Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62724 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #210 : 2020. gada 12. novembris, 17:33:09 »
 :fubar: man arī iespārdīja, labākais seriāls pēdējā laikā

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #211 : 2020. gada 12. novembris, 18:01:05 »
Tikko noskatijos interviju ar Kasparovu - nu skaidrs, ka bija iespējams tik sulīgi un aizraujoši parādīt šo spēli... Viņš bijis konsultants. Vispirms jau - visas nopietnās partijas bija reālas, nevis nejauša figūru bīdīsana. Visas krīzes uz galdiņiem - arī, no reālām partijām.

Ļoti garšīgs seriāls.
Paldies par info, pameklēju vēl: https://www.nytimes.com/2020/10/16/arts/television/queens-gambit-chess-netflix.html
Te gan pirmajā rindkopā Kasparovs saka, ka nekādas tur īstas profesionālas spēles nav, bet tālāk jau normāli apraksta, kas un kā. Interesanti bez gala, un gribas arī grāmatu izlasīt.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #212 : 2020. gada 12. novembris, 18:18:07 »
:fubar: man arī iespārdīja, labākais seriāls pēdējā laikā

Saki, mani arī varētu interesēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #213 : 2020. gada 20. novembris, 01:48:26 »
Esmu aizrāvies ar LTV rādīto britu seriālu "Line of Duty" ...   
https://www.imdb.com/title/tt2303687/     
tiešām grūti atpiņķirējams....reāli, kad visiem ir savi skeleti skapjos, gan varoņiem, gan antivaroņiem....neviens neesam ideāls....Šo iesaku Daddy, dāmām būs par grūtu ...

Skatos jau 5.sezonu  :taunt:
Grūti nav, bet sakoncentrēti jāseko līdzi gan. Patīk

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #214 : 2020. gada 20. novembris, 07:31:36 »
sestās jau vairs nav.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #215 : 2020. gada 20. novembris, 07:45:34 »
Man par to baigā bēda, drīz jau visi pēdējo sezonu krājumi būs beigušies. Man tikai Suits palikuši

Atslēdzies Minne

« Atbilde #216 : 2020. gada 20. novembris, 10:50:02 »
Man par to baigā bēda, drīz jau visi pēdējo sezonu krājumi būs beigušies. Man tikai Suits palikuši

Tos es Tavā ietekmē savas prombūtnes laikā izrāvu cauri ka nemetas

Atslēdzies true detective

« Atbilde #217 : 2020. gada 20. novembris, 16:58:56 »
Псих, krievu seriāls ar Bogomolovu galv, lomā, nu to, kas krievu režisors un Sobčakas vīrs. diezgan labi uzfilmēts, pagaidām tikai 3 sērijas. stāsts par psihoterapeitu, kura sieva ir pēkšņi pazudusi, izgaisusi un terapeits tāds maigi izsakoties dīvains. zīmīgi, ka scenārija autore, šis ir viņas pirmais scenārijs, ir Paulīna Andrejeva, savukārt režisors ir viņas vīrs Fedors Bondarčuks, man škiet, ka viņš ir devis savu artavu scenārijā arī.
citam krievu seriālām Метод par kriminālo izmeklētāju, ir iznākusi beidzot 2. sezona. seriāls par maniakiem, ar brīžiem nepatīkamiem skatiem, bet man ļoti patīk galv. lomas tēlotājs Konstantīns Habenskis, viņa dēļ skatos, otrās galv.lomas spēlētāja ir jau augstākminētā Paulīna.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #218 : 2020. gada 10. decembris, 21:54:04 »
Iespējams, kāds jau to pieminējis, bet es tik tagad atklāju. Un "uzsēdos".
"Экспроприатор"
https://hdrezka-ag.com/series/drama/31605-ekspropriator-2018.html#t:0-s:1-e:1

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #219 : 2020. gada 11. decembris, 09:55:41 »
Pirmizrāde pirmdien 14.12.     

телесериал "Тайны следствия-20".  20:20 - 22:35 Pirmdiena, 14.12.2020 RTR-Planeta   РУССКАЯ СЕРИЯ. ПРЕМЬЕРА. Анна Ковальчук в детективном телесериале "Тайны следствия-20". 

« Atbilde #220 : 2020. gada 11. decembris, 10:11:55 »
Pirmizrāde pirmdien 14.12.     

телесериал "Тайны следствия-20".  20:20 - 22:35 Pirmdiena, 14.12.2020 RTR-Planeta   РУССКАЯ СЕРИЯ. ПРЕМЬЕРА. Анна Ковальчук в детективном телесериале "Тайны следствия-20". 

Tā prokurorša vēl nav pensijā?  :rofl:  Bet seriāls nebija slikts
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #221 : 2020. gada 11. decembris, 10:15:43 »
prokurorša smuka kā pirms 20 sezonām

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #222 : 2020. gada 11. decembris, 10:20:17 »
Tā prokurorša vēl nav pensijā?  :rofl:  Bet seriāls nebija slikts
Nav, Annai Kovaļčukai šogad 43, vēl ilgi var filmēties, vienīgi visi partneri filmā gan novecojuši....smieklīgi kā Kuročkins skrien pakaļ  bandītam! :mrgr: ...seriālam 20.sezona, un kad sāka, tad Kovaļčukai bija 22/23 gadi, priekš prokurora pamaz....krievi 17 gados beidza skolu, 5 gadi juristos un uzreiz izmeklētāja? 

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #223 : 2020. gada 11. decembris, 11:16:53 »
Zinu, ka sākumā seriāls bija balstīts reālās krimināllietās. Atceros, ka vienā sērijā vainīgo nojautu, jo biju redzējusi dokumentālo sižetu par noziegumu.

No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #224 : 2020. gada 11. decembris, 15:21:06 »
Krievu seriālus kaut kā nespēju skatīties vairs. Neesmu arī nekad tos īpaši skatījusies, vienīgi kādreiz Kuhņu, Mamočki, IP Pirogova(bet tie komēdijseriāli). Krievu šolaika aktierus nezinu nevienu :?:
Bet, ja par seriāliem vispār -detektīvi, slepkavības, kas tagad biezā slānī visur - arī atskatīti, neinteresē. Tāpēc ar lielu interesi vairs neskatos pilnīgi neko, vienīgi, aiz neko darīt un velkot laiku ,šad tad pēdējā laikā Netflix paskatos Virgin river.

https://www.netflix.com/lv/title/80240027

Arī nekā jauna, daudz kas no sižeta liekas jau bijis citos seriālos, bet tāds mīlīgs.