Autors Tēma: Suņi veikalos  (Lasīts 7263 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Suņi veikalos
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. jūnijs, 18:11:16 »
Kašķis? Ok, lai iet kašķis!
Trix - iepirkumu rati nav būris nevaldāmiem sīkajiem. Tātad uz veikaliem, kur rati maza izmēra vai nav vispār - nemaz neej? Un ko tad, ja nespēs savaldīties līdz gadiem 30-mit? Krātiņu no zoo pasūtīsi? Apgāzt bļaurīgāku veceni - labais! Domāju, ka ja mani veicī sīkais apgāztu, es arī maurotu. Nuja, kaķuvecene takšu...
Visus sakost!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. jūnijs, 18:21:44 »
Es neesmu pret bērniem veikalā, bet tie rati viņiem nav ērti un bieži rada diskomfortu ...
Veikals piedāvā speciālus ratus, kas paredzēti bērniem, kāpēc neizmantot tos? Turklāt veikali vispār ir bērniem draudzīgi  - ir taču rati bērniem auto versija un stumjamie  (tādi maziņi) ...

Vismazāk saprotu tās divas kategorijas, kas ir vai nu par bērniem ratos vai par suņiem ....

Bet vispār - Camma skaisti uzrakstīja ... :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. jūnijs, 19:36:52 »
Veikals piedāvā speciālus ratus, kas paredzēti bērniem, kāpēc neizmantot tos?
Tāpēc, ka to mašīnratu ir maz (2-3), un, ja veikalā tie ir pieejami, tad tikko no tiem ir izkāpis kāds klepojošais, puņķainais un baciļainais, atstādams lipīgu stūri. Diemžēl pārbaudīts dzīvē, ka rezultāts mani nepriecē. Protams, nav jāraustās no katra baciļa, bet laizīt baciļu fermu IMHO nav prāta darbs. Kā teikuši senči: vilka baidies, - mežā neej.

Tātad uz veikaliem, kur rati maza izmēra vai nav vispār - nemaz neej?
Neeju. Nafig man vajag skaidroties ar kaut kāda sīkveikala īpašnieku, ka sīkais nogāzis kaut ko, kas atstāts tieši viņa roku augstumā (ar ģeniālo marketinga domu, ka sīkais vecākiem izdīks kārtējo nevajadzīgo sūdu)? (Turklāt sīkveikalos cenas galīgi nav draudzīgas, produkti apstāvējuši utt.)

iepirkumu rati nav būris nevaldāmiem sīkajiem.
Jebkurš pielāgojams priekšmets IR būris nevaldāmiem sīkajiem - kad 4 gadi politkorektas vāvuļošanas ir pie pakaļas, tad būris uz laiku atvēsina bizotkāri.
Pēc 18 tā vairs nebūs mana problēma, ja saprāts nebūs piemeties.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2015. gada 24. jūnijs, 21:46:02 »
šitajā tēmā jāpiekrīt Trix teiktajam(labi, ka man tas nav jāsaka un vinja ir pirmā ) un vispār tieši šādā pat stilinjā šis jaut jau ir izcilāts(tik neatceros kur),
pašas tak atzīstat ,ka tie rati naf tiiri... un neviens tajos neliek pliku maizi vai neieber tomātus... jebkurs produkts ir vainu iepakots, vai arī netiek apdraudēts ar atrašons ratos(dzeramie utt)...
sīkie (visi uz pasaules) vareeja atrasties ratos :) mazāk šlenderē pa kājām, mazāk kko gāž utt utjp. sunji ..pilniigs pofigs... man netraucē....
vispar man nekas netraucē, ja nelien manā personiskajā zonā..tb, ja neliek suni manos ratos..man vienalga,ja vinju staipa vai vadā kāds cits
āmen.
p.s starp citu manā mītneszemē ir kkads sunju bums... vinji ir visurr :rat: veikali vēl buutu ta mazākā bēda  :rofl: un es neesmu sunjinieks... bet mani tas nesatrauc..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 24. jūnijs, 21:55:20 »
Gudrīšiem pašiem derētu iepirkties kārdinājumu pilnā veikalā ar vienu impulsīvu sīci.  Par vairākiem komplektā pat nerunājot.
Ja par mazsuņiem - suņa vieta nav veikalā . Ne ratos, ne padusē , ne jebkādā citādākā veidā. Un tas attiecas uz jebkuru spalvainu lopu (spalvainu tēviņu sievusitamajā krekliņā ieskaitot).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. jūnijs, 22:04:08 »
Veikals vispār nav tā tīrākā vieta. Es tāpat visu stūcēju maisiņos, nav jau ekošmeko tie maisiņi, bet kā savādāk savaldīt vairākus tomātus, nezinu. Arbūzs tāpat jāberž, kādās tik kravas kastēs nav pabijis.
Visu mājā tāpat pārmazgāju.
Šī laikam nebūs lieta, kas mani uztrauc, skat. pirmo teikumu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. jūnijs, 22:59:55 »
Būris bērniem - laba ideja...gan jau drīz būs pārdošanā, ja tā mode "līdz cik tur gadiem neko neaizliegt" nepāries.
Suņi- netraucē; parasti mēdz būt krietni labāk audzināti :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 24. jūnijs, 23:05:08 »
Brēcoši sīči kā reizi rodas no aizliegumiem. Ja neko neliedz un pērk, nav iemesla aurēt ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2015. gada 25. jūnijs, 00:37:04 »
Brēcoši sīči kā reizi rodas no aizliegumiem. Ja neko neliedz un pērk, nav iemesla aurēt...

