Autors Tēma: Laikam tomēr cilvēce nav vesela...  (Lasīts 4726 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Laikam tomēr cilvēce nav vesela...
« : 2015. gada 04. augusts, 07:10:58 »
Palasot, kas notiek pasaulē, palasot, kas ir noticis pasaulē un padomājot, kurp tas viss iet, neganti uzmācas aizdomas, ka cilvēce tomēr īsti garīgi vesela nav.
Reliģiskie kari, inkvizīcija, cilšu tradīcijas pusaudžu ievešanai pieaugušo kārtā, puļķi degunā, caurumi ausīs, apskaldīti zobi, cilvēku upurēšana... Tas nav par mums? Bullings, mobings, bosings, izvarošana... Sarakstu var turpināt.
Viena lieta ir, kad stiprākais tīģeris nokož vājāko, lai pašam paliek teritorija ar barību.
Pavisam cita - kad viena dzīva būtne spīdzina otru.

Šķiet, ka Zeme ir izmēģinājuma poligons Zesta civilizācijai no Zju-Kju-17, kuri dzīvo pāris miljardus gadu un Zemes gads šiem ir kā mums stunda. Tad nu viņu skolēni projektu nedēļā eksperimentē ar SimEarth - aplaiž Zemi ar pāris atsevišķām cilvēku grupām, telepātiski iedod dažādas ievirzes un novirzes un pēta, kas sanāks - apsitīs saprātīgie Zemes kukaiņi viens otru vai ne un kādā veidā.
Pēdējie projekti trāpījušies galīgiem nesekmīgajiem, projekts ir pamests un aizgājis savu ceļu - cilvēki savairojušies un apsēduši visu Zemi.
Vai arī tas ir kāda liela mēroga diplomdarbs - dažādu rasu kolīzijas ierobežotā teritorijā ar ierobežotiem resursiem un ierobežotu cilvēcību.

Pārdomas aktualizējās pēc raksta iekš www.spoki.lv (viņu noteikumos neatradu pārpublicēšanas noteikumus, tāpēc ielieku linku ar atsauci) - par ķīniešu meiteņu mazajām pēdiņām. Kā izrādās, man bija zināma cenzētā versija...
Oriģinālā - šeit: http://spoki.tvnet.lv/vesture/Bedigi-slavenas-Lotosa-pedinas/764223

Brīdinu - personām ar vājākiem nerviem labāk iet izšūt krustdūrienā (jā, jā, man arī būtu vajadzējis...)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

Re: Laikam tomēr cilvēce nav vesela...
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. augusts, 09:31:32 »
nja. ... ko skaistuma standartu dēļ neizdarīsi??
vai tad šodien kas mainījies? piem augstpapēdenes taču ir paši ērtākie un dabiskākie sieviešu apavi :D :D

Pieslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. augusts, 09:49:47 »
man vismurgainākā liekas pašreizējā vēlme un mode tetovēties -baiss pretīgs skats. Tikai nestāstiet man par pašizpausmi un mākslu

No otras puses -man arī ausīs ir caurumi auskariem, kas manai vecaimammai liktos piedauzīgi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. augusts, 09:58:23 »
man vismurgainākā liekas pašreizējā vēlme un mode tetovēties -baiss pretīgs skats. Tikai nestāstiet man par pašizpausmi un mākslu

vot vot... nu es neko nesaku par mazu bildīti grūti pieejamā vietā, lai intīmā brīdī ir kur skatienu fokusēt, lai nav TV jāskatās :D  bet ja notetovē pusķermeni ar kkādu vulgāru bildi - ĀAA palīgā... tagad jau labi redz transportā piemēram

tāpat pāris caurumiņi ausīs - nu lai - bet ja nopīrsingo visu seju, lūpas mēli - fū, gan pretīgi izskatās gan arī nez kā ar ēšanu/dzeršanu... BET - mode prasa upurus...   

Atslēdzies Betons

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. augusts, 09:58:58 »

skata baisums ir ļoti subjektīvs parametrs

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. augusts, 10:40:29 »
BET - mode prasa upurus...   

A paskaidrojiet man - nafig mode vispār vajadzīga?
Īpaši jau tāda, kas "prasa upurus"?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. augusts, 11:01:20 »
Trix, Dienvidparkā bija sērija par Zemi kā realitātes šovu ;) , kur kopā salaistas radības no dažādām Visuma civilizācijām.

Tas jau atkarīgs no skatupunkta - varbūt tiem, kas modei pakļaujas, viss šķiet smuki, ne upuris.
Un galu galā, skolā mācoties, sēdēšana stundās labā laikā man arī reizēm šķita kaut kas šausmīgs, tikpat kā upuris.

Katram laikam sava uts.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. augusts, 11:21:46 »

Tevi tas šobrīd neinteresē, bet vispār tāpēc, lai dabūtu labāku tēviņu/mātīti :)

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2015. gada 04. augusts, 13:12:54 »

Tevi tas šobrīd neinteresē, bet vispār tāpēc, lai dabūtu labāku tēviņu/mātīti :)

Ne šobrīd interesē, ne īpaši agrāk interesēja. Adekvāti tēviņi uz citām labām īpašībām ķaras, ne uz špaktelētu fasādi un riņķi degunā. Kā rāda pieredze - jo primitīvāks tēviņš, jo plikāka naba un košākas krāsas piesaista. :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2015. gada 04. augusts, 15:31:52 »
Adekvāti tēviņi uz citām labām īpašībām ķaras, ne uz špaktelētu fasādi un riņķi degunā.

apsveicami, ka ir tādas adekvātas "mātītes" arī sastopamas, tad pasaules bojāeja mazliet attālinās :) :)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #10 : 2015. gada 04. augusts, 17:31:46 »

Mode ir laba! Piemēram, var izmantot modi, lai paustu savus uzskatus. Tāds mikropikets. Izej,  teiksim, caurumainā krekliņā ar uzrakstu "Attālināsim pasaules bojāeju, novalkāsim vecos krekliņus!"- i viedoklis izteikts, i publika piesaistīta :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2015. gada 04. augusts, 17:33:13 »
Labais. Tādā krekliņā uz darba interviju.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #12 : 2015. gada 04. augusts, 17:52:45 »
Labais. Tādā krekliņā uz darba interviju.

Nē, uz darba interviju krekliņā ar uzrakstu "Es būšu tavs vergs, darīšu visu!" :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2015. gada 04. augusts, 18:22:35 »
Mode ir laba! Piemēram, var izmantot modi, lai paustu savus uzskatus. Tāds mikropikets. Izej,  teiksim, caurumainā krekliņā ar uzrakstu "Attālināsim pasaules bojāeju, novalkāsim vecos krekliņus!"- i viedoklis izteikts, i publika piesaistīta :)
Eu, nu Tu man ideju iesvēri!  Paldies no sirds! :big_hug:

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #14 : 2015. gada 04. augusts, 18:25:52 »
Ņem par labu :)