Autors Tēma: čības  (Lasīts 3615 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

čības
« : 2015. gada 23. jūlijs, 10:19:33 »
Varbūt sāksim mīt jaunu taku -čībās?

Es valkāju vienmēr
1)1. stāvā daudzi staigā iekšā ārā nepāraujoties, grīda reti kad ir ideāli tīra
2) manas ir smukas uz neliela papēža
3)pati staigāju iekšā ārā nepāraujoties - nē, ja riktīgi dārzā, tad krokši

Atslēdzies reno

Re: čības
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:23:06 »
blakustēmas -man riebjas tās tamborētās zeķčībiņas -ja ciemos tādas piedāvā, tad gan staigāju zeķēs

un smalkās viesībās, kur esmu papēžu kurpēs,  vispār ir dusma, ja man piedāvā čības

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:33:19 »
Čības, pareizāk sakot, smukas ādas iešļūcenes uz papēža, ir manas ikdienas neatņemama sastāvdaļa. Bizoju ar tām gan iekšā, gan āra, pagalmā. Ja uz bodi vai kur citur, tad pārauju kurpes.
Viesībās parasti nevelku piedāvātās čības, saku, ka iztikšu ar kurpēm, man tā ir ērti. Neesmu nekur manījusi cēlkoka grīdas, lai piepūlētos.
Man nāk smiekls - reizēm paskatos zvanij užin. Tur beibes parasti ir pārpucējušās, dažreiz pat vampa vai prostitūtas tēlā, bet ar saimnieka iedotām čībām kājās vai zeķēm. Un no tēla tāds pļukt vien sanāk.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:37:28 »
ar saimnieka iedotām čībām kājās
Vēl trakāk, ja kāds smalks pasākums tiek rīkots kādā pilī - muzejā un kārtības labad visiem tais muzejčībās jāšļūkā :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:38:13 »
Neesmu čību fans, staigāju kurpēs.
Ir dāvinātas ziemas čības, filcētas, biezas un siltas.
Viesiem čības nav vispār.
Ejot ciemos, ņemu kurpes vai staigāju zeķēs.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:40:55 »
Čības mājās velku, kad atceros vai atrodu tās; lietoju baseinčību paveidu. Dārzā vai nu plikām kājām, ar tām vai krokšiem. Vagu un dobju kā tādu nav, visam tieku klāt nenokāpjot no zāles, tāpēc nesatrauc.
Čības ciemos. Ja nav garāmskrejoša kafijas padzeršana, bet tiešām ciemos - nu kā var vispār mute vērties uzbāzties ar savām čībām? Sveši apavi, mazums, kas pirms tam ir vilcis. Nu un protams, estētiskai paskats.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:43:58 »
Es ciemiņiem neļauju vilkt nost kurpes. Nenormāli tracina, ka visi cilvēki kā cilvēki, tikai zeķēs. Izņēmums ir dubļu laiks, tad šie kūku ēd kāpņu telpā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:51:07 »
Man ir čības, un es tās valkāju mājās. Citādāk kājas salst šajā aukstajā vasarā. Bet tādas solīdas čības, ar kurām nav kauns arī pāri pagalmam līdz miskatei aiziet.

Viesiem arī piedāvāju čības - ar zābakiem tak pa dzīvokli nebradās. Vasarā gan kurpes atļauju nost nevilkt, tad jau vairāk ārā pa terasi tusējam.

Man nav iebildumu, ja kāda nāk ar saviem pāraujamajiem apaviem. Galvenais, lai nav spicpapēžu kukrpes un nesaskrāpē manu parketu. :)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #8 : 2015. gada 23. jūlijs, 10:55:42 »
Patīk čībās t.i., ja kaut kas kājās, labāka sajūta. Arī baseinveida ļoti smukas čības.
Ciemiņiem nekad nelieku vilkt ielas apavus nost. Tomēr gadās eksemplāri, kurus nevar pārliecināt. Tad tie zeķēs vai piedāvāju no savas čību kolekcijas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:03:50 »
Ir tak starpība, māja vai dzīvoklis, un kāds grīdas segums. Pa flīzēm, dēļiem/laminātu/parketu gribēšu čībās staigāt, bet pa mīkstu tepiķi - zeķēs. Mājās tā arī dzīvojos.
Ciemos pravas nekačāju - kā tajās mājās pieņemts vai saimnieks saka, tā arī daru. Bet ielas apavus vienmēr vispirms velku nost, ja vien pats saimnieks nesaka, ka nevajag.

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #10 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:06:27 »
 :coffee:  Man vasarā putuplasta čības par pāris eiro. I ārā, i iekšā. Ja lietus, tad gan ārā ejot pārauju citas putuplasta čības.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:09:52 »
Enivei - dzīvoklim, mājai, vasarnīcai un lauku sētai stratēģijas atšķirās. Jo vistu kakās vai uz eža ir dvēselei tīkami kāpt tikai viana tipa apavos.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #12 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:21:07 »
Man ir gan čības vārda pilnā nozīmē, gan iešļūcenes uz papēža, kuras vasarā var arī ārā uzvilkt. Viesiem lieku mieru, lai dara kā grib. Priekš vīrieša ir viņa izmēra čības :) Mums vienā braucienā uzdāvināja traka krievu sieviete, ar kuru kopā dzērām šņabi, tā viņas pie manis arī palika.
 Bet jā, besī, kad ciemos jāvelk nost pie tērpa pieskaņotās kurpes un jāpalik zeķēs vai nez kā!  :evil: Tas tāds vecolaiku stils, manuprāt. Un, ja parketu nolako, nekas viņam nenotiks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2015. gada 23. jūlijs, 11:57:53 »
Man ir taas "biezaas" chiibas, pat nezinu kaa pareizi nosaukt- iemaucamas briezha Ruudolfa galvas ar visu shalliiti ap kaklu... ir krokshu tipa... ir baseina tipa... ir "normaalas" chiibas...  bet vislabaak defileejas biezaas zekjees... vai Ruudolfos, ja gruzonis un vajag gariigo sacelt...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2015. gada 23. jūlijs, 12:10:27 »
Ja saimniekam svarīgāka grīda, nekā čalošana ar mani - neeju uz šo māju.
Nekad nepiedāvāju viesiem pārvilkt apavus - tā jau var nomirt, ja gadās kāds ar īpaši aromātiskām ķenkelēm. Tad diersā viss ķēķiskās mākslas uzbūrums.
Savējiem ir savi čībuki, kuri lietojas stingri jindividuāli - arī tiem savējiem, kuri atbrauc reizi 2-3 mēnešos.
Bez čībām nekādi, jo ja ir čumā kaķu un dārzs - smiltis, spalvas, vistu mādziņas uc pārsteigumi nav tas labākais, kā pārbaudīt savu nervu zistēmu...
Visus sakost!