Autors Tēma: Roboti - sieviešu izskatā. Tīšām?  (Lasīts 2326 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Roboti - sieviešu izskatā. Tīšām?
« Atbilde #15 : 2015. gada 25. aprīlis, 14:09:42 »
Bet tai raidiijumaa taam sievieteem arii ir savi beerni. Un tur viens viirietis arii bija, ja nemaldos 35 gadiigs, vinjam savu beernu nav, bet ir adopteetie un lelles.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #16 : 2015. gada 25. aprīlis, 14:53:28 »
Bet tai raidiijumaa taam sievieteem arii ir savi beerni. Un tur viens viirietis arii bija, ja nemaldos 35 gadiigs, vinjam savu beernu nav, bet ir adopteetie un lelles.
Tas krievu raidījums, starp citu, pat neatspoguļo tipiskākās šādas "māmiņas", jo šajā raidījumā pārsvarā visas sievietes lelles sauca par lellēm, bet tai dok.filmā -pārsvarā visas sievietes runāja par lellēm kā par saviem BĒRNIEM, tur nebija nekādas kolekcionēšanas, bet attieksme un uzvedība kā pret dzīviem bērniem.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #17 : 2015. gada 25. aprīlis, 15:17:39 »
Nu vrb šis 12 min sižets ļaus labāk izprast...... Un lellēm pat dažādas skaņas iemontētas, kas atdarina bērnus... OMG...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2015. gada 25. aprīlis, 15:35:58 »
Vispār creepy tās lelles - tādi stīvi līķīši - sēž un blenž...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 25. aprīlis, 15:37:47 »
Zini, labāk jau laiauklējas ap tām lellēm, ne dzīviem bērniem... kaitēt jau nevienam nekaitē un $ acīmredzami ir daudz....

izskatās IMO briesmīgi, bet, ja tas nevienam citam nekaitē, tad tak lai izklaidējas pēc saviem ieskatiem...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. aprīlis, 16:29:08 »
"Kaitējums" ir visai plašs jēdziens, un vai tas nevienu neietekmē, tas vēl ir jautājums... Jūtīgus cilvēkus vai kaut vai nepieaugušus publiskā baseinā tāds redzētais varētu gan psiholoģiski ietekmēt, un ne velti es pieminēju to savu redzēto pusaudzes gados, un cik atceros, es pēc tam pat pāris reizes sapņus kkādus murgainus redzēju par tādām sievietēm ar lellēm.

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 25. aprīlis, 16:45:42 »
Nuuu izturība un iecietība pret citu dīvainībām rietumu pasaulē ir krietni lielāka kā (ex)psrs. Jo biežāk tādas vai vsipār clv, kas pēc vidējā homo sovieticus domām ir dīvains, redzētu, jo mazāk kas satrauktu.
Bērnam atmiņā var iespiesties jebkas kas šķiet dīvains vai biedējošs. BDSM pāris (hetero) pieaugušo parciņā arīdzan... ļoti jocīga izskata clv, kuriem jocīgais izskats ir veselības problēma utt...
IMO, ja vienīgais kaitējums ir, ka kādam citam nepatīkami skatīties, tad tas īsti nav kaitējums sabiedrībai...
Ir clv, uz kuru ģīmjiem ribjas skatīties, un ko tagad darīt? Aziliegt tādiem, kas man nepatīk, pa ielu staigāt, vai uzstīvēt ar likumu vismaz paranžu?... tā arī nevar...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #22 : 2015. gada 25. aprīlis, 17:04:30 »
Nu Tu gan salīdzināji uz ģīmjiem skatīties vai ko tādu paranormālu.... Es pret daudziem citādajiem ar pietāti attiecos -oret invalīdiem, gejiem, u.c. Bet, labi, paliksim šoreiz katra pie savām domām, - nekā traģiska. :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. aprīlis, 10:09:42 »
Nu tas, ka tas nav tā "kā pieņemts", skaidrs. Psihiskas problēmas tur var būt. Bet ja reāli apkārtējiem nekaitē un tērē savus personīgos resursus, lai jau.... Man arī tās lelles izskatās loooti creepy un šausmenes, kur lelles valda pār clv arī jau ir- Holivuda arī to jau izdomājusi, ne tikai 9/11 filmā Neatkarības diena...
Vnk mēgināju teikt, ka "bērnībā"- droši vien bija kādi 70-80ie, kad tik tiešām ko tādu un vispār kko citādāku redzēt bērniem bija ārkārtīgi reta iespēja un nekas par ko tādu mājās varēja nebūt nekad stāstīts u.t.t. Nu un tad kko taaaaadu ieraugot, tiešām acis permanenti uz kātiņiem var palikt.

