Autors Tēma: Jaunatklātie seriāli  (Lasīts 62852 reizes)

0 lietotājiem un 4 viesi lasa šo tēmu.

Atb: Jaunatklātie seriāli
« Atbilde #255 : 2021. gada 03. jūnijs, 17:30:21 »
Noskatījos to Spārkas austrāļu burvju komēdiju - nelikās man tik gluži smieklīga, labi, ka sērijas un pats seriāls tik īss, līdz galam izvilku :) Nekā personīga :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #256 : 2021. gada 03. jūnijs, 22:50:09 »
šajā seriālā jau ir realizēti jaunie Holivudas noteikumi un kvotas, ir gan minoritātes, gan cilvēks ar īpašām vajadzībām, gan melnie. un vietām šie ar varu ieviestie stāsti, tēli ļoti nedabiski&negribīgi iekļaujas lielajā serialā stāstā, vārdu sakot "ne pa tēmai". bet pie tā ir jāpierod, jo tā ir jaunā filmu, seriālu realitāte, vismaz to, kas nāk no ASV, Eiropa vēl turas pretī.
Aktuāls aņuks -
 Jaunajā amerikāņu kosmiskajā stacijā ieradās baltais amerikānis, afroamerikānis, baltā amerikāniete un japānis.   
Visa pasaule tagad mēģina uzminēt - un kurš no viņiem tad ir zilais? 

Atslēdzies true detective

« Atbilde #257 : 2021. gada 04. jūnijs, 22:17:49 »
es maldījos, Eiropa ir kritusi un pretī vairs neturas....

miniseriāls par Anglijas karalieni (1533-1536) Anne Boleyn, tā viņa izskatās seriālā
https://www.imdb.com/title/tt13406036/?ref_=nv_sr_srsg_0

un tā viņa izskatijās īstenībā
https://en.wikipedia.org/wiki/Anne_Boleyn 

ps. šo mēslu neskatījos un citiem neiesaku.

“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #258 : 2021. gada 05. jūnijs, 00:28:32 »
Mjā, IMDb vērtējums 1,2...  :f-palm:  Tik zemu nebiju vēl redzējusi
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

« Atbilde #259 : 2021. gada 13. jūnijs, 14:34:34 »
Mjā, IMDb vērtējums 1,2...  :f-palm:  Tik zemu nebiju vēl redzējusi

IMDB izmainīja reitingu https://www.imdb.com/title/tt13406036/?ref_=nv_sr_srsg_0
tikai aizmirsa patīrīt atsauksmes, no kurām lielākā daļa ir ar 1 reitingu.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies sanda

« Atbilde #260 : 2021. gada 10. augusts, 01:35:46 »
Patika : Neko Zamurai
http://seasonvar.ru/serial-28270-Koshka_i_samuraj-2-season.html
Tulkotāji pazuduši, ir subtitri, ja tas netraucē, atzinīgie komentāri nozuduši...
1.sezonu skatījos nepilnīgi, tikai tik daudz, lai saprastu sižetu, ļoti traucēja tulkotājas uzkrītoši meitenīgā balss
2.sezonu sākot ar 4. sēriju skatījos rūpīgi, patika aktieris, tulkotājs vīrietis, kaķis laikam cits, tēlo 2kaķi,  1.sezonā kaķis vēl nebija adaptējies, tāpēc miegains, jātēlo kaķiem bija minimāli, netika mocīti uzņemšanas laukumā.
Kaķeniekiem iesaku.

Sižets apmēram - kāds kalpotājs nolīgst samuraju kaķa nogalēšanai, jo tajā esot iemiesojies dēmons, kas apdraud viņa kungu, samurajs kaķi piebeigt nespēj.
Tokija vēl saucas par Edo, bet zooveikals pietiekami augstā līmenī.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #261 : 2021. gada 14. augusts, 20:53:51 »
Papukstēšu te mazliet  :mrgr:
Trešdienās pa LTV1 sāka rādīt "Lielas un mazas radības". Man, dzīvniekmīlei, ļoti patika Dž.Heriota grāmatas, lasītas un pārlasītas, tad nu šo seriālu arī ar interesi gaidīju. Bet pēc pirmās sērijas sajutos smagi vīlusies. Nekādas līdzības ar grāmatām, viss sagrozīts un izpagaņīts līdz nejēdzībai. Grāmatas sirsnīgas un humorpilnas, bet te sanākusi stulba britu komēdija  :( 

