Autors Tēma: komenti  (Lasīts 21710 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: komenti
« Atbilde #45 : 2015. gada 03. septembris, 08:26:33 »
Vispār vienā darba vietā mums bija šāds punkts koplīgumā.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #46 : 2015. gada 03. septembris, 08:50:07 »
Krietnai daljai pietiek ar primaaro izdeviigumu...

Cik hipertonikju ies kaartot savas emocijas? Cik diabeetikju, hipertonikju, lociiitavu slimnieku atteiksies kaut no kg liekaa svara?

Astmaatikji, gastroenterologa pacienti...

Kaa ne reizi esmu teikusi- slimot somatiski ir pachotiigi... A Fshifrs- nu trakais...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #47 : 2015. gada 03. septembris, 10:24:15 »
Sanitārs lavās gar sienu, līdzjūtīgi uz klientu noraugoties... .
Vizualizēju - puspietupienā, pieplacis pie sienas, it kā gribētu laisties, bet nedrīkst...  :rofl:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #48 : 2015. gada 03. septembris, 10:33:45 »
Neesmu rēķinājusi, cik izdevīgi ir slimot materiāli, bet personīgi es priecātos, ja pie ārstiem jāiet nekad nebūtu, būtu vesela tāpat un tā justos gan fiziski, gan psihiski. Ja kādu iemeslu dēļ jāiet pie ārsta, visu laiku ap to cepos un, protams, tas padara visu vēl ļaunāku. Es pat filmas, grāmatas par medicīnas tēmu neciešu, vienīgais izņēmums kriminālā medicīna.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Camma

« Atbilde #49 : 2015. gada 03. septembris, 11:00:33 »
Saulīt, Tu kriminālo medicīnu ostījusi neesi.... Tur visi mūsu pastāstiņi un filmiņas nobāl...
Tici man, ne es, ne Inešuks baisākos gabalus nemaz te nestāstīs.... Ikdiena ir daaaaaudz baisāka, kā gribētos....
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #50 : 2015. gada 03. septembris, 11:12:15 »
Inešuk, tajā gadījumā, kur sieva izsauc ātros, lai pārmācītu vīru, pēc loģikas varētu būt tā, ka skaidrojot, kurš apmaksās rēķinu par viltus izsaukumu, nākamais nebūs viltus izsaukums :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #51 : 2015. gada 03. septembris, 11:17:28 »
Bet par shmigaa guutu traumu slimniica var piestaadiit (vsm vienbriid vareeja) reekjinu par pilnu maksu un slimiibas lapu nedot  :evil:

Atslēdzies tex

« Atbilde #52 : 2015. gada 03. septembris, 11:31:25 »
Bet par shmigaa guutu traumu slimniica var piestaadiit (vsm vienbriid vareeja) reekjinu par pilnu maksu un slimiibas lapu nedot  :evil:
A sl-ca bez pacienta atļaujas vsp drīkst analizēt uz alko? (un analīze tak maksā naudu - a klientam paskaidrots, kāpēc to taisa un vai viņš šo rādītāju vēlas apmaksāt?)
Ja nav jau atvedusi policija.
Slimības lapa laikam tiek jaukta ar kkādu balvu... Tā ir darba nespējas lapa, kas apliecina dd, ka dņ nav darbspējīgs. T.i. jautājums pēc būtības ir, nevis kā viņš pie tās traumas ticis, bet vai viņš ar to traumu ir darbspējīgs.
Un ar to pašu smadzeņtrīci (kārtējais, kas ķēmā uz sejas novilcies...) diez vai... Vai traktorists ar lauztu kāju... Nu nevar viņš ar to lauzto kāju traktoru (pat, ja salauzis ķēmā) - gana nemoderno, kam vēl ir pedāļi -vadīt.

Un jā, principā dņ nav darbspējīgs arī vnk no lielas alko intoksikācijas...

