Autors Tēma: Brīnāties, ka ļaudis atpūšas lielveikalos?  (Lasīts 3263 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Brīnāties, ka ļaudis atpūšas lielveikalos?
« : 2015. gada 17. jūnijs, 14:15:17 »
Gribēju pievakarē apvienot patīkamo ar lietderīgo - ar sīčiem aizbraukt līdz Brīvdabas muzejam un pie viena iepirkt Rīgā pāris vajadzīgas lietas. Biju iedomājusies, ka ap kādiem 16 varētu būt tur, pa pāris stundām droši vien būs apnicis, gan jau muzejs līdz kādiem 19 strādā - galu galā muzejs, vasara utt...
Ne sūda!
Darba laiks 10-17, kad normāli savākt sīčus no bērnudārza (pagulējušus un paēdušus - par ko tomēr ir samaksāts) un vēl līdz Rīgai aizkulties mazliet ātrāk nekā uz slēgšanu nav reāli. Žēl, protams. Atliek Makdonalds un lielveikali - tie gan nez kāpēc rūpējas par normālu darbalaiku, lai klienti nāk (tikai diemžēl man pret to "kultūru" ir dziļš riebums). Bet kaut kas vērtīgs ir pieejams tikai bomžiem un bezdarbniekiem - darba laikā.

Tfu! Un kur tu uz pāris stundām aizbrauksi ar bērniem? Būtu tajā galā kaut vai laivu piestātne... Ezers un mežs mums pašiem pie mājas, tāpēc nav uz Rīgu jābrauc.

Kaut kā atkal prātā nāk visu nodir$tie padomju laiki, kad muzeji strādāja pievakarē, lai darbaļaudis intelektuāli izglītojas...
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

Re: Brīnāties, ka ļaudis atpūšas lielveikalos?
« Atbilde #1 : 2015. gada 17. jūnijs, 14:20:53 »
Zoo nestrādā?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2015. gada 17. jūnijs, 14:30:13 »
Jā, śīs lietas it pilnīgi ačgārnas. "Zem kā" ir tas pats Brīvdabas muzejs?Kas finansē? Varbūt āķis tur, ka muzejs skaitās kkāda budžeta iestāde ar ierēdņiem no 9 līdz 17?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2015. gada 17. jūnijs, 14:47:27 »
Visur strādā cilvēki un visiem gribas darbalaiku ka cilvēkiem. Bankas u.c.iestādes arī nestrādā vakaros. Atliek kino, teātris vai apmeklēt brīvdabas muzeju vai tml brīvdienās,kad strādā muzeji utt. Padomju laikos arīdzan diez vai tā bija,tad bij vēl striktāki darbalaiki. Nav ko žēloties, vnk viss aicīgi jāizčeko un jāizplāno. Vēl pieļauju,ka bērni laimīgāki gan jau bij par lielveikalu un makdonaldu,kā būtu bijuši par muzeju :-)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 17. jūnijs, 14:48:35 »
Pievienojos!!!!!!!!!!!!
Kāpēc tas muzejs nevarētu no 12-20 vai kaut kā tā?
Tā jau nu tajā muzejā kāds laužas 10 no rīta...

Tas pats ar bibliotēkām. Vasarā līdz 18. Jau otro nedēļu netieku.
Vissssss ir priekš bezdarbniekiem, dīkdieņiem u.tml.
Strādājošais ir prosta vergs un tam nepienākas ne lasīt, ne muzeju apmeklēt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #5 : 2015. gada 17. jūnijs, 14:52:45 »
jā vajag, lai apkalpojošās iestādes (muzeji, veikali, ārsti, bibliotēkas utt utjp) strādā vismaz no 8-20 ... lai papīru bīdītāji var PIRMS darba ieskriet un pēc 17 lai var NO darba ieskriet, jo tiem gan vajag cilvēku cienīgu darbalaiku 9-17 ar stundas pārtraukumu. fuj!
piekrītu Nārai
Nav ko žēloties, vnk viss aicīgi jāizčeko un jāizplāno.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2015. gada 17. jūnijs, 14:54:28 »
Muzeja mājaslapa ir pilnīgi nejēdzīga. Bet tomēr ieteiktu piezvanīt uz turieni un noskaidrot darba laikus, jo tur ir arī t.s. "vakara biļete" par 1,42 eiro, ja nemaldos, tad no 17iem. 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 17. jūnijs, 15:11:04 »
Gribēju kaut ko jaunu, ne zoo. Un zoo ir pasākums nežēlīgs - ar "nav, kur mašīnu nolikt, vai tikai pa dārgo", "kāpēc tā meitene var lekt ar kājām pa solu, bet es ne?" un "mamma, brauksim ar tramvaju!", ko es vairs nedaru pēc jaunajām laupītājcenām principā.
Bet tas jau par citu tēmu.

