Autors Tēma: Grejas anatomija 11 sez.  (Lasīts 6276 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Grejas anatomija 11 sez.
« Atbilde #15 : 2015. gada 29. aprīlis, 00:07:06 »
Man tik ļoti patīk, ka skatos arī atkārtojumus, tagad rāda kkādu vecu sezonu vēl ar Īziju.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2015. gada 29. aprīlis, 07:57:39 »
Pamēģini Privātpraksi, Tille, man patika Meredita.
Mango,ļoti patika tas Īzijas laiks, bet ne lai otreiz skatītos.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #17 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:11:35 »
Man gan Greja ļoti patīk, bet nevaru iztēloties turpinājumu, kā jau te teica, bez galvenā varoņa...imho. Kaut kādas laiku nesakritības neinteresē, jo sērija bija interesanta, nojaušama gan, bet nu ne jau ar tādām beigām!!

sērija bija interesanta?? hmm..., jā esam dažādi, tas klišejiskais holivūdiskais taranējums vien ko bija vērts....

man kādreiz ļoti patika Grejas anatomija, tagad skatos tikai skatīšanās pēc, jo seriāls pamazām pārvērties par kārtējo santabarbaru.
no visiem med. seriāliem man laikam mīļākais ir ER, bet tur arī pēd sezonas izvērtās ziepju operā, kad seriāla oriģinālie tēli sāka pazusts no tā.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mango

« Atbilde #18 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:32:45 »
Laikam jaucu, bet bija tāds seriāls ar to Dereka bijušo sievu galv.lomā, tas man nepatika. Likās, ka to sauc privātprakse. Bet tādu, kur Meredita galv.lomā, nezinu.
ER bija manā bērnībā, oldskūlīgs varētu tagad būt.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #19 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:34:09 »
Seriāli vispār ir stūūūlbi, un ko? Neskatīties? :D Ta nu gan...

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:47:35 »
Man diemžēl sabojāja spoileris - twitterī atklīda šoks par šī vroņa galu pirms biju paguvusi nokačāt sēriju, tā es jau skatījos ar skepsi, jā un tādu holivudisku šļuru...

SPOILER:
N\ē, nu saprotu, ka, acīmredzot, aktieris grib darīt ko citu nākamajā sezonā, bet varēja tak vnk būt parasta sērija, kur vnk ieskrien priekšējā auto vai nolido no kalna kaut dēļ tehniska defekta (bet tad porche droši vien nedotu cayene :D )...
Vai pacients nojūdzas un vnk nodur...

Bet TIIIIK banāli "varoņa idiota nāvē"...

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 29. aprīlis, 09:50:29 »
Tā kā tā ir Grejas anatomija, mierīgi var nomainīt visus tēlus, izņemot pašu Greju.
Kas arī ir ka tik ne vislabākapmaksātā seriālu aktrise vispār...
Tagad var\es ap viņu ņemties un sērot veselu sezonu, ja ne 2as, noteikti. Vēl jau 1 sērija sezonā, ne? Tad redzēs, kas vēl "aizies"...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:01:32 »
Galvenajiem aktieriem jāaiziet cēli, nu nevar kā Džordžu notriekt autobuss...

Apskatījos, vēl 4 sērijas!!!!

Ko man negribētos, to briesmīgo līdzijušanu, ka visi metīsies žēlot.

Atslēdzies Tille

« Atbilde #23 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:03:35 »

Meredita vai Medisona? Privātpraksē?

Vai ER ir jaunākas sērijas par to, kur Ebija stāvoklī un zaudē samaņu (kas tur vsp notika, neatceros). Ja teiksiet, ka ir, iešu meklēt.

« Atbilde #24 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:05:34 »
Seriāli vispār ir stūūūlbi, un ko? Neskatīties? :D Ta nu gan...

neviens tak nesaka, ka stulbi, bet reizēm šķiet, ka seriāla veidotāji domā, ka skatītājs ir stulbs.  priekš sevis jau sen noliku Greju plauktiņā pie ziepju seriāliem.  seriāli mēdz būt augstas kvalitātes, kas spēj pārsist jebkuru lielā ekrāna filmu, šeit neminēšu tos, jo šis ir Grejas topiks. 
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies tex

« Atbilde #25 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:05:49 »
ER vsp bija ~15 sezonas. Kas katrā notika un kurš kurā brīdī bija stāvoklī, nudien vairs neatceros. Skatījos 2x, bet pirms n gadiem...

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:10:56 »

Apskatījos, vēl 4 sērijas!!!!

Ak, pareizi, autobuss jau notrieca, lidmašīna nokrita, apšaude slimnīcā jau bija... njā... nu ko tur vēl VAR izdomāt?...

Kas vēl nebija- neuzmanīga rīcība ar kādu no krutajiem neiroloģijas aparātiem :D bet nu galvenais tēls nevarētu nomirt no savas stulbas kļūdas... bet varēja tak ka'dma no tiem smagajiem aparātiem kājiņa nolūzt dēļ neuzmanīga tehniķa.. bet jā skapis jau pērn vai aizpērn uzkrita vecajama dakterim - bet tā jau padomāju, ka tas nepazudīs, jo kur gan citur šo ņems par tādu cenu...
Man kkā šķiet ka otrai šepardei vēl nāks atpakaļ tas ka viņa pacienta dēļ operācijas laikā daļu aizsargtērpa novilka un par ilgu ņēmās  ap kko radiaktīvu - gan jau iznīks no vēža.... bet vēzis jau arī ir bijis...
Galu galā daļa taču varētu arī vnk aiziet strādāt uz citu sl-cu...
Šis pats, ja gribēja prom, varēja tak izšķirties un palikt Vašingtonā...aktieri būtu prom...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #27 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:11:08 »

Meredita vai Medisona? Privātpraksē?

Vot, vot, man šķiet, ka Medisona. Tas man nepatika.

« Atbilde #28 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:20:36 »

SPOILERIS!
cēla aiziešana būtu savas dzīves upurēšana zinātnei, līdz ar to palikšana Vašingtonā. šitā bija Mērfija balvas cienīga aiziešana.
ceru, ka būs plūkšanās par nezinošanu pārejiem radiniekiem, lai tie varētu atvadīties. 

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #29 : 2015. gada 29. aprīlis, 10:28:05 »
Pa vidu skatījos Privātpraksi, pat patika labāk. Tur galvenā varone ir Meridita, kas bija arī Grejā, ja atceraties.
tur galvenā bija Dereka šķirtā sieva Edisone Montgomerija vispār

NELASĪT kas nav redzējuši!!!!!
Aktieris jau pirms sezonas kad Kristīne gāja prom (respektīvi pēc 9, jo Kristīne aizgāja 10) arī teica, ka grib tikt prom no seriāla. Šāda veida novākšana pilnībā izslēdz, ka tēls var nejauši atdzīvoties vai to aizvietos ar citu aktieri ... kā hamelionos :D
Vēl nu es nezinu tā situācijas tur jau iet pa riņķi un es nemaz nežēlotos, ja tas seriāls kaut kā smuki beigtos
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/