Autors Tēma: Pēriens  (Lasīts 16962 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Pēriens
« Atbilde #30 : 2015. gada 26. augusts, 09:43:30 »
Jebkurā gadījumā, kad sit vājāko, kurš nevar aizstāvēties.
Kkāda varas apliecināšana, tu esi nekas.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #31 : 2015. gada 26. augusts, 09:51:06 »
Njā, manā variantā māte nevarēja ciest fāteri, apprecējās, cik saprotu, tāpēc, ka vilciens jau gāja prom. Un visu savu seksuālo enerģiju sublimēja gan darbā, gan manis klapēšanā. Un fāters, kā jau podkablučņiks vulgaris, arī darīja, ko sieva liek - nu, pēra. Ai, vispār, piedodiet, ka sāku šo sarunu. Bet jautājums ta bija par kaut ko citu  ;)   

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2015. gada 26. augusts, 09:58:29 »
Man šķiet, tās tīkamās sajūtas no pēriena ir rets gadījums. Esmu vienreiz mūžā dabūjusi pērienu, un ļaunestīgas atmiņas ir joprojām, lai arī pērēja pelni jau pasen izkaisīti.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2015. gada 26. augusts, 10:16:11 »
Esmu dabūjusi sutu reizes divas-trīs - par stūrgalvīgu sūdu vārīšanu.
Ar senčien attiecības normālas, sexis arī normāls. Tas, ka nekratu senčiem sirdi par visiem sirdsēstiem - nez, kurš tad to dara? Vecākiem tīri vecuma atšķirības dēļ nav interesanti vai arī risinājums ir tikai manis pašas ziņā - ko te vēl muļļāt.
Savējiem arī esmu uzšāvusi pāris reizes. Arī tās pašas stūrgalvīgās sūdvārīšanas tieksmes dēļ. Cik esam par to runājuši - pat neatcerās.
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #34 : 2015. gada 26. augusts, 10:18:37 »
Sõla, ja jautājums par kocitu, tad sadaļa nepareizā.
Bet Tu kaut kā tēmas jautājumu savirpināji, ka der arī šajā sadaļā un sarunas virzās atbilstoši sadaļai.
Šajā gadījumā svarīgs ir tēmas "novietojums". Var vienu un to pašu jautàjumu likt dažādās sadaļās un sarunas būs sadaļas virzienā :)

Atslēdzies sōla

« Atbilde #35 : 2015. gada 26. augusts, 10:45:43 »
Brom,  :*

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #36 : 2015. gada 26. augusts, 14:58:11 »
nujā..cita sadaļā es varetu vairak izpluust..pie pļāpām ..pļāpā pļāpatāji :)
bet mans gadijums vairak autores virzienu ieziimē..kāvienu es nedabūju tapēc,ka pelnījusi(kaa te dazi min) bet taapēc ka bija pilniigi garaam teeta un mammas attiecibas...
visas savas dusmas mamma gaza par mani...un man nevajadzeja darit neko ipašu..pat ne kaiminju šķūnīšus spridzinat..pietika pateikt,ka es domaju savaadāk...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #37 : 2015. gada 26. augusts, 15:45:53 »
Nez, kkad laikam dažas reizes ar roku pa pakaļu uzšauts tika, bet kko gana ievērojamu sastrādājusi, vai vnk kaitinājusi laikam ka biju... pat neatceros, ko tieši, bet ka pelnījusi biju, un nedomāju, ka tas kā ietekmējis sex preferences. Mazohiste toč neesmu un sadiste arī ne visai.
Mazos gados reti ko tādu izstrādāju, ka būtu pelnījusi pērienu.
Tiku biedēta ar dakteri bērziņu un kkādu gumijgalvu, kas neatceros iekš kā sēdēja, kur man nebija ļauts iet... Bet klātienē šos tā arī neieraudzīju.

