Autors Tēma: parūpēties par sevi?  (Lasīts 8531 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: parūpēties par sevi?
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:33:00 »
 nu tad ir jāiet tajā Jēkaba ceļā
Ja pilnīgi viss apnicis
Vai jāsāk izšūt krustiņdūrienos -tas novedot tādā kā transā

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:34:59 »
Par Jēkaba ceļu sen jau domāju, bet tas jau nepaņem visu dzīvi. Visproblemātiskāk ir - ko darīt katru darbdienas vakaru, tad tak neies Jēkaba ceļā :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 26. aprīlis, 19:45:48 »
Izmet riņķi ar velosipēdu, katrai dienai uzliec mērķi,  katrai dienai arvien augstāku.
Iemācies kaut ko jaunu, kam vajadzīgs regulārs treniņš.

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2015. gada 26. aprīlis, 20:16:28 »
Ejot varbūt nāks apskaidrība.
 Sāksi strādāt  par brīvprātīgo. Kaut vai patversmes suņus ved staidzināt

sāc krāt markas
 vēl taču ir visādi vienkārši hobiji -kaligrāfijas kursi, postkrossings

Atslēdzies danu

« Atbilde #19 : 2015. gada 26. aprīlis, 20:33:33 »
Tāds kā tukšās ligzdas sindroms. Viss pāriet , pāries arī šis! Ko un kā darīsi - tikai tavā ziņā.
Kād jutos līdzīgi- sāku apgūt lietu,kas mani sen bija interesējusi. 3 gadus reizi nedēļā braukāju uz Rīgu uz lekcijām, daudz lasīju,tajā laikā pati priekš sevis daudzas lietas "saliku pa plauktiņiem". Kad mācības beidzās-  kā no gaisa nāca darba piedāvājums. Darbā iegrimu līdz ausīm.
Vienmēr esmu bijusi gana pašpietiekama

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #20 : 2015. gada 27. aprīlis, 08:06:50 »
Tas viss katrai ir individuāli. Man nebūtu problēmu pašai dienu aizpildīt, it īpaši vasarā. Turklāt ideāli, ja nauda nav problēma.

Varbūt suni ievies? Būs, par ko rūpēties un ar ko garās pastaigās iet.

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2015. gada 27. aprīlis, 10:07:01 »
pareizi -suņus! Varēsi parciņos kontaktēties , braukt uz izstādēm -urā, jaunā dzīve

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #22 : 2015. gada 27. aprīlis, 11:15:05 »
Nu jūs ko ... suni. Man nevajag kādu, par kuru man jārūpējas. Es gribu pati sevi lutināt - laikam jau atkal sanāks kā vienmēr: aizdošanās uz bodi pēc kurpēm.

Atslēdzies danu

« Atbilde #23 : 2015. gada 27. aprīlis, 11:48:03 »
Nomade- arī tas apniks! :)
Man ar savu kurpju kolekciju laikam jābrauc uz kādu andeli. Jā, lielākā daļā, pirkti tieši tādos dvēseles brīžos.  :sad_smiley:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #24 : 2015. gada 27. aprīlis, 11:50:21 »
Njā. Un tā vienmēr. Tiem, kas zina ko ar sevi darīt, tiem nav laika, kam ir laiks, tie nezina, kur to grūst... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies danu

« Atbilde #25 : 2015. gada 27. aprīlis, 12:04:44 »
Trix- Tu neuztvēri īsto "noti"  :cool: .. .  Kad mani bērni bija mazi+vīrs pusgadu reisā jūrā+darbs+ hobijs+vecāki laukos, pat sapņot nevarēju par tādu extru kā laiks sev! Bet! Bērni aizgāja studēt, vecākajam ir ģimene, jaunākais - studē kontinenta otrā malā.
Likās,ka nu gan metīšos sevis milēšanā...dzīve apstādināja tā konkrēti- pēc smagas muguras operācijas 5 gadus invaliditāte. Vairāk negāju pagarināt, jo tas ir tik pazemojoši :(.
Joprojām mācos dzīvot sev :) ! nejaukties lielo bērnu dzīvē ar padomiem, nemesties lāpīt pasauli utt...Labi,ka attiecības ar vīru ir labas un draudzenes , joprojām tās pašas :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2015. gada 27. aprīlis, 12:04:58 »
Mērfija likums. :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 27. aprīlis, 12:46:41 »
Izmet riņķi ar velosipēdu, katrai dienai uzliec mērķi,  katrai dienai arvien augstāku.
Iemācies kaut ko jaunu, kam vajadzīgs regulārs treniņš.

Tu, Nomade, pat iedomāties nevari, cik vērtīgs ir šis padoms. Nav obligāti velosipēds. Bet fiziskā aktivitāte - tā, kas Tev vislabāk patīk/padodas. Tici man, vēl desmitiem Tevu līdzgaitnieču dara to pašu un viņas savās nodarbēs vienojas interešu grupās. Un tas dod procesu ar jēgu ilgtermiņā, tas dod dienai, sezonai, gadam piepildījumu. Tas dod mērķus, gandarījumu, komunikāciju un beigubeigās - arī uzlabo veselību.

Ja teiksi, ka viss riebj, nu.. tad neko darīt, sēdi uz gultas malas un gaidi nāvi.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #28 : 2015. gada 27. aprīlis, 12:51:39 »
Brīvprātīgais darbs. Palīdzība citiem. Tas ir daudz vairāk "priekš sevis" nekā sākumā liekas. Un jā - fiziska kustēšanās!

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #29 : 2015. gada 27. aprīlis, 12:56:39 »
Man tā pati problēma, kas Nārai.
Brīva laika daudz, naudas (kamēr vēl strādāju), pietiek, viss apnicis.
Labprāt sportotu/klejotu, bet kāja neatļauj.
Izšūšana/adīšana nevilina.