Autors Tēma: Labs piedāvājums Ecolines - Rīga-Varšava 12€  (Lasīts 2628 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kikamora

Labs piedāvājums Ecolines - Rīga-Varšava 12€
« : 2015. gada 18. jūnijs, 16:58:07 »
Tiem, kam ierobežots budžets un patīk braukt ar autobusiem - akcijas cena braucieniem uz Varšavu - 12€:
Atlaide ir pieejama braucieniem no 10.07. - 31.07.2015.
Vietu skaits autobusā ar atlaidi ir ierobežots (3 vietas katrā autobusā), atlaide atpakaļceļam netiek piemērota. Datuma maiņa ir iespējama tikai piemaksājot starpību starp biļetes jauno un veco cenu. Biļetes anulēt nav iespējams.
Akcija spēkā tikai Comfort+ reisos.
Pārdošana tikai internetā!
www.ecolines.net

P.S. Es tur nestrādāju :)

P.S.2 Dīvaina iemesla dēļ man piemēroja atlaidi arī atpakaļceļam :)

Atslēdzies Emīlija

Re: Labs piedāvājums Ecolines - Rīga-Varšava 12€
« Atbilde #1 : 2015. gada 18. jūnijs, 17:07:28 »
Maršruts: Rīga – Viļņa – Varšava
Lux Express Special autobusā ir pieejamas regulējamas ādas sēdvietas, kuras ir izvietotas pāros un pa vienai atsevišķi. Katra sēdvieta ir aprīkota ar 220V kontaktligzdu un inidividuālo mūzikas ierīci ar 8 radio kanāliem. Nenokavējiet iespēju izmēģināt jauno savienoto reisu tikai par 12 EUR!
  • Biļetes nav iespējams atgriezt;
  • Vārdu, uzvārdu, izbraukšanas datumu un laiku akcijas biļetēs ir iespējams mainīt līdz izbraukšanas brīdim - šajā gadījumā jāapmaksā cenas starpība starp akcijas biļeti un jauno biļeti;
  • Akcijas cena ir spēkā ierobežotam vietu skaitam katrā braucienā;
  • Akcijas biļetes nav iespējams mainīt pret citām akcijas biļetēm.
Pārdošanas periods:18.06-21.06.2015
Ceļošanas periods:
10.07-07.08.2015
Cena:
12 EURAtlaides kods:special

« Atbilde #2 : 2015. gada 18. jūnijs, 17:17:20 »
Vells, kā es tā pasteidzos savas biļetes nopirkt. Kurš gan varēja zināt, ka šamie šitādu promociju tam reisam uzrīkos. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #3 : 2015. gada 18. jūnijs, 17:19:39 »
Vells, kā es tā pasteidzos savas biļetes nopirkt. Kurš gan varēja zināt, ka šamie šitādu promociju tam reisam uzrīkos. 

nebij 20% zaudējums ja atdod apakaļ? moš ar visu zaudējumu sanāk izdevīgi?

Atslēdzies imho

« Atbilde #4 : 2015. gada 18. jūnijs, 17:49:35 »
ja kas: megabus.com

Rome - Naples :  £1.00

Brussels - Paris : £8.00

reisi kaadaas 10 Eiropas valstiis

http://uk.megabus.com/megabus-launches-in-italy.aspx

« Atbilde #5 : 2015. gada 18. jūnijs, 20:15:17 »

nebij 20% zaudējums ja atdod apakaļ? moš ar visu zaudējumu sanāk izdevīgi?

Čakars būs lielāks nekā ietaupījums. Ja uz atpakaļceļu atlaide neattiecas, tad starpība tikai kādi EUR 10 uz biļeti. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 18. jūnijs, 23:30:23 »
ko gan tur meklēt Varšavā.. ja nu vienīgi kādam tante tur dzīvo

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #7 : 2015. gada 18. jūnijs, 23:53:08 »

Vot, aizbraukšu, atbraukšu un pastāstīšu, ko būšu atradusi ;)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2015. gada 19. jūnijs, 08:14:08 »

poli par vīru un traktoru pūrā  :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2015. gada 19. jūnijs, 08:54:40 »
Kikamora, šopingā brauksi?

