Autors Tēma: Pēriens  (Lasīts 16954 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Pēriens
« Atbilde #15 : 2015. gada 25. augusts, 21:32:57 »
Vienreiz esmu dabūjis ar siksnu. Bet vairāk gan tā formāli. Biju pelnījis, jo, blēņas darot, gandrīz uzlaidām gaisā puspagastu ar visiem šķūneļiem.
Savējos esmu pasaudzējis. Gana saprātīgi.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #16 : 2015. gada 25. augusts, 21:42:22 »
Laimīgie jūs, kurus vecāki mīlējuši  :big_hug:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2015. gada 25. augusts, 21:50:25 »
jautājumu sapratu,sāpi sapratu un likumsakarību arī savilku...
bērnībā klasiski sista neesmu(nekādi dakteri bērzinji un citi uķi puķi nav pazīstami)...tētis man zelta gabals...bet mamma biežāk psiholoģiski sita...kad psiholoģiskie paņēmieni beidzās tad bija arī ar slotas kātu pa muguru(salūza uz manis manos 22os  laikam )...vai tml., to slotu atceros vislabāk,jo tas bija pēdējais...pēc tam vairs nedevos...
manas traumas seksā arii no bernības velkas līdzi..un neko nedod tas, ka zinu no kurienes... tas bloks ir un paliek...
bet es ar viņām sadzīvoju..man vairs netraucē...
partnerim arī ir pateikts..ka tie ir mani putni un viņš tur nav pie vainas..... :coffee:

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #18 : 2015. gada 25. augusts, 21:52:58 »
Salavecis reiz izvilka no dāvanu maisa žagaru pirms dāvanām. Tas žagars tika aizsprausts virtuvē pie stenderes, biedēšanai. Ar plaukstu pa dibenu ļoti mazos gados no mammas laikam esmu dabūjusi, bet konkrēti neatceros.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 25. augusts, 22:28:41 »
Mūs vecāki nepēra. Un mēs arī neperam.

Iteresanti, kādas attiecības ar perošiem vecākiem ir pieaugušā vecumā?

Man nav arī bijuši vīrieši,kuri vēlētos mani iekaustīt seksa laikā un nav bijusi vēlme pēc tā.

Domāju,ka perot vai draudot ar žagaru,vecāki demonstrē savu vājumu, bezspēcību.
Šaubos vai tas vairo autoritāti bērn acīs. Drīzāk bailes .

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2015. gada 25. augusts, 22:41:50 »
kaadas vēl bailes  :confused:
tas vairo tikai atsvesināšanaos, dusmas un naidu....
nekādu baiļu tur nav...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #21 : 2015. gada 26. augusts, 00:25:59 »
kaadas vēl bailes  :confused:
tas vairo tikai atsvesināšanaos, dusmas un naidu....
nekādu baiļu tur nav...
Tev var būt ne, bet protams, ka arī BAILES. Bet tie, kuri baidās, arī melo un tad paši vecāki brīnās, kāpēc bērni melo vai slēpj sliktās atzīmes,kuras saņēmuši skolā vai citus nedarbus. Dabiski, ka tieši baiļu dēļ -lai nedabūtu pērienu vai vismaz spēcīgu rājienu. (To paši bērni saka,  -šobrīd strādāju tieši ar bērniem).

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2015. gada 26. augusts, 07:28:19 »
Nekad n3esmu domaajusi, ka vecaaki nemiileeja taapeec, ka savu reizi fiziski ietekmeeja... arii sex preferences neshkjiet, ka tas ietekmeejis, tam, kaapeec sievieshiem savu reizi meedz patikt ne tikai ukji pukji ir arii citi skaidrojumi/pamatojumi

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. augusts, 07:29:45 »
Tas, ka meloshanu biezhi veicina melu "sanjeemeejs", tas gan ir logjisks fakc, un ne tikai beerniem, arii pieaugusho attieciibaas

Atslēdzies sōla

« Atbilde #24 : 2015. gada 26. augusts, 07:45:11 »
Tuk, siltu jūtu pret vecākiem nav, tikai pienākums. Laikam jau toreiz bērnībā viņi izdauzīja no manis vecākmīlestību laukā kā  putekļus no veca paklāja  :) 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. augusts, 08:36:31 »
Šorīt pajautāju mātei -kāpēc jūs mūs nepērāt? 
Māte bija ļoti izbrīnīta -savu miesu un asinis?,tas jau būtu kā sist pašam sevi .
Vecākus arī bērnībā nav pēruši.Tas laikam pārmantojas .Tēvs jau.  miris,pietrūkst sarunu .
Jā,man paveicies piedzimt labiem vecākiem.

Jūtu lidzi Solai un citiem kam bērnibā mājas nav bijis drošākais patvērums .

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #26 : 2015. gada 26. augusts, 09:02:06 »
Esmu arī trāpījusi pērienu pārs reizes bērnībā.Bet nesaprotu,kamdēļ citiem tas izraisa aizvainojumu ,dusmas un sazko vēl??
Sukas dabūju pelnīti un pati brīnišķīgi un stingri apzinājos,ka biju  darījusi slikti un nepareizi.Bērni ļoti labi apzinās ko dara slikti-tikai vel nemāk paskaidrot,kamdēļ tā darīja.Nekad nebiju ''bērziņota'' nepelnīti,tamdēļ nekādas bailes no pēriena nejutu.
Par kādām traucētām attiecībām ar vecākiem dēļ pēriena vispār var būt runa?Ja cilvēks pieaugušā vecumā vēl ciklējas uz aizvainojumu par pērienu-tad viņam ir problēmas ar pašnovērtējumu un viņš ir ''aizsēdējies'' bērnībā .Par melošanu,jā -te pilnīgi piekrītu Narcisei-vecāki,tuvinieki ,arī pieaugušie savstarpēji reti kad spēj adekvāti un mierīgi uzklausīt sliktas lietas-un tamdēļ seko meli,lai nebūtu jāuzklausa  rājieni,pārmetumi,histērijas.Meli-kā pašaizsardzība.Protams,ja vien vecāki nav bijuši  galīgi neveiksminieki,kas savu neapmierinātību ļaunprātīgi izgāž uz bērniem.  Un kāds sakars pelnītām sukām ar seksu?Ja kādam pēriens sagādā fizisku baudu,tad tas noteikti vairs nedarbojas kā mācību līdzeklis par sliktām un labām lietām.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #27 : 2015. gada 26. augusts, 09:24:44 »
Sita ne pa jokam un lamāja regulāri. Parasti bez iemesla. Mamma. Neticēsiet - līdz 21 gada vecumam. Tagad būtu gatava ar viņu par to runāt, bet sen jau kā mirusi. Tēvs ar mums nedzīvoja, bet "sita" tikai psiholoģiski. Ar viņu paguvu par to runāt, bet viņš apgalvoja, ka neatceroties kāpēc tā.
Mani bērni/mazbērni nezina, kas ir pēriens un kur nu vēl sišana. Ļoti reti iznāk pacelt balsi, bet tad atvainojos. Labi tiku/tieku galā tāpat. Bērni savus bērnus ne sit, ne lamā.
Man sekas uz visu mūžu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. augusts, 09:30:09 »
Interesanti,kādas ir vecāka izjūtas pēc pēršanas?
gandarījums? atvieglojums? varas apziņa?
Nezinu.Man šķiet ka visu var izrunāt,sarunāt.
Bet nu laiku un pacietību prasa.
Šķiet tā pēršana tāds fiksais risinājums .

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2015. gada 26. augusts, 09:36:35 »
Krietna dalja ir tik imb3cili, ka neko ne domaa, ne juut peec tam