Vēlāk, kad laikam biju ilgi kaitinājusi ļoti veco vecmammu, kuras ziņā faktiski atstāt padsmitnieka audzināšanu ir klaja vecāku noalidība, viņa mēģināja iezvetēt ar slotu, vnk noturēju to slotu aiz kāta, lai visi saprastu, kurš nu ir fiziski stiprākais. Ka nu jau pērt ir par vēlu.

Bet nekāds fetišs uz vai bailes no slotām nav parādījušās...

Bojāja psiholoģiski. Fiziski var teikt,ka pat nepēra.

T.i. IMO (ne)pēršana nav atstājusi nekādas sekas sex preferencēs.

Atslēdzies tex

« Atbilde #38 : 2015. gada 26. augusts, 15:56:14 »
St.c. nesaprotu, kā 20+ gados var ļaut sev sist par kko vnk pateiktu un neaizstāvēties (ja no tā neķer kaifu, protams, tad cita runa), ja ne gāzt pretī? Tur toč kkāds baigs psiholoģisks damage...

Zināmi clv, kur tēvs dzērājs visādi izpaudies pret sievu un bērniem... līdz bŗidim, kad vecākais bērns kļūst gana spēcīga, lai ļurbu izmestu no mājas vai vecajam kauslim kārtīgi iegāztu pretī... Ka fiziski ietu ilgāk par brīdi, kad vecākais bērns kļūst gana spēcīgs, gan nekur nebija redzēts...

Psiholoģisko vardabību aš grūtāk izskaust.
Savu reizi būtu labāk dabūjusi ar plaukstu pa pakaļu par konkrētu nedarbu, kā uzklausījusi pieaugušo psiholoģiski degradējošus pārmetumus fvz, kur pelnītus un kur ne visai par tēmu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #39 : 2015. gada 26. augusts, 16:27:23 »
St.c. nesaprotu, kā 20+ gados var ļaut sev sist par kko vnk pateiktu un neaizstāvēties (ja no tā neķer kaifu, protams, tad cita runa), ja ne gāzt pretī? Tur toč kkāds baigs psiholoģisks damage...

Zināmi clv, kur tēvs dzērājs visādi izpaudies pret sievu un bērniem... līdz bŗidim, kad vecākais bērns kļūst gana spēcīga, lai ļurbu izmestu no mājas vai vecajam kauslim kārtīgi iegāztu pretī... Ka fiziski ietu ilgāk par brīdi, kad vecākais bērns kļūst gana spēcīgs, gan nekur nebija redzēts...

Psiholoģisko vardabību aš grūtāk izskaust.
Savu reizi būtu labāk dabūjusi ar plaukstu pa pakaļu par konkrētu nedarbu, kā uzklausījusi pieaugušo psiholoģiski degradējošus pārmetumus fvz, kur pelnītus un kur ne visai par tēmu...

I 50 gados cilveeki ljauj sevi i psihologjiski pazemot, i pat fiziski ietekmeet

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #40 : 2015. gada 26. augusts, 16:58:28 »

Un kā vēl var. Bailes no mammas bija pāri visam. Galvenais, ka nekad nezināju, ko, viņasprāt, atkal nogrēkošos. Drosme parādījās, kad apprecējos (laimīgi). Tad pie mēģinājuma mani tiranizēt, pagriezāmies un aizbraucām ar vīru mājās, jebkādus kontaktus pārtraucām. Un kas - uzrakstīja atvainošanās vēstuli, turpmāk mācēja sevi savaldīt.
Ja par sex, tad to gan bērnības/jaunības traumas nekādi neietekmēja.

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2015. gada 26. augusts, 17:15:25 »
Psiholoģiski ir rafinētāk un nav tik uzkrītoši. Tās robežas jau it seviški tādu audzinātam nav tik stingri definētas, kur beidzas rūpes un kur sākas deguna bāšana un kritizēšana...

