Autors Tēma: pie rīta kafijas - garšIgs rakstiņš par e- veselību un informētu pacientu  (Lasīts 6069 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Es par to, ka ar kk'diem 37,2 C varbūt visai mierīgi tiešām var pastrādāt, bet ja vairākas diennaktis nav gulēts un darbs nav vnk fizisks, tad gan nē, lai kāds arī nebūtu negulēšanas iemesls, pat ja tās ir visu nakti galvā runājošas kaijas...

Re, kā, dažiem pat pietiek vnk piezvanīt...

Atslēdzies ineshuks

Es par to, ka ar kk'diem 37,2 C varbūt visai mierīgi tiešām var pastrādāt, bet ja vairākas diennaktis nav gulēts un darbs nav vnk fizisks, tad gan nē, lai kāds arī nebūtu negulēšanas iemesls, pat ja tās ir visu nakti galvā runājošas kaijas...

Re, kā, dažiem pat pietiek vnk piezvanīt...

Gluzhi taa nu nebuus- lai kaads arii nebuutu iemesls ;)

Balleejies triis dienas- pats vainiigs ;)

Bet vsp tak nav jau bezmiegs plikaa vietaa- trauksme vai kkas, domaaju, rets doks uz darbu dziis

Atslēdzies tex

nuuu, ja nedotu lapas un atteiktu medpalīdzību visiem, kas paši pie savas kondīcijas vainīgi... vairāk kā pusi gan jau ka varētu patriekt...
Un kardioloģiju praktiski aizvērt...

Arī ja pats vainīgs un noballējis 3diennieku, jūtas ta tiešām slikti...

Atslēdzies Camma

A kas liedz jemt brīvdienu uz sava rēķina? Slims takš nav - tikai pārdzertas vai morālas pohas.
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

Arī ja pats vainīgs un noballējis 3diennieku, jūtas ta tiešām slikti...

Tex, kādu diagnozi dakters tai slimības lapā rakstīs?
Un, ja ar diagnozi - jūtos slikti, varētu uz darbu neiet, man gandrīz visu laiku būtu slimības lapa.

Atslēdzies ineshuks

Pjanjiem slim lapu nedod... tas nav attaisnojoshs darba kaveejums...

Nu, ja nu pa blatu citu dg uzskriipaa ;)

Ja ir "vnk slikti"- tam ir psihiatrs un zaales...

Atslēdzies Nāra

Diagnozes slimības lapās sen neraksta, Broņ.

Atslēdzies ineshuks

Lapaa ne, bet kartinjaa kkas jaaiemelo

Atslēdzies Broņa

Diagnozes slimības lapās sen neraksta, Broņ.

Nu vot, es nekad neņemu slimības lapas, tāpēc nemaz nezinu. A varētu, kas tik man nekaiš.. nu vienīgais ūdens celī nav.

Atslēdzies tex

aha, par 3dienneiku nedod, bet ja tīšuprāt saaukstējies, vai aiz stulbuma kko sasitis/salauzis, nemaz nerunājot par sēdēšanu un noēšanos līdz sirdslēkmei, tad lūgtum...

Atslēdzies ineshuks

Taadi nu mums likumi

Atslēdzies Betons

slimības lapas sagribējāt

Atslēdzies tuk

Beton, tas esi Tu??? Laikam gribēji likt pie seksigajiem, litle misējās.  ;) :P

Atslēdzies Betons

jaunais smailija prototips :D

Atslēdzies tuk

Tainojies, taisnojies, tāpat neticēšu ...  :rofl: