Autors Tēma: komenti  (Lasīts 21704 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Re: komenti
« Atbilde #30 : 2015. gada 02. septembris, 12:46:17 »
Kāpēc tieši vara? Dārgāka, t.i., krutāk?  :)
Vara vienmēr ir visus vilinājusi - kā tiek pie varas, tā nojūdzas no veselā saprāta. :P
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #31 : 2015. gada 02. septembris, 13:15:44 »
samaksās un aizmirsīs, bet problēmu tas nekā nemazinās...

Peec 5. maksaashanas reizes vb saaks domaat, ka kkas nje aljljo... a ja ne- par juusu naudu jebkaadas izklaides ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #32 : 2015. gada 02. septembris, 14:05:10 »
Peec 5. maksaashanas reizes vb saaks domaat, ka kkas nje aljljo... a ja ne- par juusu naudu jebkaadas izklaides ;)
Es par to, ka problēma ta tiešām vrb ir gana nopietna, tikai galvā... audzināšanā, vēl kur. Veccilvēkiem uzmanības trūkumā u.t.t. Tāda, ka nav arī iemačits domāt, risināt īsto problēmu u.t.t. Ja veccilvēkam vrb tiešām par vēlu, tad tos, kas vēl nodokļus maksā, vrb būtu vērts tiešām ārstēt pēc būtības...
Kamēr 1 tāds, kam drīzāk labu psihoterapeitu vajag, izklaidējas (kaut par naudu), tikmēr kāds kkur vrb tiešām nost mirst bez tiem ātrajiem... ar auto grāvī + kokā u.t.t.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #33 : 2015. gada 02. septembris, 15:18:32 »
Es par to, ka problēma ta tiešām vrb ir gana nopietna, tikai galvā... audzināšanā, vēl kur. Veccilvēkiem uzmanības trūkumā u.t.t. Tāda, ka nav arī iemačits domāt, risināt īsto problēmu u.t.t. Ja veccilvēkam vrb tiešām par vēlu, tad tos, kas vēl nodokļus maksā, vrb būtu vērts tiešām ārstēt pēc būtības...
Kamēr 1 tāds, kam drīzāk labu psihoterapeitu vajag, izklaidējas (kaut par naudu), tikmēr kāds kkur vrb tiešām nost mirst bez tiem ātrajiem... ar auto grāvī + kokā u.t.t.

Un ko Tu piedaavaa?

Atslēdzies Murenīte

Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #34 : 2015. gada 02. septembris, 17:45:24 »
Paliek saprotamāk, kāpēc Ineshuks ir tik indīgs uz mēli

Atslēdzies ineshuks

Re: Re: zituaacijas iz dziives
« Atbilde #35 : 2015. gada 02. septembris, 17:47:06 »
Es veel neko indiigu nepateicu...

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #36 : 2015. gada 02. septembris, 17:55:31 »
Nu jā, tad jau man ar ĢĀ totāli paveicies. Visu paskaidro, kas, kā, kāpēc.. Ko vajag tukšā dūšā, kad var iepriekš paēst utml.. Kāpēc tās zāles, nevis citas.. Kāpēc vajag to, nevis šito.. Ir arī tādi ārsti. Cepuri nost.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #37 : 2015. gada 02. septembris, 19:17:53 »
Tikai nesaki, ka tas burlakstāsts no tavas ikdienas, esi saklausījusies kaut kur..

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #38 : 2015. gada 02. septembris, 19:46:24 »
Ja tu par sashkjelto galvu, tad taa mana dezhuura prijomnjikaa pirms paaris gadiem...

Un tas nebuut nav baiseliigaakaiscpiedziivotais

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #39 : 2015. gada 02. septembris, 20:40:46 »
Krimiķus lasīt nevajaga. Palasiet Inešuka blogu..

Atslēdzies tex

« Atbilde #40 : 2015. gada 03. septembris, 00:50:50 »
Tas par to vīrieti, kas nodūris sievu un mierīgi skatās TV, ir trakāks.

No otras puses, a ko tad viņam vajadzēja darīt. Nu pie dotahpjirm lielumiem, ka to vsp izdarīja

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2015. gada 03. septembris, 00:53:48 »
Un ko Tu piedaavaa?
ārstēt pēc būtības. Ja redzams, ka kaite galvā, tad galvu, nevis pakaļu vai spiedienu.. Jums šķiet , ka visiem viss jāzina un jāsaprot jūsu līmenī. Bet ir clv kas nezina, kur nu vél saprot kaut paši sevi un pat ja saprot, lai vēl atbilstoši rīkotos...Ti spētu atbilstoši rīkoties...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #42 : 2015. gada 03. septembris, 03:01:42 »
ārstēt pēc būtības. Ja redzams, ka kaite galvā, tad galvu, nevis pakaļu vai spiedienu.. Jums šķiet , ka visiem viss jāzina un jāsaprot jūsu līmenī. Bet ir clv kas nezina, kur nu vél saprot kaut paši sevi un pat ja saprot, lai vēl atbilstoši rīkotos...Ti spētu atbilstoši rīkoties...

Piespiedu psihiatriskaa aa4steeshana ir ar tiesas leemumu. A labpraatiigi taadi galvas neaarstees. Da i par kaadu naudu.... slimot ir izdeviigi, atnjem nu to...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #43 : 2015. gada 03. septembris, 07:09:21 »
Te nu es piekrītu Apinim- slimot nedrīkst būt izdevīgi! Vēl dziļos padomju laikos viens ekonomists ieteica maksāt gada beigās prēmijas tiem, kas slimojuši maz vai nemaz. Jānogriež nafig tas sekundārais un terciārais izdevīgums, slimie jāapņirdz un jāspārda ar kājām publiski.  :sarcasm: Tad tiem, kam patiešām kas negaidīts noticis, medicīnas budžeta pietiks.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2015. gada 03. septembris, 07:45:12 »
Oi, ja maksātu prēmijas tiem, kas neslimo, es būtu turīga sieviete. Atbalstu tādu likumu.