu starpiibu)

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #257 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:06:47 »
Manu tēti izdzīvoja, kad es knapi skolā sāku iet. Pēc tam nodzērās. Viņš bija no mierīgajiem cilvēkiem, māte viņu arī dricelēja.
Pēc tam mūžīgā īdēšana, ka vairākos darbos jāstrādā, lai mani uzturētu. Būtu mājās ēst gatavojusi, nevis grāmatu lasījusi, mazāk naudas izietu par sviestmaizēm un pusfabrikātiem... Toties neaizmirsa norādīt, ka es, lūk, nemaz virtuvē neeju un ēst negatavoju, kā nav kauna... [Pamēģini kaut ko pagatavot, ja viss ir "slikti", bet paraugs vāļājas pa gultu].
Es Tev tādus palagus varu sarakstīt par nepārtraukto brainvašingu...

Bet man kā introvertai personai nelikās, ka kaut kas nav pareizi, labi nejutos, bet to, kā dzīvo citi, es tā īsti neredzēju. Skola ir skola, tur ģimenes attiecības nav redzamas. Obligātā literatūra arī, protams, ar piesvilpi (Kristīne un pārējie tēli). Pēc skolas - uz mājām. Nekāda vazāšanās pa ciemiem...
Es visu atceros, Ričard...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #258 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:07:53 »
Nee, vecuma starpiiba normaala, maniem vecaakiem taada pati, tikai vinji jau nopietnaakos gados satikaas. Un man rados ir veel lielaakas vecuma starpiibas. Manai tantei treshais viirs (divi pirmie mirushi) ir tuvu pie 20 gadiem jaunaaks, preciizi nezinu. Tantei ap 70, viiiram paari 50. Un man arii viirs jaunaaks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #259 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:10:47 »
Jaa, ko es reiz piefikseeju, kad kaarteejais maamukjis izmeta "tas jau no teeva"- ka tie teeti nemaz ar tik slikti nav bijushi kaa terorists suudzaas... jaa, vb vaajaaki raksturaa, ka savu beernu neaizstaaveeja un aizgaaja atpakalj neatskatoties... bet viirieshiem jau vsp raksturiigaak shkjiroties no sievietes shkjirties arii no beerna... a ja veel sieviete shitaads belcebuls...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #260 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:13:46 »
Manos itaalju rados ir gadiijums. Viena viira radene appreceejaas 30 gados ar 20 gadiigu viirieti. Viirs sievu nevis vienkaarshi miileeja, bet dievinaaja. Vinja dziivoja kaa karaliene ( ne tik daudz materiaali, kaut arii naudas pietika). Viirs katru veeleeshanos no aciim nolasiija, zinaaja visus vinjas apakshveljas izmeerus, piegaadaaja jaunaakos modeljus bez uzlaikoshanas. Nekad neskatiijaas uz citaam sievieteem.... Ideaals viirs. Diemzheel .... pirms triis gadiem mira - triis meeneshu laikaa veezis saeeda. Tad tante bija dziiiljaa depresijaa. Tagad mees visi censhamies paliidzeet, buut blakus, atbalstiit...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #261 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:14:56 »
Aa, par eest gatavoshanu es esmu liidziiga tavai maatei. Mans deels varees rakstiit par mani shitaadus paarmetumus.
Par draudzeneem. Man kaut kaada vienmeer ir bijushas, kaut es arii introverta, pie manis ciemos naakushas, un es arii pie vinjaam gaaju. Pat studiju biedrenes ciemos brauca. Nu mamminieks jau savas pieziimes un noveerojumus izteica, taa taada, taa shitaada. Bet kas tad nu vinju klausiis.

Atslēdzies tex

« Atbilde #262 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:29:32 »
pārmetumus... o.jā, un jebkura kritika, pat objektīva, protams, ir pārmetums un nāves grēks :D pret vecāku (nez par ko it kā cienījamāku) clv :D un katra tiks uztverta personīgi ar milzu aizvainojumu... toties citus nolikt i pašus i viņu rīcību vai teikto, nav jāskubina :) prohaģiļi...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #263 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:34:46 »
Jeezinj, kaa man i bijis paveicies ar vecaakie...

