Autors Tēma: Patiesība par TO  (Lasīts 3922 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Patiesība par TO
« : 2015. gada 29. jūnijs, 10:15:45 »
Re kā! Bļaujiet uzreiz! Jo? Jo man liekās, ka šajā apgalvojumā ir apslēpusies loģika.
Nu tad reku šams ir.
Pag, tūlīt būs...
Gatavs. Ir.
Tātad:
"Tikai vīriešiem vajag, lai tos mīlētu. Sievietēm vajag, lai tās tiktu iekārotas".
Ra ta ta tāāā!!!

Atslēdzies flyingcat

Re: Patiesība par TO
« Atbilde #1 : 2015. gada 29. jūnijs, 10:22:56 »
Vai tad? Nu jā, varbūt vīriešiem vajag, lai sievas viņus mīlētu, neraugoties uz to, ka viņi iekāro pilnīgi citas sievietes :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2015. gada 29. jūnijs, 10:31:36 »
Nu, varbūt ir tā, nejūt, ka nemīl un lien uz vēdera citā virzienā. Nē, nu vēl ir protams joberi-teroristi.

Bet vispār, es par ko citu. Pirms rakstīt, pakasīju galvu (un arī olas, loģiski) un man viss "salikās".
Nu piemēram, kā sākas nodevība? Sieviete gāja pa ielu un iemīlēja citu? Jeb tomēr tas cits uzradās un izrādīja acīmredzamu iekāri?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2015. gada 29. jūnijs, 10:40:18 »
Vai tad? Nu jā, varbūt vīriešiem vajag, lai sievas viņus mīlētu, neraugoties uz to, ka viņi iekāro pilnīgi citas sievietes :)

Starpatbilde: Nu bet, ja tā sieviņa vairs nav tik iekārojama? A medīt ta gribās?
Šeit bļaut nedrīkst, jo runa ir par teoriju.

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2015. gada 29. jūnijs, 10:42:29 »
cik nav dzirdēts par iemīlēšanos visādos aktieros, zvaigžņos, vārdu sakot platoniski, objektam pat nezinot. Vai tā ir nodevība, ja vīrs ir neprātīgi iemīlējies šovbiznesa zvaigznē un telefonā skatās viņas bildi?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #5 : 2015. gada 29. jūnijs, 10:49:30 »

Nu piemēram, kā sākas nodevība? Sieviete gāja pa ielu un iemīlēja citu? Jeb tomēr tas cits uzradās un izrādīja acīmredzamu iekāri?
Sievietēm bieži sākas tāpat kā vīriešiem: izrādīja sapratni, ieklausījās...paslavēja, pajuta līdzi... iekārei ir sava nozīme, bet diez vai dominējošā. Nu, vismaz, par katru sānlēcienu jau nav vīram jāziņo. Ja tiek ziņots, tātad ir kaut kas vairāk. 

Principā, emancipācija ved uz to, ka arī sievietes pārstās kautrēties un 40+ ies meklēt svaigākus vīrus. Tas loģiski. Bet laikam abiem dzimumiem gribas akceptu, ka viņi vēl ir tā neko :) Atšķirība tāda, ka sievietei, lai to izjustu, pietiek uzvilkt jaunu kleitu vai aiziet padejot. Nav jau uzreiz vīrs jāmaina :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2015. gada 29. jūnijs, 10:57:54 »
Drīkst Jūs noturēt pie tēmas? Nē nu - pofig. Vienkārši es ar kaut kādām tur iekšām sajutu, ka vairumā gadījienu tā ir:
"Tikai vīriešiem vajag, lai tos mīlētu. Sievietēm vajag, lai tās tiktu iekārotas".
Ra ta ta tāāā!!!

Ā, nu vēl protams var sev arī melot.

Atslēdzies danu

« Atbilde #7 : 2015. gada 29. jūnijs, 11:08:06 »
 :just_popcorn: ... interesanta teorija.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #8 : 2015. gada 29. jūnijs, 11:18:31 »
Man patiktu, ja mans mīļotais vīrietis mani mīlētu UN iekārotu. Par pārējiem man ir vienalga. :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 29. jūnijs, 11:48:59 »
Man patiktu, ja mans mīļotais vīrietis mani mīlētu UN iekārotu. Par pārējiem man ir vienalga. :)
Jā, jā, mums vajag visu! :thumbsup:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2015. gada 29. jūnijs, 13:33:46 »
Man gan patīk, ka mani iekāro arī svešie :P

Atslēdzies dille

« Atbilde #11 : 2015. gada 29. jūnijs, 15:07:49 »
Man arī visu vajag - lai mīlē un ciena un iekāro. Mīļotais - jūtami,  svešie - neuzbāzīgi un man netraucējoši.
bet komplimentus izteikt neviens viņiem nav aizliedzis.

Atslēdzies taj

« Atbilde #12 : 2015. gada 29. jūnijs, 15:47:28 »
Nu... Dažreiz domāju, ka tas varbūt ir savādi, bet mani drīzāk biedē, ja svešs cilvēks tā uzreiz ņem un izrāda kaut kādu iekāri. Tas drīzāk atgrūž. Bet nesaku, ka tā ir visiem. Kas zina, varbūt tēmas titulapgalvojumā ir sava taisnība, tikai nevaru to attiecināt uz sevi. Protams, es varu kaut ko nesaprast, piemirst, arī tā var gadīties. Taču tik tiešām vairāk uzrunā tas, ja cilvēks ar kaut ko, ar kādu niansi ir man simpātisks nevis uzreiz ar to vien, ka mani iekāro. Saista vairāk iejūtība un mazāk varas izrādīšana, dižošanās. Taču cilvēki jau ir dažādi.

Un vēl. Protamns, nesaku, ka visi vīrieši ir līdzīgi vai, ka tā būs vienmēr. Bet drīzāk laiku pa laikam sajūtos nogurusi no dažiem vīriešu izgājieniem. Apnīk. Gribas mieru. Gan arī neidealizēju sievietes. Nebūt. Sievietēs, gadās, ir kaut kas arī nogurdinošs un apnicīgi histērisks, brr. Un atkal, ne jau visās, protams. Bet vīrieši itin kā prasa, lai viņus apbrīno. Runasveids tāds dažiem, kuri sastapti. Ne jau visiem. Un beigās vienkarši, da rade boga, varu pateikt, ka super idejas un labi paveikts daudzkas, lai tikai beidzas tā uzmanības pieprasīšana (frāzes: "Atnāc, paskaties!", "Redzēji!" u.tml.).

Man patīk vienkārši cilvēki! Cilvēki! Un ir labi reizēm tiešām drusku pakāpties nostāk no dalīšanas soc slāņos, dzimumos. Cilvēciskais faktors mani interesē un liekas svarīgs.

Attiecībās savukārt ir divu cilvēku stāsti katram par sevi un tad kopīgais. Un ļoti var atšķirties. Tāpēc dažiem varbūt titulapgalvojums būs patiess, dažiem nē, un pasaules gals no tā neiestāsies, katrs ir tiesīgs padomāt, ko nu katrs padomā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #13 : 2015. gada 29. jūnijs, 17:06:46 »
Man gan patīk, ka mani iekāro arī svešie :P

Aha, savu "stalkeru" jau paspēji aizmirst? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2015. gada 29. jūnijs, 17:09:22 »
Taj, Tu tā skaisti filozofiski. Iekārot var arī, nebanāli, neuzbāzīgi un nemetoties virsū. Vien skatienā jūtot. Un man negribas to reducēt vien uz ķermenisko. Kaut vīriešiem tas varbūt nozīmē tieši tik vienkārši :)