Atslēdzies sanda

« Atbilde #262 : 2021. gada 14. augusts, 22:53:03 »
Heriotu, protams izlasīju visu, cik latv.val. izdeva, grāmatas tik labas, ka seriāls netiek līdz tam līmenim, seasonvar.ru pieejamas visas sezonas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #263 : 2021. gada 14. augusts, 23:37:21 »
Nezināju par to seriālu, ka ir seasonvar.ru, citādi jau būtu noskatījusies. Paldies, sameklēšu!  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #264 : 2021. gada 15. augusts, 00:04:38 »
Es arī, paskatījos pirmās 10 min, un sapratu, ka -nē. Grāmatas kaut ko lasīju angliski, bet tā vispār nav mana tēma. Kad beidzot tiks uzdoti jautājumi mūsu TV -no kādiem lētajiem apcirkņiem tiek vilktas ārā tās naftalīnfilmas, un kas notiek ar finansēm

« Atbilde #265 : 2021. gada 15. augusts, 16:08:14 »
Kāds čatā ieteica - Why Women Kill, esmu tikusi līdz 1.sezonas 7.sērijai, bet tagad darbu dēļ pauze. Man patīk - forša izklaidējoša komēdija.
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #266 : 2021. gada 15. augusts, 21:35:33 »
Paskatījos to seriālu, ko Kvadra kritizē - "Lielas un mazas radības". Man patika :?: Filmēts 2020.gadā. Džeimsa Heriota grāmatas neesmu lasījusi, bet tagad būs iemesls kādu izlasīt. 
Otrajā sērijā parādījās aktieris, kurš tēloja Lezliju no "Darelu ģimenes", dāma ar pārbaroto pekinieti - no "Troņu spēlēm".

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #267 : 2021. gada 15. augusts, 22:31:47 »
Es laikam tāpat kā Luīze, grāmatas neesmu lasījusi (laikam kaut kad sāku, bet nebija man), pirmās 2 sērijas vakara izklaidei noskatījos - nu kā jau britu seriāli, ne vainas.

« Atbilde #268 : 2021. gada 20. augusts, 09:45:57 »
Nine perfect strangers
https://www.imdb.com/title/tt8760932/?ref_=nv_sr_srsg_0 

miniseriāls 8.sēr. , pagaidām iznākušas tikai 3 sēr. galv.lomā Nicole Kidman, kas spēlē krievieti Mašu . par laimi runā ar minimālu krievu akcentu, knapi saklausāms, bet tās dažas frāzes, ko Maša līdz šim teica krieviski, saprast nevar. Maša pēc traumatiskas pieredzes ir pilnībā transformējusi savu dzīvi un tagad to palīdz darīt citiem savā veselības&spa kūrortā.
man ne visai patīk, prognozējams, lēns sižets. domājams noskatīšos visas sērijas, bet uz augsto mākslu neceru. un jau kādu laiku Kidman vairs nevar uztvert kā labu aktrisi, jo viņas seja palēnām pārvēršas kaķveidīgā bez emocijām daudzu sejas uzlabošanas manipulāciju dēļ, tas traucē, vismaz man.

« Atbilde #269 : 2021. gada 23. augusts, 11:59:40 »
miniseriāls 5.sēr., The North Water
https://www.imdb.com/title/tt7660970/?ref_=nv_sr_srsg_0

Stāsts par vaļu&roņu medniekiem 19. gadsimta vidū. Atvaļināts armijas ķirurgs piesakās par ārstu uz  medību ekspedīcijas kuģa, uz kura par vienu no medniekiem ir uzņemts psihopāts, kuru spēlē Colin Farrell. Seriālā daudz nepatīkamu skatu, asins, sviedri šķīst uz visām pusēm. Angļu valodā var apzīmēt ar “dark and twisted”. ja patīk Tom Hardy seriāls Taboo, tad jāskatās,  seriālā dažas atsauces uz The revenant.

ps. dabas skati iespaidīgi, protams daļēji datorizēti.
« Pēdējās izmaiņas: 2021. gada 23. augusts, 12:07:24 no true detective »