Autors Tēma: parūpēties par sevi?  (Lasīts 8510 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: parūpēties par sevi?
« Atbilde #45 : 2015. gada 27. aprīlis, 18:26:50 »
He, taa Tu nez vai pie atbildes tiksi, jo katram tak savs...

Ja mineeji skaistumkopshanu- iizii, ej iekshaa sev tiikamaa salonaa un sastaadiis Tev kopshanas programmu ka vai nu...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #46 : 2015. gada 27. aprīlis, 18:39:48 »
Es neticu, ka bezjēdzīga naudas tērēšana veikalos/salonos var ilgtermiņā dot kaut ko būtisku. Ja godīgi, man vienmēr ir licies, ka šo pasākumu mērķauditorija ir tieši cilvēki, kuri nesaprot, kur sevi likt.
Joks jau ir tāds, ka lietas, kas dod patiesu un ilgtermiņa gandarījumu, nav izdarāmas pa vienu stundu un garāmejot. Patiess prieks ir atalgojums par patiesu, ar iedvesmu veiktu piepūli, lūk! (mēģinu atradināties no "vot"  :) )

Man pašai ir sajūta, ka šo laiku esmu gaidījusi visu dzīvi- kad bērni būs pieauguši, kad neviens nebūs no manis tik stipri atkarīgs, lai man nebūtu izvēles. Atbildīgi saku: šis ir labākais laiks manā dzīvē! Ar visu to, ka esmu nokrāvusies ar darbiem- bet tie ir darbi, kuri mani interesē, kurus es pati - nevis kāds aprobežots priekšnieks- esmu sev izdomājusi :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #47 : 2015. gada 27. aprīlis, 19:56:39 »

Vai es minēju, ka 99% cilvēku es neieredzu? :D

Tas norāda uz ļoti dziļu problēmu  :(

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #48 : 2015. gada 27. aprīlis, 20:57:03 »

Vai es minēju, ka 99% cilvēku es neieredzu? :D
Tas norāda uz ļoti dziļu problēmu  :(
Esi mierīgs. Mēs tak piederam pie tā atlikušā viena procenta.  ;)
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies true detective

« Atbilde #49 : 2015. gada 27. aprīlis, 21:16:07 »
škiet, ka kāds jau minēja,  jāatrod nodarbošanās, kas ir ar progresu, tas ir kaut vai sixpack trenēt vai joga vai klišejiskais ieteikums mācīties jaunu valodu, un skat pēc kāda laika spēj sēdēt lotosa pozā vai sāc saprast filmu spāņu valodā.  tas ir zināms "draivs", kad pie pietiekošas motivācijas nepamest iesākto, pēc kāda laika sāc redzēt rezultātus tam ko iesāki tāpat aiz neko darīt.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #50 : 2015. gada 28. aprīlis, 18:24:08 »
Man kaut kā šķiet, ka tēma " pa tukšo"...
Cik sapratu, tad autorei kāds/kāda ir teikusi šo frāzi, ka vajadzētu parūpēties par sevi. Manuprāt, autorei pašai no sarunas konteksta taču vajadzētu saprast ko sarunu biedrs ar to domājis. Ja nesaprata, var taču sacītājam pārjautāt.
Es/mēs tikai varam minēt un ne ko vairāk kā : - sāc valodas mācīties, kalnos kāpt utt. ieteikt nevaram.
Var jau būt, ka sacītājs bija domājis par vizuālo tēlu (?, tā ir tikai interpetācija).
Respektīvi jāmeklē domas pirmavots.
Man piemēram, draudzene ieteica "vairāk iet cilvēkos", jo " Tev taču garlaicīgi", lai gan patiesībā garlaicīgi ir viņai.. :P

Atslēdzies Betons

« Atbilde #51 : 2015. gada 28. aprīlis, 19:28:53 »
Pif, es domāju, ka neviens te nevienā tēmā dzīves jēgu nav atradis. Tā kā var teikt - viss pa tukšo.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #52 : 2015. gada 29. aprīlis, 07:54:40 »
Es, laikam mūžīgais oponents (ātrumā nevaru izdomāt kādu ķēmiņu likt).
Beton, nepiekrītu. Man  šeit - forumā nekas nav "pa tukšo". Es daudz mācos - galvenokārt, kā nevajag darīt...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #53 : 2015. gada 29. aprīlis, 08:34:41 »
Man gan forums ir vairāk pļāpātava. Katrā ziņā es savus lēmumus nebalstītu uz komentāriem. Jā, interesanti uzzināt viedokļus, tas gan.
Varbūt atradīsi dziļu tēmu pie politikas vai ekonomikas, kur sev atradīsi kaut ko "ne pa tukšo"?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #54 : 2015. gada 29. aprīlis, 16:37:03 »
Pat grūti saprast, ko ieteikt... Man pašai, lai cik būtu laika, visu aizpildīšu un negarlaikošos ne grama. Pašpietiekamība?
Jā, un priekš manis vazāšanās pa veikaliem der tikai garastāvokļa sabojāšanai. Ja kāds rūķītis visu iedomāto/vēlamo uz burvju mājiena klāt piegādātu, būtu laimīga veikalos kāju nespert.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #55 : 2015. gada 29. aprīlis, 20:33:35 »
Nomade, atvainojos, ja aizvainoju.
Ko darīt, ja esmu rīcības cilvēks: ir problēma - jābūt risinājumam, vai arī ja nav risinājuma -jāaizmirst...un jādzīvo tālāk. Un pļāpāt man nepatīk.
Tagad saprotu, ka mani " lietisķie" padomi kaut kā skarbi izklausās.
Kā jau teicu: es mācos...kā nevajag un tas attiecas arī uz mani pašu.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #56 : 2015. gada 29. aprīlis, 21:40:44 »
Pif, absolūti neko neņemu ļaunā, kāpēc gan? Par tēmu - nu nav jau risinātas eksistenciālas problēmas, protams,  bet šādas tādas atziņas ir gūtas (man, priekš sevis). Patika "veselīgais egoisms", tas man jāiemācās. Aizdomājos pie "tukšās ligzdas sindroma" - jā, tas ir par mani. Mērķis un fiz. aktivitātes -  te nu man ir problēma, fiz. akt. it kā patīk, bet nav pietiekamas gribas īstenot mērķi; suns atkrīt - tikko zaudēju savu mīluli un joprojām ir smagi; princips "apsoli, bet nedari" arī nav manējais, jo esmu pārāk apzinīga; kas ir Jēkaba ceļš, to goglēšu; vīriešu čakarēšanu internetā - varētu, bet nav iekāriena.
Tā ka, ne gluži viss velti.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #57 : 2015. gada 29. aprīlis, 22:47:49 »
Nomade, a paceļot kaut kur? Cik finanses atļauj. Arī tepat pa Baltiju uz pāris dienām ir forša pārmaiņa ikdienā. Man patīk.

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #58 : 2015. gada 23. jūlijs, 19:22:11 »
Vajag darīt to,ko tu gribi un kas tevi interesē,noteikti ir vēl daudz lietu,ko tu vēlētos apgūt.

Atslēdzies reno

« Atbilde #59 : 2015. gada 23. jūlijs, 20:58:14 »
tur jau tā nelaime, ka it kā gribas , bet enerģijas nav