Jaanoliek sveciite...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #264 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:36:57 »
Nezinu, varbuut man nav taisniiba, bet man gribas ar deela draudzeni vai sievu attieciibas kaa draudzeneem.  Dabiigi - ne intiimos nosleepumos daliities - kaadi muusu viiri ir gultaa - to gan nee. Bet visaa paareejaa - kaapeec nee. varu ar vedeklu patuseet, uz baaru aiziet, bez vechiem.... Be, ja jutiishu, ka meicha manam puikam ragus liek vai zemee dzen - turies... buus dariishana ar mamma italiana....

Atslēdzies tex

« Atbilde #265 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:40:20 »
Jaa, ko es reiz piefikseeju, kad kaarteejais maamukjis izmeta "tas jau no teeva"- ka tie teeti nemaz ar tik slikti nav bijushi kaa terorists suudzaas... jaa, vb vaajaaki raksturaa, ka savu beernu neaizstaaveeja un aizgaaja atpakalj neatskatoties... bet viirieshiem jau vsp raksturiigaak shkjiroties no sievietes shkjirties arii no beerna... a ja veel sieviete shitaads belcebuls...
nu nez, es gan sliecos uz uzskatu, ka tēvs līdzvainīgs.
Belcebuls? A ko ar tādu belcebulu vsp sapinās, kur nu vēl bērnus taisīja?
Atstāt SAVU bērnu tādam belcebulam... ak, vājš, naPadziņš... :D

Tikai tagad, gadus 30+ vēlāk, sāk parādītes keisi, kur pēc šķiršanās bērns/i paliek tēvam. Parasti gan tikai ļoti radikālos gadījumos, kad māte totāli neglābjama atkarīgā vai tēvs ļoti biezs un austrumu izcelsmes. Bet vismaz kkas tajā virzienā.

Aber salīdzināt ar draugiem un skolasbiedriem, lai redzētu normu, īsti naF jēgas, jo viņiem taču ir 2 vecāki - tas ir cits gadījums, ne tik "īpašs" :D

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #266 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:42:23 »
Nezinu, varbuut man nav taisniiba, bet man gribas ar deela draudzeni vai sievu attieciibas kaa draudzeneem.  Dabiigi - ne intiimos nosleepumos daliities - kaadi muusu viiri ir gultaa - to gan nee. Bet visaa paareejaa - kaapeec nee. varu ar vedeklu patuseet, uz baaru aiziet, bez vechiem.... Be, ja jutiishu, ka meicha manam puikam ragus liek vai zemee dzen - turies... buus dariishana ar mamma italiana....

Nu man 4 tipa vedeklas. Attiecības ļoti labas ar visām. Bet draudzenes statusā nav neviena, un arī nevēlētos - tomēr dažādas paaudzes.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #267 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:42:43 »
Es varu tikai izteikt savu cieņu un apbrīnu par cilvēkiem, kuri piedzīvojuši "presējošu" pieredzi attiecībās ar vecākiem, bet spējuši to "pārstrādāt", saglabāt pozitīvu attieksmi, dzīvot paši savu dzīvi, neturpināt destruktīvu attiecību modeļus savā dzīvē. Kā teica kāds mans paziņa par savu sāpīgo pieredzi - lai es nevienam nekad tā nedarītu.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #268 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:47:30 »
Te ne reizi tas jau ir teikts- a ja nav taa teeta, kas paraada citu attieksmi?
Vot tad ir d--sā. Mans tēvs arī manu māti lika pie vietas, vienīgais par cik, viņi bija šķīrušies, tad ne jau katru dienu. Tēva mīlestība un "aizmugure" palīdzēja man nepalikt par salauztu un citādi sakropļotu personību.
Kaut gan ja salīdzina, tad Trix māte ir bijusi vēl 3 x trakāka par manējo. Tāpēc neviltota līdzjūtība.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #269 : 2015. gada 22. aprīlis, 17:48:50 »
tex

...piekriitu... ...tas, ko es gribeeju teikt- nav, vsm daljaa gadiijumu, tie teevi bijushi TIK slikti, kaa maamukji maalee...

...bet atstaat SAVU beernu taadaam vella maatiiteem- nu jaa, man ar to nesaprast...