Autors Tēma: komenti  (Lasīts 21737 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: komenti
« Atbilde #135 : 2015. gada 20. oktobris, 09:47:39 »
Ja nav koda un nav laika, njehren atbildiigu pilsoni teelot...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #136 : 2015. gada 20. oktobris, 11:24:45 »
Ā, slēdzamās durvis bez ciparu koda, tikai ar čipu atveramas? Nuja, es tik maz pa svešām kāpņutelpām staigāju, ka nebija gadījies ar tādām saskārties.
Čips bez koda ir laba lieta. Mums kāpņu telpa kā seifs.
Un domofons gaidītiem/negaidītiem ciemiņiem.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #137 : 2015. gada 20. oktobris, 11:26:52 »
Tak lai dziivo tai seifaa... tik lai tur nokljuvushos daargumus pashi ar sargaa...

Atslēdzies tex

« Atbilde #138 : 2015. gada 20. oktobris, 12:27:26 »
Čips bez koda ir laba lieta. Mums kāpņu telpa kā seifs.
Un domofons gaidītiem/negaidītiem ciemiņiem.
aha, 50 eur no uzurpējoša kantora par domofona uzstādīšanu un 5+ par katru čipu. Citādi netiec pie sava īpašuma. Likumīgi? Būt bnevar, bet tukstoši labāk samaksā mīļā miera labad.
Tikai 1 puslegālā reketa pozīcija. Padomju ēkas ar tādām apaugušas kā koki ar piepēm...
RNP ekselentais līgums (deru, ka ar otkatu). Aš prasītos pie ievešanas valdījumā palūgt izurbt arī ēkas ārdurvis :D
Citu firmu par citu cenu nolīgt nevar, jo redz pie šī kantora vadiem. Nafig šajos bezvadu laikos tas sū** vsp ar vadiem savienots, to labāk nejautāt. Droši vien, lai būtu iespēja samaksāt par vadiem.

A kā ātrie tiks iekšā bez čipa un bez kāda, kas par to labi, ja 10 eur vērto domofonu 50eur samaksājis, nezinu. Vai ugunsdzēsēji? Bet tie gan jau ka atzāģēs.

Kgan man nx izdevās tur iekļūt bez čipa. Pietiek pieklājīgi izskatīties un pagaidīt līdz kāds nāk...

Tikai nepadomājiet, ka tas mēsls ir vajadzīgs iedzīvotājiem ;)  Visa to piekāršana ir partijas kases pildīšanai un prastam navaram uz cilvēku rēķina, kas tāpēc tak neies no savas mājas prom. un tiesāsies tikai garlaikoti pensionāri ar pietiekamu izglītību prasības pieteikuma uzrakstīšanai. Un ir precedenti...

Un jā, kronis visam gadījās māmuķim. 1 gaišā dienā, kārtīgi noceļojies, pārrodas mājās.... a mājas durvīm kods priekšā uzradies :D Forši - clv vairs netiek savā ipašumā. Jā, kods, izrādās ir iemests pastkastītē, kas, lieki piebilst, ir iekšā kāpņutelpā .... RNP rullzzzz
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 20. oktobris, 12:33:32 no tex »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #139 : 2015. gada 20. oktobris, 12:33:02 »
Aga, tik man shoreiz baisa interese pusstundu pirms darba laika beigaam gaidiit "kameer kaads naaks"...

Riiga vsp interesanta pilseeta- kad gribi samekleet kaadu veci, kas kaarteejo tusni paliidzeetu vsm da liftam dastiept, tad "oi, u nas odnji pensionjeri doma", a kad slabo 5 min pagaidiit, tad "vse zhe na rabotu idut"...

Atslēdzies tex

« Atbilde #140 : 2015. gada 20. oktobris, 12:36:08 »
Par patoloģiskajiem taupītājiem: IMO psihtrauma. Iespējams, vēl no kara laikiem (vai mantota no kāda, kam no kara laikiem), kad nekā nebija un paniski vāca jebko, ko varēja dabūt... Kara laikos vrb ties'ām apstākļi bija briesmīgi un clv trauma: paniskas bailes jelkad nonākt atkal tādā situācijā...

Atslēdzies tex

« Atbilde #141 : 2015. gada 20. oktobris, 12:40:52 »
Vsp nākamreiz, kad jums trāpās RNP nolīgtā kodatslēga, pasauciet palīgā ugunsdzēsējus, lai nahrenizē. Vai paši lauzni vadājiet līdzi...
Jums tak steidzami jātiek pie pilsoņa bezsamaņā ;)  :evil:

Atslēdzies tex

« Atbilde #142 : 2015. gada 20. oktobris, 12:43:29 »
Aga, tik man shoreiz baisa interese pusstundu pirms darba laika beigaam gaidiit "kameer kaads naaks"...