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #10 : 2015. gada 19. jūnijs, 15:10:35 »

poli par vīru un traktoru pūrā  :rofl:

Nē, uz poli es neparakstos, tikai ja pūru bez vīra (traktoram es pielietojumu atradīšu, vēl vienam vīram gan nē)  :rofl:

Kikamora, šopingā brauksi?
Nē, ikgadējais "mātes-meitas ceļojums" (meita esmu es :) ). Mums tā ir tradīcija - katru vasaru divatā kaut kur aizbraukt, ar sabiedrisko transportu, bez tūrisma grupas... Kūrortos gulēt mums nepatīk (un arī budžets nevelk), nekur tālu arī nevaram (abām zvēri un vīri barojami), tad nu atliek šādi mini braucieni :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #11 : 2015. gada 19. jūnijs, 23:32:28 »
Nezinu. Braukt jau var. Daudzkārt esmu bijis darba sakarā. Liela, tizla, bezjēdzīga pilsēta (mans redzējums).  Vecpilsēta mikroskopiska, ko redzēt diži nav. Varbūt tumsā biku labāki skati. Bet ja nav būts, vienreiz priekšstata pēc var aizbraukt

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2015. gada 20. jūnijs, 11:08:39 »
Es mēģinu uzminēt, kāda ir pievienotā vērtība šādam braucienam. Šopingu jau minēju iepriekš, jo tā, manuprāt, ir vienīgā lieta, ko var iesākt Varšavā. Citādi pilsēta ir vienmuļa un garlaicīga, kā raksta Betons.

Ko redzēt būt Krakovā vai Veličkā, bet tās ir vēl labu gabalu tālāk aiz Varšavas.

Jāpagaida atskaite par braucienu. :)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #13 : 2015. gada 20. jūnijs, 15:51:36 »
Jā, ļoti daudzi saka, ka tur nav, ko darīt, ka garlaicīga utt. Vienreiz taču pašai arī jāpārbauda :) Līdz atskaitei ilgi būs jāgaida, brauciens jūlija beigās :)

Pievienotā vērtība... Mums ir konkrētas lietas, ko gribas izdarīt/apskatīt - iziet cauri vecpilsētai (ietver arī pasēdēšanu kafejnīcā), paskatīties uz pilsētu no augšas (no kādas baznīcas torņa droši vien). Aiziet uz Kopernika zinātnes centru (tur esot uz jumta dārzs - mammucis ir dārzu fanāts, viņai varētu patikt). Pavizināties ar metro (mana iegriba). Aiziet uz botānisko dārzu vai pa kādu parku pastaigāties...

Būtībā mums plānā Varšavai veltīt vienu nepilnu dienu (pēc ierašanās) un rītu (pirms izbraukšanas mājup). Pa vidu ir vēl viena diena, kad plānojam pavizināties ar poļu vilcieniem (pagaidām vēl nav maršruts skaidrs - varbūt uz Lodzu, varbūt uz Ļubļinu... varbūt kaut kur citur).

St.c. - par šopingu ārzemēs. Es reizēm, kad palasu, kā nu visi tik izdevīgi brauc uz ārzemēm iepirkties, sāku rēķināt - par kādu summu man būtu jāiepērkas, lai atmaksātos ceļš, nakšņošana, ēšana un vēl būtu ietaupījums. Secinājums - 1) manas materiālās vajadzības ir pārāk niecīgas, jo es nezinu, kā tādu summu vienā iepirkšanās reizē iztērēt, 2) tādi brīvie līdzekļi (t.i., lieka nauda) man uz rokas laikam nekad neva bijuši un droši vien arī nebūs...

Atslēdzies imho

« Atbilde #14 : 2015. gada 20. jūnijs, 17:43:21 »
Lodzu?! tb, Siguldas vietaa uz Olaini?  Ja ne Krakova, tad vismaz Bidgosca vai Lublina nebuutu mazaak ekstreemi celjameerkji?