Autors Tēma: pie rīta kafijas - garšIgs rakstiņš par e- veselību un informētu pacientu  (Lasīts 6070 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

St. citu - neatliekamajiem varētu gan datubāzi uztaisīt - tadam un tādam ģimenniekam hroniskie mūždien sauc ātros. Nu tad reizi mēnesī tam ģimenniekam politinformāciju - par paša pacientiem. Ja vēl nepielec - atvilkt naudišššu...
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

Gjimennieki sanjem infu par katru nehospitalizeeto pacientu, kaa arii biezhsauceejiem- nu tur 30-50x meenesii... a jeega...

Atslēdzies ineshuks

Bet es ne vnm vainotu gjimennieku... jo dalja marazmaatikju ir nepaarmaacaami...

Atslēdzies tex

Bet es ne vnm vainotu gjimennieku... jo dalja marazmaatikju ir nepaarmaacaami...
tad lai izraksta šiem kaut purgēnu un miega zāles! būs nje do ātro tramdīšanai :D

Atslēdzies ineshuks

Tas nebuutu eetiski ;)

Pie kam, Tu domaa uz skrejamo aatros nesauc? Sauc pat uz "suuc grimst ne taa kaa vnm" (case iz dziives)

Atslēdzies reno

Manējai arī. Standarta receptes un norīkojumus pa telefonu māsiņai piesaku

Atslēdzies tex

Tas nebuutu eetiski ;)

Pie kam, Tu domaa uz skrejamo aatros nesauc? Sauc pat uz "suuc grimst ne taa kaa vnm" (case iz dziives)
Nu bet turr clv reāla problēm tomēr ir. Kaijas galvā vesels bars. Un kkā jāārstē būtu ...

Atslēdzies ineshuks

Ir... bet ne mirstama un dziiviibu apdraudosha

Atslēdzies tex

Tas gan nav zvanīts - kaiju bars var kaitēt vairāk kā 40C temperatūra... :(

Atslēdzies tex

Tāpat, kura biroja žurka darbnespējīgāka: ar lauztu (atsāpinātu un saģipsētu) roku, vai konstanti neizgulējies vai nepamodies ar gļukiem galvā? Klavieri principā var klabināt arī ar 1 roku, OK, lēnāk... Lūk, ja galva nestrādā, tad patiešām darba nespēja...

A nez kāpēc ar viduvēju temperatūreli, vai paprastu traumu tomēr lapas vieglāk dodas rokā, kā ar tekstu, ka 3 dienas nav gulēts...

Atslēdzies ineshuks

Nmp ir NEATliekamam dziiviibas apdraudeejumam un tur nekvalificeejas ne nepareizi sliikstoshs kakucis, ne videeja temp, ne stresaini miega trauceejumi...

Atslēdzies tex

es to sl. lapu , ne ātro kontekstā. Kkā ar viduvēju temperatūru ātri atzīs par darbnespējīgu. A 3 niennaktis negulējušu, vēl tielēsies, ka nē... nav drusku absurdi?

Atslēdzies ineshuks

Kaa paareejaas suudziibas noformuleesi ;)

Un veel no pasha aarsta baigi atkariigs...

Tās temperatūras (vai drīzāk nesamības) dēļ, man krievu laikos bija problēmas slimības lapu dabūt, jo paaugstinātas temperatūras ta  nav - značit, simuļantka, bet man tāda organisma īpatnība - jo sūdīgāk jūtos, jo zemāka temperatūra, bet ja reiz uzkāpj, tad jau tuvu pie 40 grādiem. 37,2 grādi man nemēdz būt. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Nāra

Tas bija agrāk, tagad jau pietiek piezvanīt un pateikt, ka slikti  un lapa rokā, pat nav jārādās.