Autors Tēma: zituaacijas iz dziives  (Lasīts 24701 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. septembris, 11:24:28 »
Refleksija par Broma komentu...

Izsauc polichus, pazharniekus un aatros... zakjis atnaacis pjanijs un veelu, kex saak sho audzinaat, zakjis uztraushas uz palodzes un it kaa draudeejis lekt... 7. staavs...

Po pribitiju uz palodzes seezh pjanijs zakjis, kuuljaa kaajas un klaasta par savaam tiesiibaam seedeet, kur grib... sen tas bij, vadliiniju nekaadu nebij, zakjis peec leeceeja neizstaas, netiishaam novelties gan vareetu...

Saku kexam, lai nekaitina zakji, pats nokaaps...  mees neko nevaram...

Protama lieta noklausiijaamies laastus liidz 3. paaudzei, "vizivatj kogda prignjet?" Nu ja, nekaitiniet, tad neleks, a ja mochiisiet, var i s duru nolekt, tad sauciet...

A ko...

Psihologi ar megafoniem kaa filmaas veel tagad nav ieviesti, a tajos senajos laikos...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2015. gada 03. septembris, 11:58:12 »
Goda kodekss.
Sacīkstes nez kāpēc noorganizētas dziļā krievijā. Sports saistīts ar ieročiem un nekāds pārsteigums, ja sportistus iemitina kara daļā... Bet šitajā čuhņā kara daļa tālu no pilsētas un "zasekrečennaja". Organizatori neko prātīgāku, kā izmitināt dalībniekus nometinājuma (puscietuma, khm) viesnīcā nebij iedomājušies. Viss nekas, apsardze uz urrā, sacīkstes pa pirmo. Tikai viens neliels starpgadījums... Naktī klopē pie durvīm - vot, te mums viens bišku jāsašuj, pašu feršels aizlaidis uz pilsētiņu piedzerties, meddaļu dežūrvirsnieks jau atslēdzis, zinām, ka mediķis, izlīdzi. Kas tur, jāiet skatīt... Sēž trīsdurvju skapis ar antresolu, plecs ar ne visai dziļām plēstām brūcēm. Vēl trīs skapji mīņājas aiz durvīm. Tajā brīdī man tas dezūrvirsnieciņš likās stipri smieklīgs un galīgi nespējīgs...ja nu vajadzība būtu ko darīt. Labi, lieku kopā to puzli skapim, a skapis sailgojies pēc maiguma... gramstās ne pa jokam. Uz maniem sašutušajiem brēcieniem no ārpuses atskan skapjubrāļa saucieni "Genka, ņe obižaj feļdšericu!". Ok, nekas tālāk par gramstīšanos nenotiek, bet nu nikna un aizvainota un sņācoša izlingoju no kabineta. Skapjubrālis noķer mani aiz rokas un noņurd "stoi, ješčo ņemnožko nužna budeš..." Tajā brīdī kājas mīkstas un dūšiņa nelaba - nolādēju visu pasauli un gudroju - kliegt vai nekliegt... Pa tam lāgam skapjubrālis ar skapi kaut ko skaidro un bumsījas pa kabinetu... Veras durvis, nāk ārā skapjubrālis  ar tekstu "vot, ješčo paru šovčikov..." Kamēr satrāklēju Genkas uzaci, šams sēdēja rociņas zem SAVA dibena pabāzis...   
Visus sakost!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #17 : 2015. gada 03. septembris, 12:06:07 »
:D

Shitaa te nesen aprunaatais smukais kjirurgs vadiija man kjirurgjijas praksi rajona slimniicaa... apendektomija jaunam puisim spinaalaa anesteezijaa...

Kameer mees shim pa veederu, shis (pacients) visu operaaciju man pa dupsi... i pat uzshaut nevari- sterilitaate!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #18 : 2015. gada 03. septembris, 12:32:24 »
TVnets uzjundiija atminjas... agraak visai biezhi uz cietumiem braukaajaam...

Viirietis, bezsamanja... habitus paskudjikus (tulkojumaa- izstaas slikti)... iespeeju cietumaa dabuut narkotikas sargi, protama lieta, noliedz ar putaam uz luupaam... a man citas versijas nepievelkas... bet nu jauna, dumja, naiva... saku- vedam uz vaajniicu, vb paspeesim... oi, mums proceduuras, oi mums konvojs, oi, dodiet stundu pusotru... saku- da te peec pusstundas vest nebuus ko, taadaa tempaa varat nemaz neviikshiities...
Bet nu ko- gaidam... sliktaak jau nepaliks, iepiljiisim naloksonu... iepiljiijam- kex kaa gurkjiic...