A psih problēmu gāšana pār bērniem vispār, kurā brīdī vnk sūdzības par dzīvi, darbiem, kkādu praktisku situāciju pāriet problēmu gāšanā pār bērniem... tas tā slideni...

Bet nu burtiski ar koku pa muguru - to pat vecāku neaudzinātam kāds no malas būs pateicis, ka nedrīkst un ka ir tiesības maukt pretī.

Un ja fizisksi pietiek 1-2x noturēt slotas kātu, izmest ļurbu no mājas (da kaut viņējās), sadot pretī, lai tas neatkārtotos, tad psiholoģiski pat, ja par to atrausies, mēģinās atkal un atkal, jo tā arī nepieleks riktīgam tupenim, ka tas ir slikti...

Atslēdzies tex

« Atbilde #42 : 2015. gada 26. augusts, 17:17:46 »

Un kā vēl var. Bailes no mammas bija pāri visam. Galvenais, ka nekad nezināju, ko, viņasprāt, atkal nogrēkošos. Drosme parādījās, kad apprecējos (laimīgi). Tad pie mēģinājuma mani tiranizēt, pagriezāmies un aizbraucām ar vīru mājās, jebkādus kontaktus pārtraucām. Un kas - uzrakstīja atvainošanās vēstuli, turpmāk mācēja sevi savaldīt.
nu bet viņa tak nemēģināja fiziski sist vīra klātbūtnē? Bet čakarēt psiholoģiski?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #43 : 2015. gada 26. augusts, 17:25:20 »

nu bet viņa tak nemēģināja fiziski sist vīra klātbūtnē? Bet čakarēt psiholoģiski?
Tēvs nedzīvoja ar mums kopā, bet psiholoģiski čakarēja ne pa jokam. Tipa "no Tevis nekas cits kā apkopēja neiznāks" bija sīki ziediņi. Ja nebūtu psiholoģiski čakarēta no abiem,  droši vien, mācētu ātrāk dot pretsparu.
Labums tika/tiek maniem bērniem/mazbērniem. Pat tagad savos 60+ smalki atceros, ko un kā jūt bērns.

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2015. gada 26. augusts, 17:42:22 »
Alster, ja tēvs piedalās, vēl sliktāk :(
Bet es ne tā biju domājusi to sišanu vīra klātbūtnē. Es par to, kad aizbraucāt prom ar savu vīru, kad sāka terorizēt. Nemēģināja taču sist Tevi Tava vīra klātbūtnē, vai njebosj jūs abus?  TIK traka taču nav - apzinātos, ka viņai sveša cilvēka (lasi, Tava vīra) klātbūtnē labākajā gadījumā policija, sliktākajā tas vīrs varētu arī ņemt un ar dūrēm sievu aizstāvēt... un viņš būtu stiprāks...

T.i. Tava vīra klātbūtnē izpaudās psiholoģiski, ne fiziski?

Jo es tā iedomājoties no vīra puses, cik tas iespējams, ja kāds sāktu fiziski sist manu sievu, es uzskatītu, ka man tam kādam ir tiesības  iemaukt, lai neceļas, ja tas fiziski iespējams, vai pieklājīgākajā variantā sašņorēt un iedvest, ka nākamreiz, ja uzdrīkstēsies ko tādu atkārtot,...... ...     Un pofig, kādi tur raduraksti.

Lūk, psiholoģiskie i nekautrējas, jo viņi tak tikai labu grib... aha... Un par to praktiski nav nekāda soda... Sabiedrībā arī domas dalās...

Saku, ka tādā ziņā ar fizisku varmāku vai dzērāja delīriju ir vieglāk tikt galā, - tas ir pamanāmāk un sabiedrībā viņiem tas neizdosies - paši var sakautrēties, sabiedrība (pat likumi) būs upura pusē -, un tikšanai galā pietiek ar fizisku spēku.
Tāpēc es par tiem 20+ nobrīnījos...