te nu es nevaru piekrist.. šis tāds īstermiņa un viendienas skatījums. bet, ne par to ,laikam saruna...:)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #24 : 2015. gada 25. jūnijs, 02:25:37 »
Es ar savu sunci mēdzu ieskriet kafejnīcā. Bet tad tā žigli, apkārt neplivinos, paķeru kafiju un prom uz parku.
Vienreiz nācās ar suni bankā iet iekšā, jo bankomāts kaut kādu mistiku izveica. Cilvēki izrādījās saprotoši - neizmeta mūs no bankas laukā. Pat atnesa bik ūdentiņu sunim :)
Uz lielajiem pārtikas veikaliem ar suni, protams, neeju.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #25 : 2015. gada 25. jūnijs, 07:15:28 »
Brēcoši sīči kā reizi rodas no aizliegumiem. Ja neko neliedz un pērk, nav iemesla aurēt ;)
Ja bērns nav pie sūdiņiem (ēdamiem un neēdamiem) pieradināts, viņš tos neuztver kā vilinošu opciju. Pilnīgi bez aizliegumiem iztikt nevar un nenāk par labu bērnam tāpat kā miljons aizliegumu, bet DAŽUS saprātīgus aizliegumus garīgi vesels bērns spēj saprast un pieņemt. Brēc jau visvairāk tie, kuriem parasti viss tiek pirkts un atļauts, bet tieši šo reizi māmiņai ir piegriezies vai nauda izbeigusies.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #26 : 2015. gada 25. jūnijs, 09:25:33 »
Nu kad tak kāds cilvēks man paskaidrotu,KAMDĒĻ suns ir jāņem līdzi sabiedriskās vietās?Ir saprotams,ka nāk uz veikalu ar bērniem,lai cik viņi bļaurīgi un kustīgi,jo mazo jau nevar atstāt vienu mājās,kamēr māmule veikalā.
Bet kamdēļ suni???Un tikpat nevajadzīgi man liekas,ka radi brauc ciemos ar visu savu suni.Tas vandās pa visām malām,izrij mājniekam paredzēto putras katlu,rok dārzu  un maisās bez jēgas un saprāta.Tagadējais suns to piecieš,bet iepriekšējais nevarēja ciest un metās kaujā līdz nāvei,lai ciemiņu likvidētu,tāpēc viņu nācās siet pie ķēdes uz ciemiņu laiku.Bet radiem ne silts ne auksts,sunim vajagot laukos izskrieties...
Nevaru iedomāties sevi klimstam apkārt ar savu suni un kaķiem.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #27 : 2015. gada 25. jūnijs, 10:23:07 »
mazo jau nevar atstāt vienu mājās,kamēr māmule veikalā.
Bet kamdēļ suni???

Tev bērns ir kādreiz visas  kurpes sagrauzis aiz kreņķiem, ka nav paņemts līdzi? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #28 : 2015. gada 25. jūnijs, 10:23:18 »
Man tie kukaiņi veikalā nemaz netraucē, ja vien saimniece tur šo padusē, grozā somā vai citur. Lai dāmas i nāk kaut ar govi, ja spēj panest un es tieku garām.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2015. gada 25. jūnijs, 10:54:51 »
Man veikalā netraucē ne bērni svešos ratos, ne suņi svešās padusēs. Piemiedzu šiem ar aci un turpinu koncentrēties uz saviem pirkumiem.
Man pietiek savu lietu, ar ko nodarboties. Pasaules lāpīšana un citu audzināšana nav mana prioritāte. :)