Autors Tēma: Kad pamet fizisko ķermeni  (Lasīts 7998 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies TheOne

Re: Kad pamet fizisko ķermeni
« Atbilde #15 : 2015. gada 13. jūlijs, 22:45:10 »
Kā jau minēju bailes pametot ķermeni ir. Vismaz man. Labprāt apmainītos pieredzi ar kādu, kas arī šo praktizē. Ilgus gadus esmu klusējis manis citētās (vienas no) doktrīnas dēļ. Domāju diez vai kāds šeit ir ar kuru par šo runāt - bija cerības, bet izskatās ka tās nav attaisnojušās un tādu cilvēku šeit nesastapšu. Tas nekas.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #16 : 2015. gada 13. jūlijs, 22:58:23 »
Par to drošību, kāda tai pusē. Ja esi bez priekšzināšanām kā sevi aizsargāt tad esi kā jauna lauku meitene, kas divos naktī ieradusies lielpilsētas drūmākajā bārā. Neiesaku doties bez pavadoņa! Tāpēc arī gan baidos, gan tās reizes nepametu savu klonu kad esmu izgājis pastaigāties bez pieskatīšanas. Tu esi reāla svaiga gaļa enerģētiskiem mošķiem, kas Tevi pārliecinās atdoties lai kā minimums varētu no Tevis baroties. Tas labākā gadījumā. Tās nav spēlītes!

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #17 : 2015. gada 13. jūlijs, 23:02:11 »
 :coffee: klau, kāpēc Tev tas ir vajadzīgs?
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #18 : 2015. gada 13. jūlijs, 23:42:57 »
Šī ir viema pasaule, tā ir otra. Šī ir stipri ierobežota, tā - ja ir iemaņas - pieredzes, ko šeit nekad negūt. Kāpēc nemēģināt dzīvot abās pasaulēs?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 13. jūlijs, 23:48:06 no TheOne »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 14. jūlijs, 00:31:11 »
Agrāk vai vēlāk tāpat tur nokļūsi. Kālab steigties?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 14. jūlijs, 00:53:37 »
The One -kādu laiku atpakaļ, es būtu parunājusies ..mani interesē ....
Ja saņemšos varbuut tev uzrakstīšu personīgi.. :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #21 : 2015. gada 14. jūlijs, 06:34:50 »
Šī ir viema pasaule, tā ir otra. Šī ir stipri ierobežota, tā - ja ir iemaņas - pieredzes, ko šeit nekad negūt. Kāpēc nemēģināt dzīvot abās pasaulēs?
Es gan domāju, ka visam savs laiks..
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #22 : 2015. gada 14. jūlijs, 07:34:57 »
Doktriinas, kloni.. njaa.. traki gan, ka galvaa putra :( Praktizeejot okultismu neviens nav atceelis veselo sapraatu.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #23 : 2015. gada 14. jūlijs, 08:23:53 »
**Kā jau minēju bailes pametot ķermeni ir. Vismaz man. Labprāt apmainītos pieredzi ar kādu, kas arī šo praktizē. Ilgus gadus esmu klusējis manis citētās (vienas no) doktrīnas dēļ. Domāju diez vai kāds šeit ir ar kuru par šo runāt - bija cerības, bet izskatās ka tās nav attaisnojušās un tādu cilvēku šeit nesastapšu. Tas nekas.**

Nekad un nekur Tu nesastapsi cilvēku,kas Tev līdzās ceļos pa Taviem smadzeņu labirintiem!Šis ceļš ejams katram savs.
Nebūs tā,ka Tu un vēl kāds-abi vienlaicīgi pametīsiet savus fiziskos ķermeņus lai roku-rokā klejotu pa TO-pasauli.Un arī TĀ-pasaule būs katram sava,nevis vairākiem kopīga.
Vismaz pagaidām tā.Kas zin,kā būs vēlāk.Varbūt kādam laimēsies atklāt vispāŗīgus principus,kā iesaistīties kopējā Visuma dzīvē,izpētīt,kā tā veidojas un uz kādiem pamatiem darbojas.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #24 : 2015. gada 14. jūlijs, 09:11:35 »
Cilvēkiem bez pieredzes - domāju, ka varat netērēt savu laiku trakajam un atgriezties savos darbos. Tas būs lietderīgāk visiem. Paldies!

Ja nu kāds atrodas ar pieredzi, kas saprot tematu padodiet ziņu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #25 : 2015. gada 14. jūlijs, 09:55:36 »
TheOne, vai nav bail atstāt ķermeni "nepieskatītu"? Esmu dzirdējusi, ka to būtu jāapsargā cilvēkiem, kas pārvalda attiecīgas enerģētiskās prakses, - no citas dvēseles iemiesošanās...

Man nav šādas pieredzes. Lai gan sen vairs neesmu materiāliste-ateiste, daudz kam esmu sākusi ticēt un it nemaz Tevi par traku neuzskatu...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 14. jūlijs, 10:00:26 »
kvadra, pēc tam var veikt eksorcisma rituālu un nepareizo dvēseli izdzīt ārā :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2015. gada 14. jūlijs, 10:10:26 »
A ja nu tā nepareizā dvēsele pa to kaiku nokniebjas ar kaimiņieni?!
Atmāzējiens visai sūdīgs :)

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #28 : 2015. gada 14. jūlijs, 11:55:50 »
kvadra,
vai var "nozagt" ķermeni, gūt traumas un iedzīvoties slimībās, pazaudēt pavisam esošo fizisko ķermeni?
Jā, var. Bet ne bez paša piekrišanas. Tie kas uzbrūk zina kā to panākt.
Vai var no tā aizstāvēties?
Jā, var. Bet jāmāk.

Kāda iespējamība, ka tādā uzbrukumā cietīsi? Tāda pati kā ja ietu peldēties jūrā, lai gan nemāki peldēt. Vari iet bojā un vari iemācīties peldēt vari arī paplunčāties bez starpgadījumiem. Vai tāpēc nepeldamies? Nē, mēs ejam peldēties. Vispirms pieskatīti līdz paši mākam peldēt. Vai tas 100% pasargā? Nē, lai arī māk peldēt ir kas pārgalvīgi būdami noslīkst vai arī nepaveicas un shit happens dabū krampi un noslīkst.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2015. gada 14. jūlijs, 12:28:35 »
TheOne,
paldies par atbildi.
Lai Tev izdodas, un sargi sevi.