Riiga vsp interesanta pilseeta- kad gribi samekleet kaadu veci, kas kaarteejo tusni paliidzeetu vsm da liftam dastiept, tad "oi, u nas odnji pensionjeri doma", a kad slabo 5 min pagaidiit, tad "vse zhe na rabotu idut"...

ko vēl tu negribēsi?!?! veci, kas palīdzēs kko stiept? Kkādas kastes vēl ir cerība, tik pieskati, ka pareizā virzienā... bet ko tik pretīgu kā cilvēku... ko vēl negribēsi?!?

Kā pēc apzagšanas, laupīšanas vai tml.  mājā simtiem iedzīvotāju,bet NEVIENS neko neesot ne redzējis ne dzirdējis :D Pietiek atslēgt elektrību un būs pilnas kāpnes ar večiem ;)
St.c mentu plaši pielietota metode kā izdabūt veci no dzīvokļa. vnk izslēdz korķi. un šis būs ārā kā likts 2 min laikā :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #143 : 2015. gada 20. oktobris, 12:59:26 »
Tikt pie pilsonja "bezsamanjaa" ir vesela atrakcija- mees, vugds, menti, kuri dod vugdam zaljo gaismu lauzt durvis...

Mani kaiminji taa vareetu 4x meenesii  lauzt, ne es vinjus redzu, ne vinji mani...

Paarrodies Tu cilvis no kkurienes, a tautas modraa acs sagaafaajusi Tev izlauztas durvis...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #144 : 2015. gada 20. oktobris, 13:07:02 »
Nu mums ar čipu/domofonu viss forši. Pirmkara māja gandrīz Rīgas centrā un tikai 20 dzīvokļu.
Jau gadus 5 privātais apsaimniekotājs un iestājās labi laiki. Viss saremontēts, kārtība valda.
Domofons + 3 čipi no apsaimniekošanas izmaksām. Arī vārtus uz pagalmu elektrificēja par apsaimniekošanas naudu.
Saucot ātros (1x tik nācies), pasūtot picu un tml. uzreiz piesakām, kādus cipariņus dzīvoklim jāspiež.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #145 : 2015. gada 20. oktobris, 13:11:06 »
Man patīk tie Tex padomi. Inešuk, ja tev atkal kādas problēmas, sazinies ar Tex, visas atrisinās.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #146 : 2015. gada 20. oktobris, 13:12:31 »
Man nav probleemu, man ir veelme ieguut licenci atshaushanai ;)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #147 : 2015. gada 20. oktobris, 13:15:45 »
Veel vairaak es figeju par tiem paranoikjiem, kuri savu daudzdziivoklju maaju mikrochupinju apjozh ar 2 zhogiem, pie katra kods, un kaapnjutelpas 2 durviim katraam savs kods... ne piebraukt, ne iekshaa tikt... ja pazhars, droshi vien tupa jaashkjuuree tie zhogi nost... bet projekta autoram psihiatra konsultaaciju...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #148 : 2015. gada 20. oktobris, 13:17:23 »
Alstere

Ja ir domofons un kaads maajaas- no prob, es nekraaju sveshus kodus...

Taapat zinaams, ka tai prastaakajai versijai 50% gadiijumu kods ir 38 :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #149 : 2015. gada 20. oktobris, 13:19:50 »
Man nav probleemu, man ir veelme ieguut licenci atshaushanai ;)
Pret RNP un baltijas drošības (kas tagad pārsaucas par kkādu citu sia ;) ) domofoniem - es atļauju :D  1telpas kantorītis, kas nekad neatbild uz tel. un pārsaucas :D Nez, kuru konkursu tāds kādā veidā uzvarēja un gribētu redzēt 50%+1 īpašnieka parakstu, ka viņi vsp ko tādu ir gribējuši.
Un vsp prātīgāk būtu vispirms izremontēt kāpņutelu un tad aizslēgt, nevis otrādi, jo demolēt tur vnk vairs nav ko un neko vērtīgu uz pastkastīti sen neviens vairs nepasūta (jo tāpat nozags, nafig)...

St. c. tiešām, kāpeč nelaužat tās ārdurvis augšā. Lauznis tak droši vien ir, visur kur gadās iebraukt... kur bez tā nekā...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 20. oktobris, 13:27:39 no tex »