Visi melo! (C) Hauss

Ak jaa- naloksons- dazhu narkotiku antidots, adatas galaa kaifu paarsit un elposhanu atgriezh
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 03. septembris, 12:41:04 no ineshuks »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. septembris, 12:39:32 »
Veel iz cietuma...

Viirietis, bezsamanja, saindeeshanaaa ar medikamentiem (izdzeeris joda pudeliiti)

Akuuta smadzenju vaina pa gabalu redzama, spiediens 220, ziiliites dazhaadas, dzilja koma... akal visaa proceduuras un konvoji... pa to laiku mainjas priekshnieks (negrib zvaniit lielaakam priekshniekam to konvoju prasiit) saka man- a juus noteikti ziniet, ka vinjsh nesimulee? Saku- nu vot nosimuleejiet man spiedienu 220, anizokoriju un GKS 3... vinjs- nee, mees domaajam vinjam no joda tas viss

Saorganizee shie savu konvoju, ejam aaraa no teritorijas un peekshnji atskan shaavieni... bljiiin... nu tak reaali apchuraaties no baileem shitaa var, breecu uz vinjiem kaa negudra, ka briidinaat vajag, ka vinjiem taada "standarta proceduura", kura nez kaapeec ieprieksheejaas 30x nav ieveerota... shauj gaisaa, lai briidinaatu vaajinieku, ka, ja muks, tad shaus... dziljaa bezsamanjaa esosham tas briidinaajums noteikti nodereeja... a man briinums, ka bikses sausas un pashai ne trieka...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 03. septembris, 13:13:38 »
Sieviete, slikti...

Gultaa ar kaajaam plati kaa reiz pret durviim gulj sieviete, neliela asinju peljkjiite un miris augliitis meeneshi vb 7 peec razmeera uz aci... iezaljgans, ne tikko miris...

Kas bija izsauceejs neatceros... prasu, kas noticis... nekas... kuraa meenesii bijaat?... es nebiju staavoklii... a kas ir shitas- raadu uz beerneli?... nezinu, nav mans, laikam kaiminji atnesa...

Jap, atnesa un ticamiibai nabassaiti TUR iebaaza...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. septembris, 17:30:20 »
Kameer atceros-

Motiivs: sievietei slikti, 28 gv
Papildus info- iepuuta aciis asaru gaazi

Adrese- pie maajas x

Atbraucam, nav neviena... zvanu- oi, mees jau naakam no mazdaarzinju rajona... peec paaris minuuteem iemeimuro paariitis- sieviete ap 45, viirietis vsp nenosakaams... guleejushi daarza maajinjaa, ienaacis sveshais un sapuutis zakjim asaru gaazi... acis skalojaat? (Zakjis kaa meimuroja aciim ciet, taa taa arii staav un zvaarojas)... viiriec nikni- man uudens no akas jaanes, juus ko, neatvedaat??? Nee, nu ok- atpogaajam puslitra fiziologjisko, skalojam acis... paraleeli vaacu datus- baac! peec pk zakjim toch 28 gadi (muuzhaa neiedosi)... vdrug viiriec prasa- a beerninjam no taa nekas nenotiks?... veru muti jautaat, kaadam beerninjam, kad ieskatos, zem valjiigaas kleitinjas toch kaads meenesis septiitais, kad kleitinja veejaa piekljaujas...

Nu vaaks, abi paalii, var redzeet, ka regulaari, tak, ja piedzims defekteets beerns, nu varees asaru gaazi vainot...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #22 : 2015. gada 07. septembris, 19:56:17 »
Kungs virs 70, slikti

Ierodoties- aciimredzami agonaals (mirstoshs, pie tam driiz) pacients, koshi dzeltens, veeders kaa dviinju gruutnieciiba deviitajaa meenesii... saku- viss, laika jautaajums... ljoti iisa laika...

Da kaa juus taa variet, da kaa juus taa driikstiet, gipopotams, zveerests, dariet... ko dariet?

storijs- slimo ilgi, peedeejo pusgadu smagi, aarsts nav saukts, jo slimnieks neveeleejies, iekritis komaa un radi sajutushies tiesiigi zsaukt un aarsteeshanu saakt...

Nebija viegli tam marazmam  pretii tureeties, vnk atsaapinaat un ljaut nomirt...

