Autors Tēma: Vai mūsdienu sievietes...  (Lasīts 37801 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Vai mūsdienu sievietes...
« Atbilde #150 : 2015. gada 26. augusts, 19:40:44 »
Tu cilvēku nosauc par imbicilu, bet defektētāks esmu es?

Atslēdzies tex

« Atbilde #151 : 2015. gada 26. augusts, 19:41:18 »
Nu paga, kopš kura laika vnk parunāšanās par ne-seksuālām tēmām starp paziņām ir di@sināšana, ja dāma galu galā ar kungu neko vairāk kā parunāties nevēlas? Nekas tak viņam pa šo laiku neliedz meklēt un atrast citu.
Tā saprotu, ka "kā vairāk" piedāvājums tika tūlīt noraidīts. Bet jams domā, ka ja ar viņu vsp vēl sveicinās, tad jau tomēr interesē arī tādā nozīmē?  :wtf:

Inešuk, vrb tomēr tiešām izbeidz ar to dīvaini kontaktēt, - šitādi tiešām nez ko vēl savās jokainajās galviņās sadomāsies...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #152 : 2015. gada 26. augusts, 19:42:30 »
Tā atšķirība ir tāda, ka tu teorijā tērē cita cilvēka dzīvi. 

Viens tērē to,ko otrs pieļauj tērēt .
Teorētiski vai praktiski -viss viens .

Atslēdzies Mao

« Atbilde #153 : 2015. gada 26. augusts, 19:48:01 »
Ja zin, ka dod cerības, bet īstenībā uzskata par imbicīli, lai kas tas arī nebūtu konkrētajā gadījumā, tād talāk piedomājiet paši...

Varbūt dēļ viena, otram arī nav tās normālās dzīves ar trešo... . Lūk to arī nozīmē tā cita cilvēka laika tērēšana.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #154 : 2015. gada 26. augusts, 19:49:39 »
Nu paga, kopš kura laika vnk parunāšanās par ne-seksuālām tēmām starp paziņām ir di@sināšana, ja dāma galu galā ar kungu neko vairāk kā parunāties nevēlas? Nekas tak viņam pa šo laiku neliedz meklēt un atrast citu.
Tā saprotu, ka "kā vairāk" piedāvājums tika tūlīt noraidīts. Bet jams domā, ka ja ar viņu vsp vēl sveicinās, tad jau tomēr interesē arī tādā nozīmē?  :wtf:

Inešuk, vrb tomēr tiešām izbeidz ar to dīvaini kontaktēt, - šitādi tiešām nez ko vēl savās jokainajās galviņās sadomāsies...

Oi, es jau dzirdeeju, ko par mani domaa un ka mees vairs neesam paziistami (20 gadus bijaam), bet peec 3 dienaam atkal staasta, no kaa es atteikusies ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #155 : 2015. gada 26. augusts, 19:51:44 »
Ja zin, ka dod cerības, bet īstenībā uzskata par imbicīli, lai kas tas arī nebūtu konkrētajā gadījumā, tād talāk piedomājiet paši...

Varbūt dēļ viena, otram arī nav tās normālās dzīves ar trešo... . Lūk to arī nozīmē tā cita cilvēka laika tērēšana.

Maljchik, ti tormoz?
Njet, menja zovut Vasja...

Ja cilvis runaa a par ne par ko, nav mans pienaakums hrustalju bumbaas ziileet, ko shis, no kaarteejaas durnes izshkjiiries, tur sapnjo...

PS imbEcilu

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #156 : 2015. gada 26. augusts, 19:53:26 »
Nu gan esat aizrunājušies.  :clap:

Tā kā runa nav par gadījuma sakariem, bet par jau izveidotām attiecībām, tad es spontāni teiktu JĀ, ja
1) nebūtu ļoti aizņemta tajā brīdī vai arī varētu atlikt savu darāmo uz vēlāku laiku;
2) arī iepriekšējās reizes ar šo vīrieti ir bijis lielisks sekss;
3) ir vēlme iepriecināt konkrēto vīrieti.

Jābūt visiem 3 nosacījumiem vienlaikus, vismaz manā skatījumā.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #157 : 2015. gada 26. augusts, 19:57:54 »

Maljchik, ti tormoz?

