Autors Tēma: komenti  (Lasīts 21735 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: komenti
« Atbilde #150 : 2015. gada 20. oktobris, 13:20:39 »
Nu mums ar čipu/domofonu viss forši. Pirmkara māja gandrīz Rīgas centrā un tikai 20 dzīvokļu.
Jau gadus 5 privātais apsaimniekotājs un iestājās labi laiki. Viss saremontēts, kārtība valda.
Domofons + 3 čipi no apsaimniekošanas izmaksām. Arī vārtus uz pagalmu elektrificēja par apsaimniekošanas naudu.
Saucot ātros (1x tik nācies), pasūtot picu un tml. uzreiz piesakām, kādus cipariņus dzīvoklim jāspiež.
tas nav RNP... :D Tas ir normāls apsaimniekotājs. Lūdzu, nejaukt ar RNP. RNP blatkantorim jāmaksā par čipiem, jamaksā par domofoniem ut.t.Turklāt neadekvātas summas. Kkāds 1 vai 2 čipi sākumā vrb bija par brīvu, bet pie īpašnieku maiņas būtu jādod atkal... un jāpiedzen no iepriekšējā, ka tas nav nodevis...

Atslēdzies tex

« Atbilde #151 : 2015. gada 20. oktobris, 13:23:17 »
Veel vairaak es figeju par tiem paranoikjiem, kuri savu daudzdziivoklju maaju mikrochupinju apjozh ar 2 zhogiem, pie katra kods, un kaapnjutelpas 2 durviim katraam savs kods... ne piebraukt, ne iekshaa tikt... ja pazhars, droshi vien tupa jaashkjuuree tie zhogi nost... bet projekta autoram psihiatra konsultaaciju...
ugunsdzēsēji ar savām vecajām mašīnām droši vien arī nes tos žogus un barjeras nost

Atslēdzies tex

« Atbilde #152 : 2015. gada 20. oktobris, 13:24:57 »
Alstere

Ja ir domofons un kaads maajaas- no prob, es nekraaju sveshus kodus...

Taapat zinaams, ka tai prastaakajai versijai 50% gadiijumu kods ir 38 :D

normāls izsaucējs normālā mājā ielaidīs no sava bez-papildus-maksas domofona. Bet RNP tos maksas domofoanus kāda puse tā arī navuzlikuši... a ātrie moš stāv lejā, spaida pogas un brīnās, ka izsaucējs maita neatbild... a laiks iet...

Ja redzat uz domofona uzrakstu ELTIS vai Baltijas Drošība un izsaucējs neatbild uz domofona zvanu vai neizdodas sazvanīt, zvaniet uz tel., lai skrien lejā - visticamāk, ka viņam vnk nav overpriced domofona...
Tā sērga ir uzurpēta lielai daļai Pārdaugavas. Ziepčikam un Imantai smagi... Zoļikam puse kooperatīvi, tur citi prikoli...
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 20. oktobris, 13:32:32 no tex »

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #153 : 2015. gada 20. oktobris, 13:30:28 »
Lauznis nav oficiaalajaa apriikojuma sarakstaa, tam ir vugd ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #154 : 2015. gada 20. oktobris, 13:34:52 »
Kamēr vugd atvilksies, ātrāk kāds tomēr nāks... Jums moš i nevajag pat lauzni. Figela kā mājas santehniķis (RNP) tiek tajā iekšā. ...A vi djorņite po siļneje :D Tam arī čipu nav iedevuši :D
Man spēciņa nepietika, bet jums, kas var panest kardiopacientus, droši vien sīkums arī djornutj po siļneje :D
Pie guloša alkonauta nav vērts, bet ja kas tiešām nopietns...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #155 : 2015. gada 20. oktobris, 13:37:16 »
A mums zafig nepatikshanas... ar visaam shitaam tiesiibaam un instrukcijaam tiek kaiteets pilsonjiem pashiem... a man po, zafig gemorojs savaa pakaljaa...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #156 : 2015. gada 20. oktobris, 13:38:34 »
Hiits bija sleedzama kaapnjutelpa, kuru var "atsleegt" ar jebkuru moneetu...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #157 : 2015. gada 20. oktobris, 13:39:49 »
Nu vi ljubim kljuchom- saku nav man atsleegas... nu ljuboi monjetoi... es bljin banka staigaajosha? Naacaas puushot elshot naakt lejaa un muus ielaist...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #158 : 2015. gada 20. oktobris, 13:40:54 »
Bet vsm kljuust skaidrs (vsm Tex sazveerestiibas teorija) aiz ko taas pilniigi gadjushnajas kaapnjutelpas visas ar kodiem apriikotas...