Bet galvu lieku kjiilaa, ka radu versijaa shis ir storijs failaa "medikju neizdariiba"...

Nu sorry, nelauziishu es cilveekam ribas, lai juusu sirdsapzinju mierinaatu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #23 : 2015. gada 07. septembris, 22:17:18 »
Neraatni... (tik smuki neraatni kaa filmaas dziivee kkaa negadaas)...

Klients pa pjani kkur apsities un nogaadaats dziedniica, sirms kungs virs 55, preciizaak neatceros...
Vedu sho uz apskates telpu, kas noticis neatceras vai neatziistas, uz aci- asfaltslimiiba uz feisa, paarsista acs, jaanopeetaa paareejais... a shis tik glazki stroit... izpeetu rokas, rumpi, ir ok... jaaieveertee kaajas... saku- novelciet, luudzu, bikses... shis- raz! un bikses ar visiem truseljiem pie potiiteem un skataas veel shkjelmiigaak... staavu, skatos, 0 reakcijas (man)... kungs panjem un saak savu kraaninju pulkstenjraadiitaajvirzienaa pa apli virpinaat... staavu, skatos... aciimredzamu traumu nav, saku, i velk visas uuzas atpakalj... kungs sapiika...

Pat druzhka medikje no atstaasta purinaajaas ;)

A es klusiibaa pateicos papildstudijaam, citaadi nojuugties var...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2015. gada 07. septembris, 22:33:18 »
Beediigi...

Papildizsaukums- avaarija, vairaaki cietushie, izsauc paliigaa...

Uz vietas veel pirmaa atbraukusii brigaade kraamee smagaak cietusho un doka man iechukst- meitenei pizdjec, bet nu tu pateelo... mees vedam teevu, cerams, aizvediisim, bet dziivotaajs nebuus...

Uz ielas jaunas meitenes liikjis, biologjiskaa naave, dariit tur nav ko, blakus mamma raud nebalsii un luudz kko dariit... a ko mees- tik, cik apstaaveet, pilienus sapilinaat, apsegt meiteni ar segu liidz menti atbrauks un pateikt mammai, ka tas ir finishs... mamma raud, ka zaudeejusi meitu un veel nezin, ka ljoti paarskataamaa naakotnee zaudees arii viiru...

Veesture- daachaa svineejushi meitas 17 gadu dz d, iedzeerushi un, lai pie stuures neseestos, pavada cieminjus uz autobusa pieturu metrus 30 jo daachas... iet taads barinjsh pa ielas malu, paarrunaa meitenes naakotnes plaanus un peekshnji shajos ietriecas jeegu paardzeeris iiblis... meitene pagalam  uz vietas, teevs driiz peec tam slimniicaa... paareejie tika cauri ar izbiili... sieviete dazhaas sekundees zaudeeja visu gjimeni...

ir skati, kas neaizmirstas...

A "autors" kaa nobrauca graavii, taa pie stuures aizmiga, knapi nosargaaju, lai pirms mentu ierashanaas sho nenosit...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #25 : 2015. gada 07. septembris, 22:46:41 »
Par mantojumu

Izsauc kaiminji padziivojusham viiram... buudele nekurienes viduu, es to vsp par dziivojamo maaju peec skata nenosauktu... atnaakushi kaiminji un redz, ka kungam nav labi... pirms 3 dienaam kritis... aciimredzami ljoti neveiksmiigi- roka lauzta, ar asinsvadu bojaajumu- roka kaput liidz plecam... nez vai ir cits variants kaa amputaacija, da i to Dies jaaluudz...

Kungs kkur braukt naproch atsakaas, kaut es sho biedeeju cik kraashnji maaku (atceros, kaa man vecajaa smilshkastee paarmeta nespeeju cilveeka izveeli pienjemt)... nu ok, ar varu diemzheel nedriikst, kaadu nebuut radu esamiibu vechuks noliedz, tikai kaiminji shim paliidzot, nu ok, paraksta atteikumu un atvadamies...

Peec pus gada sagaida mani darbaa menti- buushot jaaiet uz tiesu liecinaat, pacients x apkraapts, vai es taadu atceroties... aga, noteikti, es peec vaarda visus peec pus gada atceros... peec situaacijas atklaasta atceros gan... tad nu luuk- peec pus gada! uzradushies radi un apstriid, ka vechuks to buudeli kaiminjiem noveeleejis, ne shiem atstaajis...

Maitasputni, nekas vairaak...

