Autors Tēma: parūpēties par sevi?  (Lasīts 8521 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

parūpēties par sevi?
« : 2015. gada 26. aprīlis, 15:35:22 »
Dikt'jau skaists padoms - tev vairāk jāparūpējas par sevi. Forši. Ar ko sākt?

Atslēdzies reno

Re: parūpēties par sevi?
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. aprīlis, 16:12:35 »
kad tev lūdz kaut ko izdarīt, apsoli, bet nedari

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. aprīlis, 16:15:46 »
Hehe, sākt ar to, ko tu nedari - piemēram, izgulēties normāli, ēst kārtīgi, neuzņemties visus iespējamos un neiespējamos darbus, lasīt labas grāmatas :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 26. aprīlis, 16:16:22 »
Easy - pārtrauc domāt un rīkoties no pozīcijas "kā labāk citiem " un pievērsies veselīga egoisma attīstībai.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #4 : 2015. gada 26. aprīlis, 16:24:25 »
Precizēšu, vecais bērns ir savās studiju gaitās, jaunais grib un skaitās dikti patstāvīgs. Raizes par maziem bērniem atkrīt. Raizes par mājmīluļiem arī diemžēl vairs nav. It kā sanāk, ka ir milzums laika, kuru neprotu izmantot SEV! Neprotu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 26. aprīlis, 16:30:55 »
Kā, tev ar sevi garlaicīgi?  Ok. Ko tev patīk darīt?  Ko vienmēr esi gribējusi izdarīt, bet nav sanācis?  Man piemēram ļoti patīk atrast laiku šad tad pasēdēt kafejnīcā pie loga, lasīt grāmatu, knibināties ap garšīgām lietām un vērot garāmgājējus. Man patīk visādi kursi.
Kaut kas tāds tavu laiku nevar aizpildīt?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. aprīlis, 16:35:41 »
Precizēšu, vecais bērns ir savās studiju gaitās, jaunais grib un skaitās dikti patstāvīgs. Raizes par maziem bērniem atkrīt. Raizes par mājmīluļiem arī diemžēl vairs nav. It kā sanāk, ka ir milzums laika, kuru neprotu izmantot SEV! Neprotu.

Pasaulē labākais stāvoklis! Izvelc to sarakstu, kur rakstīts "Ko es labprāt darītu, ja vien jūs visi man nemaisītos pa kājām"...tie parasti ir gari :) un tad tik sāc no vienas malas.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:01:40 »
Nu, kā lai saka, ... sabiedrība man nav baigi vajadzīga... bet šajā svētdienā atskārtu, ka sēžu mājās, viss apdarīts un padarīts... ko pasākt? Iet staigāt, krāsot matus, sērfot pa apģērbu veikaliem?    ... vienvārdsakot, atkal ir "low profile", un stulbais (a varbūt ne stulbs) družkas ieteikums (minēts virsrakstā).

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:16:01 »
Nu, var jau arī pa veikaliem...bet ir tak interesantākas lietas! Tik burvīgā laikā kā šodien var vienkārši staigāt un skatīties, kā pumpuri plaukst :)

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:19:26 »
No vienas puses - kā var nezināt, ko ar sevi sadarīt?! No otras puses, varbūt būt tik nolādēti pašpietiekamai, kāda esmu es, arī  nemaz nav labi  :smoker:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. aprīlis, 17:42:27 »
Noamde, man tā pati problēma. Jo vienmēr ir laiks darīt to, kas patīk, bet tas, kas patīk, arī apnicis. Neviens pa kājām nemaisās. Apnikušas grāmatas, seriāli, kafejnīcas, viss apnicis, nav nekādu alku. Neko nevaru ieteikt, pati mokos ar šo. Iespējasm tām, kas visu laiku tīra māju vai tml, ir citādāk.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #11 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:06:45 »
Āāā...nu, jums tiešām nav citu fantāziju, kā tīrīt māju un staigāt pa veikaliem? Par šitām abām darbībām patiesībā būtu jauki, ja kāds piemaksātu.

Eh, ja man būtu lielāka brīvība laika ziņā...es mācītos valodas, lasītu, noskatītos visas garām palaistās labās filmas, vingrotu daudz ilgāk nekā tagad, daudz staigātu pa āru, ietu uz koncertiem...kaut kā tā es iztēlojos savas saulainās vecumdienas :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:19:28 »
flyingcat. Tu nesaprati - tas, ko Tu nosauci - koncerti,pastaigas, vingrošana, gulēšana utt, ir pieejams un apnicis, tā ir ikdiena.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:25:33 »
flyingcat. Tu nesaprati - tas, ko Tu nosauci - koncerti,pastaigas, vingrošana, gulēšana utt, ir pieejams un apnicis, tā ir ikdiena.

Nu, Tev varbūt ir pavisam citas vēlmes, bet kaut kādām taču jābūt? Tas jau ir individuāli.
Vienkārši, nu, mājas tīrīšana diez vai ir tas, par ko visas sapņo :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:31:18 »
To, ka visam ir laiks un to nav kur to laiku likt, nesapratīs tās, kam laika nekad nav. Ja visas vēlmes pietiek laika īstenot, tad vēlmju vairs nav, jo viss ir apnicis, neko jaunu vairs nevar izdomāt.
Bet šī nav mana tēma, tā ka aizveros, moš Nomade citādāk domāja.