Atslēdzies tex

« Atbilde #159 : 2015. gada 20. oktobris, 13:44:48 »

Paarrodies Tu cilvis no kkurienes, a tautas modraa acs sagaafaajusi Tev izlauztas durvis...
pēc "paŗrunām" ar apdrošinātājiem diez vai mēģinās to atkārtot...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #160 : 2015. gada 20. oktobris, 13:48:59 »
Kamon, kuram tam babulim dziivoklis apdroshinaats...

Atslēdzies tex

« Atbilde #161 : 2015. gada 20. oktobris, 13:59:54 »
Bet vsm kljuust skaidrs (vsm Tex sazveerestiibas teorija) aiz ko taas pilniigi gadjushnajas kaapnjutelpas visas ar kodiem apriikotas...
tur tak "sazvērestības teorija" acīmredzama: 50 eur par domofonu, 5+ par katru čipu un parasti ir vairāki ģimenes locekļi+1 čips rezervē, vēl mēnešmaksa (50 vai 70 centi...) par "sistēmas uzturēšanu" (70cx12mēnx100dz = 840EUR/gadā no 1 mājas par neko. Vēl x 100 mājas un 84KEUR "no gaisa" ) :D Ā un čeku vietā kvītis - kur VID skatās, ka tāds kantoris nelieto kases aparātu...
Un to līgumu RNP noslēdzis ar kkādu 1kabineta kantori Valdemāra ielā (pus Pārdaugavai, Ok, kabinetiņš kādu 1KEUR un 1-2čikses max 12KEUR/g) visu vārdā :D 
A kad visu vārdā lūgtum galīgi sapuvušu stāvvadu nomanīt, nē, to nevarot, jo tieši šobrīd tas netek (bet mantotās pazīmes uz griestiem liecina, ka ir tecējis ne reizi vien un ne vienā vien vietā...) :D
Kaaaa es uz tā līguma gribētu redzēt 50%+1 īpašnieka parakstu :D

Un jā, arī kāpņutelpas remontam naudas neesot. Blakus poģiks pie iepriekšējām lietusgāzēm esot applūdis pilnībā (dzīvokļus ieskaitot)... Nedzīvotu tur paziņa, i neuzzinātu... Pat sapulce nav sasaukta tāda necila notikuma sakarā. Ar to, ka jumtam tuvojas 20 gadu vecums (iepriekš tas ticis mainīts 20 gadu vecumā), tam nevarētu būt nekāda saistība? :D .

Tad nafig gadjušņikkāpņutelpu apsargāt? Viss, ko iespējams izdemolēt vai apzīmēt, jau ir izdemolēts vai apzīmēts... un neviens metāla priekšmets, ko ir iespējams nolauzt un aiznest, sen tur vairs nestāv. Ja nu vienīgi tās dārgās Drošības ārdurvis vēl kāds varētu aizstiept un nodot :D

Atslēdzies tex

« Atbilde #162 : 2015. gada 20. oktobris, 14:00:28 »
Kamon, kuram tam babulim dziivoklis apdroshinaats...
Tev, ne babulim.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #163 : 2015. gada 20. oktobris, 14:38:32 »
Man? Man atminja par shvaku atcereeties to izdariit.... kgan dereetu- vsm oar skaadi treshajaam personaam...

Atslēdzies tex

« Atbilde #164 : 2015. gada 20. oktobris, 14:55:07 »
A no trešo personu prasībām arī jauki var tikt vaļā ;) Ja ir gadījies, piemēram, apliet.
1. jautājums, ko vajag uzdot tam, kas atnācis kko izspiest: vai jums apdrošināšana ir? Ja nav... viņš dēļ 100 vai 200EUR ies tiesā sūdzēt, vai, ja tu vnk neko nemaksāsi?...