Izklaastiiju savu versiju, uz tiesu nesauca...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. septembris, 13:11:26 »
Izsaukums pie viirinja- saindeeshanaas ar paartiku. Peec buljona eeshanas slikti. Kas par buljonu? No koncentraata. Lai raada shurp! I atnes viirijsh Dosia pacinju...

Bij sensenos laikos taads veljas pulveris ar ruksheli virsuu...

Ja nu par traukjenes tableshu iebaroshanu...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 09. septembris, 13:29:33 no ineshuks »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2015. gada 09. septembris, 15:48:40 »
Motiivu neatceros, bet paciente- sieviete ap 65 staasta, kaa vinju marsieshi apciemojushi. Mees klausamies, neko nesakam. Tante aizdomiigi muus peeta- vai tad mees tieshaam neredzot vaazi ar pukjeem istabas stuurii? (Istaba askeetiska, iznjemot gultu, tur nekaa nav) Maajam, ka redzam gan.. Tante- nu re, tos man marsieshu meiteniite uzdaavinaaja, nu toch v toch kak Vi...

kopsh taa laika zinu, kaa marsieshu meiteniites izskataas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2015. gada 16. septembris, 15:14:16 »
Motiivs- saindeeshanaas ar medikamentiem...

Po pribitiju uz gultas malas seezh visai gliishs babuls biku virs 40, kaaju paar kaaju paarlicis un halaatinju orotiski sakaartojis un saka "juus saprotiet, man kaa sievietei ir savas vajadziibas"... ok, saprotam... bet mans draugs ir prom, taapeec es gaaju pie bijushaa drauga, bet vinjam un vinja jaunajai draudzenei tas nepatika, vinjsh man iedeva savas shizofreenijas zaales, lai man dzemdes trakums paarejot, es taas iedzeeru paarnaacu maajaas un padomaaju, ka vb esmu saindeejusies... ko iedzeeraat, cik daudz? ... nezinu, bet es tuuliit piezvaniishu bijushajam draugam, vb jums vinjsh pateiks, man nesaka... kameer es jautaaju vai tieshaam viss, ko dod, ir kaa mazam beernam mutee jaabaazh, dailjava sazvana draugu un dod man telefonu... otraa galaa sakariigi runaajoshs viirietis nosauc, ko iedevis, un pastaasta, ka vinjam shizofreenija, vinja draudzenei, exdraudzenei un exdraudzenes jaunajam draugam arii shizofreenija, tikai vinja vieniigaa neaarsteejas, vot i shis ar savaam zaaleem padaliijies... devas taadas, kas caalim nenoskaadeetu, dailjavas staavoklis stabils, saku, lai daudz dzer un buus labi, ja turpmaak nebaaziis mutee, ko nevajag... vinja esot lasiijusi internetaa, zefiirs labi attiirot organismu, vai vinja varot eest zefiiru... protams, eediet... jeez, daama izvelk no pagultes lielu zefiiru turzu un saak shos stumt maagaa- pirmais veel nav noriits, kad tam virsuu meegjina uzkost otru un tresho... man no skata visas dabiigaas un nedabiigaas atveres no salduma aizlipa... atvadoties daama saka- mees te, x (Riigas mikrorajons), visi Tvaika ielaa uzskaitee...

Nu ko, tagad zinu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2015. gada 16. septembris, 16:03:28 »
Motiivs- sievietei slikti, nevar precizeet, 38 gv

Es biju studente-sanitaare, todien kopaa ar muusu vieniigo doku- viirieti, nopietnu kungu virs 40...

Gultaa gulj bljednaja njemoch (muusu nefrologjijas profesors taadas sauca par- nav laikus pie viira izdota), tautiski- dushka-ncdushka jeb vegjetodistonijas vaajiniece... te dur, tur spiezh... ok, pameeriisim spiedienu... taa vietaa, lai atsegtu roku, paciente atsedzas visa un gulj pavisam plikinja... doks savaa nesatricinaamajaa basaa nodudina, ka, gaidot aarstu, vareeja jau nedaudz apgjeerbties... daama, pliku dupsi spiidinot, dodas uz blakusistabu gjeerbties... peec mirklja paraadaas atpakalj durviis nu tiiik mezhgjainaa veljaa, ka sho gjeerbusies, sho negjeerbusies... pie doka vaardiem joprojaam nesatricinaamajaa basaa" Labi, pienjemsim, ka juus esat apgjeerbusies" es domaaju, ka krampjus dabuushu... skatiijos pa logu un centos savaldiities...