Autors Tēma: Par skolas un vecāku mijiedarbību  (Lasīts 7079 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Par skolas un vecāku mijiedarbību
« Atbilde #15 : 2015. gada 31. augusts, 17:26:57 »
aga..Pūk... katram pievilkt atbilstošo, skolā ejamo laiku ir vel trakāk..nekā pievilkt vajadzīgo uzmanību teikim klasē salasītiem 7.gadniekiem..tikai dažādiem...
te nu man jasaka ..ka man dikti patiik un manam sikajam ir paveicies ar to,ka iet skolā Uk...
bez ierunām uz skolu no 4.gadu vecuma... bez kādas funktierēšanas visiem vienadas formas... protams nianses,kā jau visur un skola no skolas..skolotajs no skolotaja atšķiras..bet, vari mainit skolu bez problemām kamēr atrodi,to kas der... :yes:

tā jau dažs labs var nekad nenogatavoties skolai... tad par agru un tad atkal jau diemžēl par vēlu...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2015. gada 31. augusts, 17:47:12 »
Nu bet skola 4-gadniekiem taču atšķiras no skolas 7- gadniekiem UK? Nu tas ko, kā viņi tur  dara, cik ilgi utt?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #17 : 2015. gada 31. augusts, 17:58:50 »
protams,ka atšķiras... bet fakts paliek fakts ,ka iet uz skolu un tur dara ,to kas jādara 4,5,6 utt gadus vecam bērnam..
jo ir tomēr lietas kas jāvar izdarīt visiem piem 5.gadiigiem bērniem..Ja nevar,tad nu jāsak izdalīt,kas viņam tur tāds īpšs un tad jau sākas pirmā raksta mammas stāsts..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #18 : 2015. gada 31. augusts, 18:02:29 »
Jā, 4 gadu vecumā bērni smuki sēž krēsliņos pie galdiem, viņiem ir nodarbības, mācās burtus, rēķināt, zīmē un krāso. Un tad nu 7 - gadīgs ''zirgs" to nevarēs?

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2015. gada 31. augusts, 19:20:50 »
Nu katram vecākam savējais tas very speciali bet učenei tādi 30+. Un visiem īpašu uzmanību pievērst viņa vnk nevar.
Un kāpēc tas babulis iedomājas, ka viņējam uzmanība vajadzīga vairāk? Tāpēc, ka viņš to prasa? OK, man visa viņas € vajadzīga vairāk - dos šurp? A ja es skaļāk pabrēkšu un kāju pret grīdu piesitīšu?

Atslēdzies tex

« Atbilde #20 : 2015. gada 31. augusts, 19:26:14 »
No otras puses labi, ka šajos laikos vecāki iesaistās un vsp interesējas, kas skolā notiek.
Ja vēl spēj to saprast, tad toč ir auguši.

Vsp neatceros, ka "manā laikā" pret visādām stulbībām skolas kārtībā, neesošām angļu valodas skolotājām u.t.t, vecāki butu ievilduši. OK, no saviem i negaidu, bet tomēr klasē bija valdošo partiju clv, advokātu u.t.t. Bērni, vibrēt arī tie, it kæ ļoti krutie vecāki, neko neiebilda, vai darīja to tā, ka citi nemana...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2015. gada 31. augusts, 20:10:40 »
Izlasīju to rakstu.Man šķiet, ka bērnam uzmanības deficīts.Visu laiku cenšas piesaistīt sev
uzmanību.Saprotu skolotāju,stunda 40 min.,klasē 34bērni. Katram bērnam individuāli veltīt
var 1min.,un ja kāds pieprasa visu mācību stundu sev? Tiešām neapskaužu skolotāju,kurai.
jakaro par uzvedību klasē un vēl jāpagūst VISIEM VISU iemācīt. Es negribētu,ka manam bērnam.
tiek atņemta viņa 1min.,tādēļ ka kādam mājās trūcis uzmanības .

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #22 : 2015. gada 31. augusts, 21:37:01 »
Daļai noteikti pareizais vecums būtu 8-10 gadi. Bet tad attapsies kāds vecs marasmātiķis, ka jaunieši pārāk ilgi skolojas un nebeidz skolu 18 gadu vecuma! It kā tas būtu pasaules gals - arī pēc 18 gadu sasniegšana mācieties vidusskola'... It īpaši pie mūsu valsts jauniešu bezdarba līmeņa - labāk, lai vismaz mācās, nevis vienkārši dīkdienībā vada dienas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2015. gada 31. augusts, 23:53:59 »
Daļai noteikti pareizais vecums būtu 8-10 gadi. Bet tad attapsies kāds vecs marasmātiķis, ka jaunieši pārāk ilgi skolojas un nebeidz skolu 18 gadu vecuma! It kā tas būtu pasaules gals - arī pēc 18 gadu sasniegšana mācieties vidusskola'... It īpaši pie mūsu valsts jauniešu bezdarba līmeņa - labāk, lai vismaz mācās, nevis vienkārši dīkdienībā vada dienas.
Esmu tā vecā marasmatiķe, kas akurāt tā uzskata - skola būtu jābeidz reizē ar pilngadību! Kā agrāk. Kas tagad notiek - Anniņa ar Pēterīti sen jau kopā dzīvo, labi, ja vēl bērnu nav sarūpējuši, un vēl skolas solu deldē savos 19-20 gados, absurds kaut kāds! Un vispār, nav ko grūtgalvjiem kavēt laiku videnē tikai tāpēc, lai laiku vilktu garumā, jo nezin, ko gan citu varētu pasākt. Labāk tad pēc 9.klases doties uz arodskolu, vismaz kādu amatu iemācīsies un nebūs 20 gadu vecumā apaļas nulles, kas studēt nedz grib, nedz spēj, bet ar pliko videnes diplomu nevienam darba devējam nav vajadzīgi.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #24 : 2015. gada 01. septembris, 10:29:09 »
Pilnīgi piekrītu kvadrai. Man liekas drausmīgi, ka tāds 20 - gadīgs tēviņš sēž skolas solā, nav ne galvā, ne kājā, vecākiem uz kakla.
A tie, kam ar prātu diez kas nav, nebūs arī 8 un 10 gados.