Atkal beigsies ar ekskursiju pa Depo ar zivtiņām un papagaiļiem... :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 17. jūnijs, 15:16:30 »
pieļauju,ka bērni laimīgāki gan jau bij par lielveikalu un makdonaldu,kā būtu bijuši par muzeju :-)
Kļūda pieņēmumā. Manējie lielveikala "jaukumus" neprot novērtēt.

Visur strādā cilvēki un visiem gribas darbalaiku ka cilvēkiem. Bankas u.c.iestādes arī nestrādā vakaros. Nav ko žēloties,
Ā, labi, veikali 9-17, med. palīdzība 9-17, avārijas dienesti 9-17, lai tad visiem vienādi! :D Paskatīsimies, kurš pirmais sāks bļaut, ka nevar neko nokārtot un ka truba sāk tecēt 17.30. :D

jā vajag, lai apkalpojošās iestādes (muzeji, veikali, ārsti, bibliotēkas utt utjp) strādā vismaz no 8-20 ... lai papīru bīdītāji var PIRMS darba ieskriet un pēc 17 lai var NO darba ieskriet, jo tiem gan vajag cilvēku cienīgu darbalaiku 9-17 ar stundas pārtraukumu. fuj!
Es neprasu 7-20, bet tās pašas 8 stundas saprātīgā laikā. Galu galā te nesen cīruļi bļāva, ka viņus visi apspiež, viņiem jābūt darbā 9, kādas šausmas! Nu tad ejiet uz darbu 12.00, izgulējušies un laimīgi!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #9 : 2015. gada 17. jūnijs, 15:17:36 »
Trix, vispār kā mazajam ar uzvedību?
atceros bija tev tēma. vai kaut ko ieviesi dzīvē, izmēģināji?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #10 : 2015. gada 17. jūnijs, 15:27:42 »
Tas pats stāsts par reģionu pilsētu un novadu tūrisma informācijas centriem, kuri strādā... darbdienās no 10 līdz 17 :D Un, ja uz pusslodzi, tad no 10 līdz 14 (lielajām grupām ir iespējams pieteikties, ka būs nedēļas nogalē, bet ko darīt ģimenei, kas brīvdienās sagribēja kaut ko interesantu apskatīt kaimiņu rajonā?)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2015. gada 17. jūnijs, 15:47:13 »
Luīze, paldies!
Es nelienu slēgtās durvīs, - ja google izdod darba laiku līdz 17, tad ticu. Izrādās, tiešām mājaslapā ir vakara biļetes. Nu i kas to var izdomāt? :(

Piedāvājums bija bļaujošām pūcēm, ne cīruļiem, sorry, pēc manis Tvaika iela raud, saputrojos. :D

Afrora - periodiem labāk, periodiem baisāk, bet ceru uz saprāta atnākšanu līdz ar vecumu... Tagad gari nepenterēšu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #12 : 2015. gada 17. jūnijs, 17:12:47 »
Būtu jau jauki, ja visām iestādēm, būtu kāda no nedēļas dienām, kad strādā nevis līdz 17:00, bet piem līdz 19:00 un sāk arī tad 2 h vēlāk, būtu labi visiem, pie tam, ja to veiksmīgi sabalansēt, tad iespēja būtu visiem vienam pie otra tikt, oie vajadzības, no otras puses šobrīd daudzas lietas tiek paveiktas virtuālā vidē...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2015. gada 17. jūnijs, 18:09:27 »
man liekas, ka muzejiem tā ir-ceturtdienās garie vakari
ar ko veikala kasiere sliktāka par muzeja sargtantiņu? Vismaz vienu dienu nedēļā.
Manas bibliotekas līdz 19.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2015. gada 17. jūnijs, 18:41:43 »
Risinājums viens - viss ir jāplāno.
Un Trix teikums,ka bērnus nevar ņemt ārā no ātrāk,jo par ēšanu bd  samaksāts!!!? Būtu brīvdienu bērniem iedevusi vai ātrāk izņēmusi,viss būtu štokos.