Ja cilvis runaa a par ne par ko, nav mans pienaakums hrustalju bumbaas ziileet, ko shis, no kaarteejaas durnes izshkjiiries, tur sapnjo...

PS imbEcilu

Ā, un viņa draudzenes - durnes... . Nu pilns komplekts. "Filmu neredzēju, bet tāds sūds...".

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #158 : 2015. gada 26. augusts, 20:02:45 »

Maljchik, ti tormoz?

PS imbEcilu

Ā, un viņa draudzenes - durnes... . Nu pilns komplekts. "Filmu neredzēju, bet tāds sūds...".

Ja ar taadu sasienas un veel peec vinja pieprasiijuma abortu taisa... piedod, manaa klasifikatoraa normaalas nesanaak...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #159 : 2015. gada 26. augusts, 20:04:04 »
Bet Tev vb dereetu, raadaas, ka nevienam neatsaka ;)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #160 : 2015. gada 26. augusts, 20:09:04 »
Un kā es, diskusijas dalībnieks, varu zināt ka dēļ tā I kāda abortu taisa vai netaisa? Tāpat, kā es nevaru zināt ko Tu dēļ viņa un viņš dēļ Tevis esat darījuši. Citiem nezināmus faktus kā pierādījumus lietot nav auglīgi, es banāli tak varu arī nenoticēt, ka taja jezgā tikai viens ir ibecils un laiks un burti pa tukšo iztērēti.

Atslēdzies tex

« Atbilde #161 : 2015. gada 26. augusts, 20:11:14 »

Nuuu beidz...

"Labrīt! Kāds šodien jauks laiks!"  - un viņam jau cerības uz gultu?

Kādu laiku tērē un kādas cerības?, -paša murgi tajā gadījumā.
Lai tak atrod to 3. un dzīvo mierīgi. I nebūs nekādas problēmas, tad varēs arī atbildēt "Labrīt, jā, tiešām jauks. Rīt gan sola lietu. Veiksmīgu dienu!"
Bet tās pārējās, tā saprotu, arī pēc kunga paša ieskatiem, tādas un šitādas, tik jautājums, ko tad šis tāds izcils ar tādām sapinās...

Šī ir tā retā reize, kad mellene kā naglai uz galvas pateica: cita liaku nevar tērēt.

Tev šķiet, ka dāma par ilgu klīrējas? OK, ej pie tādas, kas dod visu un uzreiz. Pat, ja tā klīre vēlāk ko būs izdomājusi, varēsi mierīgi atbildēt, ka sen esi atradis citu un viņa vairs neinteresē. Un beigta balle. Ko tur cepties? Un kurš liek ar tādu tērēt savu laiku, pareizāk teikt, nemaz i neesot ar tādu?
Vai tomēr gribas tieši tādu, kas uzreiz un visiem pēc kārtas un par pliku mirkšķināšanu ar aci nedos vis?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #162 : 2015. gada 26. augusts, 20:15:36 »
Un kā es, diskusijas dalībnieks, varu zināt ka dēļ tā I kāda abortu taisa vai netaisa? Tāpat, kā es nevaru zināt ko Tu dēļ viņa un viņš dēļ Tevis esat darījuši. Citiem nezināmus faktus kā pierādījumus lietot nav auglīgi, es banāli tak varu arī nenoticēt, ka taja jezgā tikai viens ir ibecils un laiks un burti pa tukšo iztērēti.

Un kaadeelj gan Tev tas buutu jaazina?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #163 : 2015. gada 26. augusts, 20:18:23 »
Tex - Man šķiet, ka koijotiņam no multenes jau sen bij japakarās. Skraida un skraida, kā tāds duraks. Par šito ir kas sakāms?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #164 : 2015. gada 26. augusts, 20:19:25 »
Ilgi šaubījos, vai jaukties šajā nu jau dialogā...  :betons:

Skaidrs ir tas, ka nav ideālu sieviešu un nav arī ideālu vīriešu. Kas patīk vienam, savukārt nepatīk otram. Nekad visas sievietes neizdosies pataisīt vienādas, tāpat arī vīriešus. Vienīgais, kas atliek - meklēt to īsto vienīgo (vai arī vairākus), ar kuru var justies labi, ar ko saskan seksuālās vēlmes un dzīves uztvere. Ideālā variantā. Citā variantā - abpusēji pieņemams kompromiss.