Jā, ļoti daudzi saka, ka tur nav, ko darīt, ka garlaicīga utt. Vienreiz taču pašai arī jāpārbauda

Līdz atskaitei ilgi būs jāgaida, brauciens jūlija beigās
Pievienotā vērtība... Mums ir konkrētas lietas, ko gribas izdarīt/apskatīt - iziet cauri vecpilsētai (ietver arī pasēdēšanu kafejnīcā), paskatīties uz pilsētu no augšas (no kādas baznīcas torņa droši vien). Aiziet uz Kopernika zinātnes centru (tur esot uz jumta dārzs - mammucis ir dārzu fanāts, viņai varētu patikt). Pavizināties ar metro (mana iegriba). Aiziet uz botānisko dārzu vai pa kādu parku pastaigāties...
Būtībā mums plānā Varšavai veltīt vienu nepilnu dienu (pēc ierašanās) un rītu (pirms izbraukšanas mājup). Pa vidu ir vēl viena diena, kad plānojam pavizināties ar poļu vilcieniem (pagaidām vēl nav maršruts skaidrs - varbūt uz Lodzu, varbūt uz Ļubļinu... varbūt kaut kur citur).
St.c. - par šopingu ārzemēs. Es reizēm, kad palasu, kā nu visi tik izdevīgi brauc uz ārzemēm iepirkties, sāku rēķināt - par kādu summu man būtu jāiepērkas, lai atmaksātos ceļš, nakšņošana, ēšana un vēl būtu ietaupījums. Secinājums - 1) manas materiālās vajadzības ir pārāk niecīgas, jo es nezinu, kā tādu summu vienā iepirkšanās reizē iztērēt, 2) tādi brīvie līdzekļi (t.i., lieka nauda) man uz rokas laikam nekad neva bijuši un droši vien arī nebūs...