Autors Tēma: Jaunatklātās grāmatas  (Lasīts 123227 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Jaunatklātās grāmatas
« Atbilde #195 : 2017. gada 25. marts, 14:55:43 »
Brīnišķīga grāmata, tik skaists stāsts.

Reičela Džoisa   Harolda Fraja neticamais svētceļojums

Pensionārs Harolds saņem vēstuli no senas paziņas,kas ir neārstējami slima,  uzraksta atbildi un iet uz pastkasti. Turpinājumā sākas ceļš kājām pāri visai Anglijai  uz ziemeļiem, ap 1000 km. Paralēli arī viņa sievas stāsts, tikai beigās atklājas patiesība par dēlu.

Atslēdzies taj

« Atbilde #196 : 2017. gada 25. marts, 21:07:08 »
Par šo dzirdētas labas atsauksmes, plānoju kaut kad izlasīt.

Bet toties tagad man ir, jes, urrā, Glatauera jaunā grāmata "Mūžam tavs". Tikko iesāku lasīt, un jau patīk! Viens tas, ka interesants stāsts, sižets, otrs - valoda. Glataueram piemīt tāda teikumu palēcienu forma, sarunu atstāstot kā elpas vilcienā un tad turpinot ar pavērsieniem. Viņš teica, viņa teica, nākamajā brīdī jau sapazinušies tuvāk un seko tālākie notikumi. Tā raiti. Bet izceltas arī psiholoģiskās nianses. Patīk!

Atslēdzies dip

« Atbilde #197 : 2017. gada 25. marts, 21:19:30 »
Brīnišķīga grāmata, tik skaists stāsts.

Reičela Džoisa   Harolda Fraja neticamais svētceļojums

Pensionārs Harolds saņem vēstuli no senas paziņas,kas ir neārstējami slima,  uzraksta atbildi un iet uz pastkasti. Turpinājumā sākas ceļš kājām pāri visai Anglijai  uz ziemeļiem, ap 1000 km. Paralēli arī viņa sievas stāsts, tikai beigās atklājas patiesība par dēlu.

Viena no manām mīļākajām grāmatām. Grāmatas ņemu bibliotēkā, bet šo pēc izlasīšanas iegādājos. Zvaigznē pašlaik 10 eiro.

Atslēdzies taj

« Atbilde #198 : 2017. gada 26. marts, 20:40:02 »
Izlasīju līdz galam Glatauera grāmatu "Mūžam tavs". Iesākums ļoti patika + autora rakstības stils. Tuvāk pie nobeiguma sāka kaitināt. Bet nobeigums atkal patika. Kopumā stāsts interesēja un tā kā iekrita brīvdienas, izlasīju divos vakaros. Bija labi. Pa ilgākiem laikiem aizrāva grāmata. Citādi, ja man mazliet trūkst aizraušanas momenta, sanāk lasīt nīkulīgi pa lapai un tad tik un tā uznāk miegs.

Atslēdzies reno

« Atbilde #199 : 2017. gada 27. marts, 01:23:06 »
Man ar šo grāmatu bija tāpat -sākums patika, un tad vienu brīdi sāka kaitināt, kad neticamā ātrumā tika līdz psihenei.Beigas -tā varētu būt,kaut mazliet aiz matiem pievilktas.
Tik vēlu te ganos -nupat pabeidzu kārtējo grāmatu :faint:

Atslēdzies taj

« Atbilde #200 : 2017. gada 27. marts, 01:55:37 »
Kādu grāmatu izlasīji? Kā patika?

Atslēdzies reno

« Atbilde #201 : 2017. gada 28. marts, 18:26:27 »
Simona Ārnstede  Apmelotā
Tituls atkal dīvaini iztulkots -orģinālā  ir De Skandalōsa. Darbība notiek 1685. gadā, beigas ir absolūti paredzamas, tādēļ interesanti ir vienīgi, kā līdz viņām nokļūst. :rofl:
Romantiski, ar seksīgām epizodēm. Nez, vai tā autores vai tulkojuma kļūda, bet 17. gds. rakstīt, ka kaut kas notiek "kā pa konveijeru"ir mazliet smieklīgi. Tāpat apšaubāmas šķiet epizodes peldbaseinā, ar rožu lapiņām protams. Man liekas, ka tajā gadsimtā mērcēšanās ūdenī nebija pērmērīgi populāra

