Autors Tēma: zagļi  (Lasīts 989 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

zagļi
« : 2015. gada 16. jūnijs, 17:05:31 »
Visādi stāsti -vasarnīcas jau bija desa uz maizes zagļiem, un labākais laiks rudenī, kad vēl nav aizvestas vai vasaras sākumā, kad jau atvestas visādas labas mantas.

Pirmie zagļi -vesela banda -bija kaut kādos 60. gados, kad lauza visas mājas pēc kārtas, un pie atlikušās miliči uzrīkoja slēpni un tos idiņus noķēra. Vesela istaba esot bijusi ar mantām, ko cietušie varēja saņemt. Mamma teica, ka savu veco ravēšanas sauļkostīmu neesot ņēmusi:)

Nākošais bija 1. sept. 80. gados, pēc tam noķēra netālu dārza mājiņā. Nozaga arī konjaka pudeli un bļodiņu ar kotletēm, kas izsauca smieklus tiesas zālē.Jo mēs tikai pa dienu bijām izbraukuši.

Pēdējais nebija gudrāks -aiznesa koferītī bērna mūzikas centru, manu kosmētiku un traumētu fočuku, bet nevarēja mierīgi gulēt, jo palika tv, lielais tā laika ķirbis dators un gan jau ka vēl kaut kas. Ķimerējās gar garāžas vārtiem, bet tur baigais bomis ar atslēgu no iekšas. Lodāja atkal -redzam pēdas sniegā, vāks vnk.
Tad nu ziņojām poličiem, kopīgiem spēkiem taisījām slēpni un lamatas. Kaut kur Mellužos šo noķēra -riktīgs recidīvists, mēnesi kā no ķurķa.
Fočuku atdabūjām, nebija varējis pārdot, jo tur bija triks, kā dabūt vaļā.

Tā kā, Spārkai ir cerības.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 16. jūnijs, 17:10:29 no Spārka »

Atslēdzies Emīlija

Re: zagļi
« Atbilde #1 : 2015. gada 16. jūnijs, 17:20:12 »
a kāpēc Spārkai vajag cerības?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2015. gada 16. jūnijs, 17:28:36 »
Lai nav jāstāsta gari, palasi fiksi čatu :(

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2015. gada 16. jūnijs, 18:31:09 »
Kad mani pēdējo reizi apzaga, tad uz to noskatījās daudzi cilvēki un neko neteica ... Tikai vēlāk sapratu, kāpēc pustrolejbuss uz mani skatījās ....
Toreiz aizgāju uz policiju, kurā iesprūdu uz 3h un neviens pie manis tā arī nepienāca ... bija piektdienas vakars. Daži policisti dziedāja karaoki, citi skraidīja ar 2l plastmasas alus pudelēm rokās ... piektdiena taču. Labi, ka formastērpu bija novilkuši.
Es kā dura sēdēju un gaidīju un vēroju, ka dzērājus ieved ... tad ielas meitas ... sīkos zaglēnus ...
Apriebās un teicu, lai laiž mani ārā (tur iziet var tikai ar dežuranta vēlību)... tad gan pēkšņi brīva inspektore uzradās. Ko tas deva? Pavazājos uz ekonomikas policiju un vēl dažiem iecirkņiem, visur mani audzināja cik vērīgai pašai jābūt.
Tad sākās rituāls - ik sestdienu pastkastē bija vēstule, ka mana lieta pārsūtīta citam iecirknim ... un vairākus mēnešus ....
Manas iebildes, ka pie bankomāta, kur man noņemta nauda, ir videonovērošanas kameras, neviens neņēma vērā ... Bankai vajadzēja policijas rīkojumu, policijai nebija laika un vēlmes ...

Sajūta pretīga, tāpat kā visas citas reizes, kad tiku apzagta.... vienīgais prieks, ka tas ir pagājis ...

Spārka, turies un pačeko sludinājumus, latgalīti un lombardus ....

reno, amizanti stāsti .... :)