Motiivs- saindeeshanaas ar medikamentiem...
Po pribitiju uz gultas malas seezh visai gliishs babuls biku virs 40, kaaju paar kaaju paarlicis un halaatinju orotiski sakaartojis un saka "juus saprotiet, man kaa sievietei ir savas vajadziibas"... ok, saprotam... bet mans draugs ir prom, taapeec es gaaju pie bijushaa drauga, bet vinjam un vinja jaunajai draudzenei tas nepatika, vinjsh man iedeva savas shizofreenijas zaales, lai man dzemdes trakums paarejot, es taas iedzeeru paarnaacu maajaas un padomaaju, ka vb esmu saindeejusies... ko iedzeeraat, cik daudz? ... nezinu, bet es tuuliit piezvaniishu bijushajam draugam, vb jums vinjsh pateiks, man nesaka... kameer es jautaaju vai tieshaam viss, ko dod, ir kaa mazam beernam mutee jaabaazh, dailjava sazvana draugu un dod man telefonu... otraa galaa sakariigi runaajoshs viirietis nosauc, ko iedevis, un pastaasta, ka vinjam shizofreenija, vinja draudzenei, exdraudzenei un exdraudzenes jaunajam draugam arii shizofreenija, tikai vinja vieniigaa neaarsteejas, vot i shis ar savaam zaaleem padaliijies... devas taadas, kas caalim nenoskaadeetu, dailjavas staavoklis stabils, saku, lai daudz dzer un buus labi, ja turpmaak nebaaziis mutee, ko nevajag... vinja esot lasiijusi internetaa, zefiirs labi attiirot organismu, vai vinja varot eest zefiiru... protams, eediet... jeez, daama izvelk no pagultes lielu zefiiru turzu un saak shos stumt maagaa- pirmais veel nav noriits, kad tam virsuu meegjina uzkost otru un tresho... man no skata visas dabiigaas un nedabiigaas atveres no salduma aizlipa... atvadoties daama saka- mees te, x (Riigas mikrorajons), visi Tvaika ielaa uzskaitee...
Nu ko, tagad zinu...