Autors Tēma: seriāls Viņas melo labāk 3  (Lasīts 19657 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: seriāls Viņas melo labāk 3
« Atbilde #135 : 2015. gada 11. augusts, 17:48:53 »
Konrāds zin.
Kad Baiba Jolantai izspļāva, ka zinot, kas vēstulē, Konrāds ļoti satraucās. Izprašņāja Jolantu, ko tad Baiba pateikusi. Tad aizstavēja Baibu, ka viņa tikai pajokoja, ka neviens neko nezin.

Kur ir anotācijas? Es arī gribu.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #136 : 2015. gada 11. augusts, 17:50:51 »
Anotācijas:
http://www.tv.lv/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #137 : 2015. gada 12. augusts, 10:56:35 »
mango, jāiet tv programmā, jāklikšķina katras dienas sērija, 20.20 Viņas melo labāk, tāda un tāda sērija. Atvērsies anotācija.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #138 : 2015. gada 13. augusts, 09:35:58 »
Scenāristiem tomēr būtu noderējis kāds kriminālistikas konsultants. Vai kameras ieraksts ir vai nav iemesls notiesāšanai? Vai tas, ka policists ir korumpēts nozīmē arī, ka viņš ir pastulbs?

Par aktieriem un tēliem - vakar pirms sērijas skatīšanās domāju - nu ko es tā jūsmoju par Vāni un Bezmeru, gan jau arī citi spēlē labi! Bet - tāāāāda starpība! Droši vien, ja tim pārējiem būtu jēdzīgi tēli, gan jau arī viņi radītu ko spriganāku, bet tagad - Margarita tik slāj zābakos, saki taisnību, ā, kalpone, atkal tu melo...
Kristīne - nu kā tev iet? labi, es eju prom, man jāiet.
Konrāds - es mēru uzvalku. jā es zināju vēstules saturu, saproti mani, parunāsim vēlāk, es gribu būt smuks mūsu kāzās.

vēēēēē...

« Atbilde #139 : 2015. gada 13. augusts, 11:38:36 »
Nu beidz, Margarita bija laba tai ainā, kur viņa sēž, bungā ar pirkstiem pa galdu un pratina Robertu :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #140 : 2015. gada 13. augusts, 11:47:43 »
Roberts man arī patīk. Kā viņš vakar skaidroja situāciju, nosmējos par tām miskastēm.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #141 : 2015. gada 13. augusts, 19:58:00 »
"Izvedīšu savu pacietību pastaigāties" :D
"Āāā, odze atnāca!" :D

Roberts spridzina šodien! :D :D

Ap 17 minūti.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #142 : 2015. gada 17. augusts, 21:51:50 »
Šodienas sērija likās kā no seniem laikiem - pat ievilka! Un Baiba - tas ir kaut kas :-D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #143 : 2015. gada 18. augusts, 10:17:16 »
Viŗieši ir kā pastmarkas - nolaizi un pielips :D Martas pērle. Vsp tur katrā sērijā kāda smieklīga pērle, Martai vēl bija , ka vēl nav pienāskusi attiecībās tā stadija, kad vīrieti var sākt slaukt :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #144 : 2015. gada 19. augusts, 09:19:37 »
Vakardienas sērija bija tieši tā - ievelkoša. Protams, sāku skatīties jau dažas sērijas iepriekš - nabaga Robertiņa ķibelēm visām izsekoju:)
Izcila tā saruna ar māmiņu - "kāpēc trīs šķīvjus uzliki?" - abi izcili, gan Māmiņa savā mīlestībā, gan Roberts savā histērijā, un vēl kā bonuss tā skapja durvju atraušana un sev gandrīz pa seju  uzsišana:)
Bet vakardienas sērija:)  Vāne ar savu fotogrāfu, nu izcili viņa nodemonstrē sevi, tās sejas izteiksmes! Un uz tā fona memļaks Konrādiņš ir kļuvis par galīgu ņergu, pat Jolanta ir labāka un pilnasinīgāka par Konrādu.
Un Bulis man arī patīk tagad:)  es Krasta mačos skatījos kā viņš basketbolu spēlē un mana nepatika pret viņu ir gandrīz pazudusi. Krogā, kad bija galīgi pilns un prasīja vēl viskija pudeli - es dodu pat 10 punktus. Vēlāk bija brīži, kad tēls pazuda , bet nebiju ticējusi, ka viņš vispār tik labi spēj notēlot!
Prieks bija redzēt Subīša Kārli beidzot. Es tikai nedaudz mulstu - vai šī viņa frāze "Dažiem tagad ir jāiet" nav viņa atvadu frāze seriālā? Izklausījās jau diezgan dramatiski...

(redzēju arī jauno lattelecom reklāmu par "like kungh-fu? No , like speed of light"  - mīlu viņu:) )

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #145 : 2015. gada 19. augusts, 09:42:21 »
Es arī sapratu,ka Kārlis nav ieradies uz kāzām tāpat kā Kristīne un abiem tagad bail iet mājās :-D

« Atbilde #146 : 2015. gada 19. augusts, 10:20:06 »
Vai jums liekas ticami, ka tāds caur un cauri nelietis kā Māris pēkšņi izplūst ķīselī, uzzinot, ka viņam ir meita? Labi, labi, es saprotu, ka seriālos ticamību meklēt velti, bet šitais mani reāli nepārliecināja. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #147 : 2015. gada 19. augusts, 10:27:53 »
It kā jau nē,bet cilvēka daba ir tik neizprotama,kas zin....Dzeršanas aina man aRīgas no abiem likās pārliecinoša. Jā, kas zin, gan jau varbūt Kārlis nejauši zem kāda vilciena paskriet,ja par tiem runāja.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #148 : 2015. gada 19. augusts, 10:38:39 »
Es arī sapratu,ka Kārlis nav ieradies uz kāzām tāpat kā Kristīne un abiem tagad bail iet mājās :-D

ā, te es laikam biju atslābinājusies, jā, ja tu tā saki, tā arī ir - ka viņi ABI neieradās uz kāzām, abi aizgāja piekosties katrs atsevišķi:)  tāpēc arī ABI necēla klausules. Izsaku sev fui :)
Man patika Kodiena ainā tā vieta - Man šodien kāzas - Apsveicu! - Es neapprecējos- Apsveicu!   :)

Par Māri - nesen bija intervija ar Buli, kur viņš teica, ka viņa varonis jaunajā sezonā būšot pozitīvais tēls. Toreiz lasīju, nenoticēju, bet laikam šis ir tas Pagrieziena Punkts, kur viņš kļuva labs. Bet jā - neticami. Policists labi pateica - varbūt tev pie psihologa vajag aiziet?

Klau, man daži jautājumi -
diez tie divi bomžāri, pie kuriem Māris piegāja un viskiju atdeva, tie bija aktieri vai īsti? Man ļoti gribās domāt , ka īsti:) skatījāmies ar meitu to momentu kopā, viņa teica - ja Māris nepaņems pudeli atpakaļ, tad tie ir īsti.  Un nepaņēma :)   

kā Baibai ar to grūtniecību? Gribēju tam pasekot līdzi, bet laikam palaidu garām - anotācijā bij teikts :viņa vēma, jutās slikti, Mārtiņš pie viņas atgriezās uz brīdi? Bet tagad atkal pie Martas?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #149 : 2015. gada 19. augusts, 21:29:18 »
A jūs lasījāt, ka Inita Dzelme ir stāvoklī un nākošajā sezonā nav nemaz filmējusies?