Vispār mēs varētu ieviest vērtēšanu ar zvaigznēm piem 5 ballu sistēmā.
Te nu es dotu ** par oriģinalitāti, bet **** par raitu,  interesantu sižeta risinājumu
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 28. marts, 18:40:47 no reno »

Atslēdzies taj

« Atbilde #202 : 2017. gada 28. marts, 18:56:52 »
Pilnībā piekrītu par vērtēšanu ar zvaigznēm 5 ballu sistēmā!

Tā kā tas jau darbojas iekš goodreads.

Ko pārējie saka par arī tādu vērtēšanas opciju?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #203 : 2017. gada 28. marts, 19:30:54 »
Ko pārējie saka par arī tādu vērtēšanas opciju?

Vēlama, bet ne obligāta. :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #204 : 2017. gada 28. marts, 19:34:03 »
es teiktu -brīvprātīga

Atslēdzies taj

« Atbilde #205 : 2017. gada 28. marts, 22:15:00 »
Tad tik ieviešam to brīvprātīgo :)

Atslēdzies taj

« Atbilde #206 : 2017. gada 28. marts, 22:20:30 »
Daniels Glatauers "Mūžam tavs", dodu ***, trīs zvaigznes no piecām.

Jo. Biju gaidījusi vairāk + kaitināja galvenā varone Judīte. Nu bāc, cik ļoti uz sevi centrēta būtne! Visi draugi viņai tikai caur tādu skatījumu, a cik daudz viņi mani atbalsta un man palīdz. Un kad kaut kas notiek ar veselību, redz cik labi, tagad vismaz cilvēki pievēršas man, kaut nu ilgāk tā turpinātos.

Bet tik un tā priecājos, ka izlasīju. Tomēr Glatauera iepriekšējās grāmatas ļoti patika. Kārtējoreiz pārliecinos, ka, ja patīk kaut kas viens no cilvēka veikuma, tas nenozīmē, ka jāpatīk 100% visam.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #207 : 2017. gada 30. marts, 09:07:09 »
Lieku pie grāmatām, jo te, man liekas, labi vārdi izskanēja par "Lielie mazie meli". Atceros, ka lasīju, bet neatceros, kas īsti tur bija, tikai atceros, ka bija ļoti lasāma. Parādījies seriāls pēc šīs grāmatas motīviem ar Nikolu Kidmenu un Kameronu Diazu galvenajās lomās. Seriāls svaigi kā no pannas, jo vēl pēdējā sērija nav ielikta.

http://seasonvar.ru/serial-15208-Bol_shaya_malen_kaya_lozh_-0-sezon.html

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #208 : 2017. gada 30. marts, 10:28:28 »
Laboju - ne Kamerona Diaza, bet Rīza Viterspūna. Sajuka rakstot.

Atslēdzies reno

« Atbilde #209 : 2017. gada 03. aprīlis, 10:14:48 »

Daži trilleri, zvaigznes šī žanra ietvaros

Endrū Gross Melnais zelts -**** -par globālu sazvērestību, lai izraisītu vispasaules finansu krahu un daži uz tā nopelnītu, un kā tas tomēr līdz galam nenotiek

JP Delaney Mikimoto pērles **** par pustraku arhitektu, kas uzbūvējis ideālo minimālisma māju un sievietēm, kurām atļauts māju īrēt -ar noteikumiem.

Šīs grāmatas sakarā -no vienas grāmatas uz otru ceļo ļoti vīrišķīgs, ļoti pašapzinīgs, iedomīgs vīrietis, bet ar lielu sāpi pagātnē. Viņš pakļauj sievietes, piespiež uz seksu publiskā vietā (piem. izstādes atklāšanā vai apbalvošanas ceremonijā), un vispār viņam patīk vardarbīgs, kontrolējošs sekss. Sievietēm tas tā kā  patīk,  bet tad viņas sāk apdomāties.Tālāk atkarībā no žanra -romantiskais -viss vēršas pa labu, kriminālais -nevēršas gan :taunt: