Alster, ja tēvs piedalās, vēl sliktāk
Bet es ne tā biju domājusi to sišanu vīra klātbūtnē. Es par to, kad aizbraucāt prom ar savu vīru, kad sāka terorizēt. Nemēģināja taču sist Tevi Tava vīra klātbūtnē, vai njebosj jūs abus? TIK traka taču nav - apzinātos, ka viņai sveša cilvēka (lasi, Tava vīra) klātbūtnē labākajā gadījumā policija, sliktākajā tas vīrs varētu arī ņemt un ar dūrēm sievu aizstāvēt... un viņš būtu stiprāks...
T.i. Tava vīra klātbūtnē izpaudās psiholoģiski, ne fiziski?
Jo es tā iedomājoties no vīra puses, cik tas iespējams, ja kāds sāktu fiziski sist manu sievu, es uzskatītu, ka man tam kādam ir tiesības iemaukt, lai neceļas, ja tas fiziski iespējams, vai pieklājīgākajā variantā sašņorēt un iedvest, ka nākamreiz, ja uzdrīkstēsies ko tādu atkārtot,...... ... Un pofig, kādi tur raduraksti.
Lūk, psiholoģiskie i nekautrējas, jo viņi tak tikai labu grib... aha... Un par to praktiski nav nekāda soda... Sabiedrībā arī domas dalās...
Saku, ka tādā ziņā ar fizisku varmāku vai dzērāja delīriju ir vieglāk tikt galā, - tas ir pamanāmāk un sabiedrībā viņiem tas neizdosies - paši var sakautrēties, sabiedrība (pat likumi) būs upura pusē -, un tikšanai galā pietiek ar fizisku spēku.
Tāpēc es par tiem 20+ nobrīnījos...