Es arī sapratu,ka Kārlis nav ieradies uz kāzām tāpat kā Kristīne un abiem tagad bail iet mājās :-D
ā, te es laikam biju atslābinājusies, jā, ja tu tā saki, tā arī ir - ka viņi ABI neieradās uz kāzām, abi aizgāja piekosties katrs atsevišķi:) tāpēc arī ABI necēla klausules. Izsaku sev fui

Man patika Kodiena ainā tā vieta - Man šodien kāzas - Apsveicu! - Es neapprecējos- Apsveicu!

Par Māri - nesen bija intervija ar Buli, kur viņš teica, ka viņa varonis jaunajā sezonā būšot pozitīvais tēls. Toreiz lasīju, nenoticēju, bet laikam šis ir tas Pagrieziena Punkts, kur viņš kļuva labs. Bet jā - neticami. Policists labi pateica - varbūt tev pie psihologa vajag aiziet?
Klau, man daži jautājumi -
diez tie divi bomžāri, pie kuriem Māris piegāja un viskiju atdeva, tie bija aktieri vai īsti? Man ļoti gribās domāt , ka īsti:) skatījāmies ar meitu to momentu kopā, viņa teica - ja Māris nepaņems pudeli atpakaļ, tad tie ir īsti. Un nepaņēma
kā Baibai ar to grūtniecību? Gribēju tam pasekot līdzi, bet laikam palaidu garām - anotācijā bij teikts :viņa vēma, jutās slikti, Mārtiņš pie viņas atgriezās uz brīdi? Bet tagad atkal pie Martas?