Autors Tēma: Kad pamet fizisko ķermeni  (Lasīts 8018 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies TheOne

Re: Kad pamet fizisko ķermeni
« Atbilde #60 : 2015. gada 16. jūlijs, 16:02:50 »
Karmas lordu manipulācijas lamatu neatņemama sastāvdaļa ir hierarhija: vecie viedie un jaunie mācekļi, erceņģeļi un palīgi, ziņneši un citi padomu devēji bez kuriem esi "nepilnvērtīgs" un kuru mācībām ir noteikti jāseko. Bez hierarhijas, kas tad tos apbrīnotu, lai tie varētu baroties no šīs enerģijas?

Vienam tie ir eņģeļi citam sātans un demoni - kas kuram tuvāks, kur atdot savu brīvību un enerģiju. Abi vienā komandā.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #61 : 2015. gada 16. jūlijs, 16:13:03 »

Vienam tie ir eņģeļi citam sātans un demoni - kas kuram tuvāks, kur atdot savu brīvību un enerģiju. Abi vienā komandā.
Nesaprotu. Varētu vienkāršos vārdos izskaidrot, kā izpaužas tas, ka kāds man atņem brīvību un enerģiju?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 16. jūlijs, 16:16:27 no Piafa »

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #62 : 2015. gada 16. jūlijs, 16:31:37 »
Pieņemsim, ka Jums ir izveidots kontakts ar  savu "erceņģeli". Tas apbrīns, pateicība, un mīlestība ko viņam sūtat gan pirms kontakta, gan kontakta laikā, gan pēc tā - viņš no tā barojas. Viņš sen kā pazaudējis saikni ar Avotu tāpēc meklē jaunus enerģijas avotus. Tu neesi zaudējusi saikni ar Avotu. Tikai esi sagrozīta domāt, ka bez šī parazīta, kas uzdevies par skolotāju aizgādni Tu nevari pilnvērtīgi eksistēt, "augt" (no tām ciešanām kurām esi piekritusi būt par upuri - no tās enerģijas arī barojas). Brīvība zaudēta tajā, ka nepaspēj atgriezties pie Avota pēc nāves (lai lemtu pats par nākošo pieredzi) bet tiec uzreiz aizvests uz karmas lordu apziņas skalošanu lai turpinātu te tupēt, ciest, barot viņus ar savu enerģiju, uzturēt lamatu darbošanos, atdotu savu dvēseles kodu,saveidotu tik daudz karmas līgumus ar tiem mēsliem, ka nekad netiksi prom.

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #63 : 2015. gada 18. jūlijs, 09:29:35 »
Tikko piedzīvoju to maitas gabalu uzbrukumu - tie gribēja nolaupīt manu astrālo ķermeni, lai velns viņ zin ko sastrādātu. Mana griba bija spēcīgāka un viņiem tas neizdevās. Un nekad arī neizdosies cūkas tādi. Acīmredzot viņi nav sajūsmā ar manu darbību. Esmu dusmīgs kā elle par šo uzbrukumu bet vienlaicīgi lepns, ka tiku galā. Maitas tādi...

Atslēdzies itta

« Atbilde #64 : 2015. gada 18. jūlijs, 10:25:51 »
Labi, tad tavā skatījumā, sargenģeļi utt., arī ir tikai kāds, kurš barojas no mūsu enerģijas un rūpējas par savējiem, lai maksimāli ilgi noturētu cietumā tādējādi saglabājot savu "akumulatotor" regulārai pieejai...

Kurš var apliecināt, to, ka tieši Tu neesi tas, kurš cenšas ielasīt enerģijas utt...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #65 : 2015. gada 18. jūlijs, 11:25:25 »
Pirmkārt, tas attiecas uz tiem, kas ir izveidojuši kontaktu ar "ercenģeļiem". Ja Tu neesi, tad nezini par ko runā. Bet ja esi, tad zini atšķirību - bet tā kā nezini, tad Tev nav saprašanas par ko iet runa.
Es nesūtu nevienu debīlās misijās, pēc kurām atgriezies enerģētiski izpumpēts.

Atslēdzies itta

« Atbilde #66 : 2015. gada 18. jūlijs, 13:21:55 »
Nu ko lai saka paskaidro no sava zināšanu un pieredzes punkta, ļauj mums tumsoņām augt savā attīstībā un nekrist "enerģētisko vampīru" rokās, nagos, vai kā savādāk ....
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #67 : 2015. gada 18. jūlijs, 17:30:45 »
Manuprāt, te vēl var pastrīdēties, kurš ir tumsoņa. Turklāt vēl tik augstprātīga attieksme... Kāpēc lai kāds dalītos savā pieredzē ar Tevi?!

Atslēdzies TheOne

« Atbilde #68 : 2015. gada 18. jūlijs, 18:46:47 »
Jūsu izvēle - dalīties pieredzē vai nē, ņemt vērā ko rakstīju vai nē. Ignorēt vai turpināt te rakstīt. Tā ir Jūsu izvēle. Es neko nevienam neuzspiežu un negaidu. Izvēlaties paši, kā šo informāciju izmantot. Esmu izteicies. Negaidiet no manis, ka es piekritīšu tam, ko uzskatu par muļķībām - ja tā ir augstprātība, lai tā būtu. Iespējam diplomātījas trūkums no manas puses. Tāpēc jau mēs esam katrs citādāks. Ja arī man savā dzīves laikā neizdosies neko izdarīt, lai dvēseles uz šīs planētas apzinātos, ka ir ieslodzītas - izdosies kādam citam. Kaut kad jau to apzināsies. Nav nekādu instrukciju kā to panākt - nav. Learning by doing.

Es tikai te reālu riskēju ar savu pakaļu šo visu stāstot.. tas gan.. man tagad būs jāpadomā par savu aizsardzību vairāk.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #69 : 2015. gada 21. jūlijs, 00:44:52 »
Tikko piedzīvoju to maitas gabalu uzbrukumu - tie gribēja nolaupīt manu astrālo ķermeni, lai velns viņ zin ko sastrādātu. Mana griba bija spēcīgāka un viņiem tas neizdevās. Un nekad arī neizdosies cūkas tādi. Acīmredzot viņi nav sajūsmā ar manu darbību. Esmu dusmīgs kā elle par šo uzbrukumu bet vienlaicīgi lepns, ka tiku galā. Maitas tādi...
Izklausās biedējoši, bet nevis stāstītā kontekstā, bet no mana redzespunkta raugoties. Bet atturēšos šoreiz ar izteikumiem vai secinājumiem...