Un ar alko var noindēties. Izdzert tik, ka elpošana izbeidzas... Tāpēc teikt, ka uz alko vnm ir viltus izsaukums, arī gluži nevar. Protams, ka subjekts pats vainīgs pie savas situācijas, BET tikpat vainīgs ir 160kg smags kardiopacients... Tikai viņu zākāt, piestādīt rēķinu un nedot sl. lapu pie vidēja infarktiņa nez kāpēc neienāk prātā. Ko tad tāda nevienlīdzība?
SirCkaite - počotno, alko (kas gan jua arī sākas galvā) vai psihosomātika, redz, fui... Tās nav kkādas padomju paliekas?

Zinu vairākus clv, kam kkādās stresa situācijās sāk drausmīgi sāpēt vēders. Nu reāli baisi sāp... Pēc apraksta tur var būt viss no apendicīta, līdz fvz kam. 1 keisu pat ātrie līdz sl-cai aizstiepa. Izpētīja to vēderu krustu šķērsu ar visiem aparātiem, pēc pus dienas sl-cā: nekas nekaiš. Bet nu riktīgi sāpēja, ka aš brēc... Bet ja tā psihosomātika ir līdz TIK traucējošai stadijai, tad 1) subjekts tiešām ir darba nespējīgs, 2) kkas gana nopietns viņam tomēr kaiš, IMO?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #53 : 2015. gada 03. septembris, 11:36:43 »
Visaam kriminaalajaam traumaam njem uz alko... liekas, ka klients par to nemaksaa...

Par parastajaam traumaam iisti nezinu... darba nespeeja shmigas deelj nav apmaksaajamo keisu skaitaa- ti, nav attaisnots darba kaveejums...

Psihogeeno trauceejumu ir daudz un vinjiem dod DNL

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #54 : 2015. gada 03. septembris, 11:37:58 »
Nu, bet kto obeščal, čto budet legko? Vot, lai apmaksā pēc pilnas programmas visas savas izklaides- ne tikai aprīto/izdzerto/nopīpēto/uzdauzīto, bet arī seku likvidēšanu. Vienreiz, otrreiz...daļu paņems dabiskā atlase, daļai nepareizos nosacījuma refleksus nomainīs pareizie. Un budžets ietaupīsies. Citādi kaut kā dīvaini pie mums tas viss darbojas: bomžiem un idiotiem- komunisms, a kad jāārstē bērniem iedzimtas slimības, tad atliek tikai ziedojumu vākšana.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #55 : 2015. gada 03. septembris, 11:39:27 »
Alko intoksikaacijas par izsaukumu nemaksaa... vsp jau reti tos reekjinus raksta...

Dzeeraajam esmu uzrakstiiju 1x, kad pjanaja dura izsauca pjanajam ljubovnjikam pa kluso, a shis pat no apskates atteicaas...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #56 : 2015. gada 03. septembris, 11:43:28 »
A vot ja tiem 30-50 reizhu meenesii (da kaut 2x nedeeljaa) sauceejiem piestaadiitu reekjinus, naaktos saakt domaat...

Atslēdzies tex

« Atbilde #57 : 2015. gada 03. septembris, 11:44:31 »
Es par to, ka kardiopacients uz 160kg, kas turpina rīt burgerus un kolu, ir tikpat vainīgs pie sava (infarkta!!!) stāvokļa, kā alkāns, kas polšu izlacis...
Tik par infarktu nevienam jau tājumu nav, vai dot lapu, vai "valstij",lasi mums, tas jāapmaksā u.t.t.
Abiem kaite sākas galvā un rīcība kaitnieciska pret savu veselību līdz tiešām iestājusies darba nespēja...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #58 : 2015. gada 03. septembris, 11:45:08 »
Piekriitu

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #59 : 2015. gada 03. septembris, 11:47:03 »
Bet- alkoholisms, depresija uc ir nepachotiigaas slimiibas (nu, es alkoholismu neuzskatu par slimiibu, par sekaam), ar taam invaliditaati dabuut daudz gruutaak kaa ar spondilozi (wtf)