Autors Tēma: iepirkšanās paradumi  (Lasīts 4940 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

iepirkšanās paradumi
« : 2015. gada 23. aprīlis, 08:43:19 »
...neatradu sadalju- atzinjas- tad nu te... ...nu kad maaciishos no savaam kljuudaam nepirkt to, kas izstaas aizdomiigs...
Iekliidu Promo peec melno oliivu tapenaades nu un pie reizes sariikoju sev eksursiju... ...citu siikumu starpaa kursh velns mani raustiija pakjert puskilo pacinju tiitara/cuukas maltaas galjas... ...nu rak zinaaju, ka nekas labs tas nevar buut... ...nee, dziivee jaapaarliecinaas... ...nu troka boba...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 20. augusts, 20:02:41 no Spārka »

Atslēdzies Luīze

Re: iepirkshanaas paradumi
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. aprīlis, 08:57:42 »
Par ko cepiens - ka neapēdīsi?
Es eju uz veikalu ar nepieciešamo lietu sarakstu, bet tāpat jau pagrābju vēl kaut ko saimniecībā noderīgu, ja ir atlaide.  :blushing:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 23. aprīlis, 09:00:37 »
Kam negadās  :laugh:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. aprīlis, 09:02:03 »
Uz veikalu ir jāiet paēdušam. Citādi viss tik garšīgs, tik garšīgs šķiet, ka no piekrāmētajiem ratiem puse ir nepieciešamais, otra puse ir tas, ko dotajā brīdī labprāt apēstu. Un daļa no tā visa sabojājas un tāpat ir jāizmet.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 23. aprīlis, 09:03:44 »
Brom, Tu gan esi gudrs! Redz, ko cilvēkam nodara personīgā pieredze! :icecream:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. aprīlis, 09:08:52 »

Kāpēc man šķiet, ka Tu sauci smailijus un biji paredzēts spiest uz :sarcasm: ? :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. aprīlis, 09:15:41 »
To puspaku, kuru integreeju parodijaa par teemu chilli con carne ar jakotajiem kartupeljiem jau izlietoshu... bet meegjinaajums otru ljoti sqvaadaas masas pusi paarveerst kotleshveidiigos izstraadaajumos... ...hm, dikti shkjiet, ka .irsaa darbs un materiaals...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. aprīlis, 09:17:46 »
Taadaa Promo jau neko daudz "tik garshiigs" nesagraabsies- tie iepakojumi tak kaa uz armiju!

A ja jau iekliidis peec konkreeta produkra, ko nepanjemt dazhus konservantu veidus un dazhu eiriku starpiibu ar piemaajas bodi neizpirkt aluu ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 23. aprīlis, 09:19:58 »

Kāpēc man šķiet, ka Tu sauci smailijus un biji paredzēts spiest uz :sarcasm: ? :)
:taunt:

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:06:50 »
par ko tu niknojies -par E un citām piedevām?

Es  tādā kombinācijā bieži pērku, dažreiz arī tītars/cūka /liellops, tiesa, ne gatavas paciņas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:15:26 »
Uz veikalu ir jāiet paēdušam. Citādi viss tik garšīgs, tik garšīgs šķiet, ka no piekrāmētajiem ratiem puse ir nepieciešamais, otra puse ir tas, ko dotajā brīdī labprāt apēstu. Un daļa no tā visa sabojājas un tāpat ir jāizmet.
Kokam divi gali. Atceros, kā reiz gāju iepirkties labi paēdusi, bet vajadzēja sapirkt ēdamo līdzņemšanai kaut kādam izbraucienam pie dabas. Staigāju, skatos, un nevaru neko grozā ielikt, jo it NEKO negribas - tā teikt, pele paēdusi un milti rūgti...
  :sarcasm:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. aprīlis, 10:16:30 »
E es pat nepeetiiju ;)

Chista paardomas par personisko stulbumu... pirkt pa eiro ar dazhiem centiem pus kg un domaat(?), ka tur vareetu buut kas sakariigs ;)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. aprīlis, 11:18:11 »
Es eju uz veikalu ar nepieciešamo lietu sarakstu, bet tāpat jau pagrābju vēl kaut ko saimniecībā noderīgu, ja ir atlaide.  :blushing:
nedēļai lielos pirkumus veicu 1x nedēļā un tikai un vienīgi ar sarakstu, bet tāpat sanāk katru dienu kaut ko iepirkt ... ta piens neplānoti izdzēries, jogurti apēdušies, biešu salātu vietā sagribas svaigos salātus.
nu kaut kā tā
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. aprīlis, 11:24:12 »
Dažas reizes esmu mēģinājusi iepirkties ar sarakstu, bet atmetu, jo tāpat tika kkas pievienots iepirkumiem - nevar tak klapes uzlikt uz acīm kā zirgam, lai veikalā neko citu nepamanītu :D
Tagad ar sarakstu iepērkos tikai uz lielākām viesībām, kad ļoti daudz ko vajag un grūti visu paturēt prātā. Savukārt ikdienā pat ļoti veselīgi trennēt atmiņu un atcerēties, ko vajag nopirkt.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. aprīlis, 11:27:06 »
chilli con carnei laikam jau liellops vairāk būtu derējis. Bet, kas tev - tā garša tik ļoti negāja pie sirds? Tītars tak nevarētu būt slikts. Tiesa, nezinu, kā ir sajaukumā ar cūku.