Es, piemēram, bērnībā baidījos no tiem pāris clv Rīgā, kam uz sejas auga kkāds lieks sarkans pleķis +lieka masa.... Pilnīgi noteikti, ka tā bija medicīniska diagnoze, pieļauju, ka nu jau ir ārstējama. Un vsp jau tur parasti clv zem tā... A es bērnībā vnk baidījos, jo neviens nepateica, ka tur iekšā vsp normāls clv - nu apmēram k visi citi, tikai tas pleķis ir slimība tāda un tāda- pirmsskolas vecuma bērns jau iztēlojas, ka briesmonis skries virsū...
Padomijā man šķiet, k arī pieaugušie apmēram tapat attiecās pret visiem savādākajiem. Visiem jābūt vienlīdzīgiem, nevis viens te ar pleķi uz sejas izleks. Tas gan mazliet mainījās līdz ar Gorbačova nākšanu pie varas.... Es par to...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #24 : 2015. gada 26. aprīlis, 10:28:13 »
Tu par to, bet es ne par to. Nav man nekādas tur padomiskās domāšanas un es ļoti daudz ko spēju pieņemt, zināmā mērā var teikt, ka es arī šo spēju pieņemt, bet vnk BAISI man tas šķiet, un ka tā nav psihiskās veselības pazīme, tas viennozīmīgi. Un ja gribas par kādu rūpēties un nav iespējas bērnus paņemt adopcijā (vai nedod), tad var paņemt dzīvnieciņus no patversmes un rūpēties par tiem. Man 1 bij.kliente ASV dzīvo un viņa 3 kaķīšus paņēmusi no patversmes, jo ne tikai LV ir dzīvnieku patversmes, dmž.
Un vispār, sižetu par lellēm es ieliku kontrastā tam, ka daudzi šausminājās par to sievieti-robotu, kas man, personīgi, nemaz neliekas šausmīgs, vismaz salīdzinot ar reborn baby dolls fenomenu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. aprīlis, 13:02:03 »
Ā, tas "šaušalīgi reālistiskais" apzīmējums bija paņirgāšanās par raksta virsrakstu, neieliku pēdiņās, kaut vajadzēja. Patiesībā tur nekā šaušalīga un nekā reālistiska - normāla runājoša lelle ar iestudētām kustībām. Tēmas doma vispār bija cita - ka roboti kļūst aizvien vairāk pilnveidoti un aizvien vairāk līdzīgi cilvēkam, bet visiem pirmajiem prototipiem ir izvēlēts sievietes veidols. Mazliet rada asociācijas ar atombumbas aplīmēšanu ar puķītēm, lai mīļāk, lai gan potenciāls ir nāvīgs.

Bet tās zīdaiņu imitācijas gan IMHO ir šaušalīgas. Es neko nesaku par dažādu leļļu kolekcionēšanu tūkstošiem, kamēr tās tiek uztvertas par lellēm. Taču izturēšanās pret lelli kā pret reālu bērnu IMHO par gluži veselām smadzenēm neliecina vis.

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2015. gada 27. aprīlis, 09:21:47 »
Tas sieviešrobots nemaz nav šaušalīgs.

Bet, jā drosī vien izskatītos krietni šaušalģāks, ja būtu saģērbts par vīrieti militāristu piemēram. Uzreiz būtu skaidrs, ka robotarmija top...

Aber robotsieva? Ja nav nolūka vairoties... Gatavo, tīra, pretī nerunā, spēj uzturēt pieklājīgu patīkamu sarnunu, necieš no PMS, nesāp, ja šo iekausta (remontam gan varētu būt izmaksas un kādu brīdi offline) ... hmmm... IMO vidējam LV vecpuisim pēc 40 kā reiz :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2015. gada 27. aprīlis, 09:41:59 »
Kā mājāzi es arī tādu robotieni gribētu - kas savāc lego pa visu māju, nomazgā traukus, logus un grīdu. Aizbrauc uz veikalu ar sarakstu. Vēl ravēt varētu iemācīt un pasakas lasīt... Gan jau vēl labi pielietojuma varianti izkristalizēsies.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #28 : 2015. gada 27. aprīlis, 10:22:35 »
Gan jau vēl labi pielietojuma varianti izkristalizēsies.
Vai ne? :) Un kad Tu kādā vakarā baigi pārgurusi, viņa Tava vietā ņem un samīlē Tavu vīru... :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #29 : 2015. gada 27. aprīlis, 11:59:32 »
Vai ne? :) Un kad Tu kādā vakarā baigi pārgurusi, viņa Tava vietā ņem un samīlē Tavu vīru... :D

Ja es izgulējusies un vīrs laimīgs - tak laime mājās! :D Palietot TV, lai porņuku paskatītos, vai citu elektronisku grabažu, lai porņuku izpildītu - starpība ta kāda. (Vīram vienīgi varētu būt maza interese :D) Triperi nenoraus, no sveša vīra pa tāsi nedabūs, allimentus neprasīs un jaunu kažoku arī ne...  :D