Autors Tēma: Teātra sezona  (Lasīts 40698 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Teātra sezona
« Atbilde #105 : 2015. gada 14. oktobris, 11:50:50 »
Sorrī, hm@, es neizteicu gluži gatavību komunicēt dzīvajā, tas bija tikai jautājums par Tavu vēlmi to darīt :blushing: .

beidz, ja es būtu pamanījusi tavu jautājumu, tad vārds pa vārdam - saruna būtu beigusies ar tikšanos :)

Par izrādi vēl - visskaistākā bija tā vieta, kur "satikās" Cauka ar Vimbu, tik starojoša viņai seja, ja pirms mirkļa viņa bija večiņa, tad tur - jauna laimīga meitene!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #106 : 2015. gada 14. oktobris, 12:05:30 »
Vispār es arī vakar un šodien domājuvēl par izrādi, un tas ir labs rādītājs :)
Dumpi un Cauku samīļot gribas. Viņi tiešām ir aktieri, kurus jāciena. Tā ka bija labi, labāk nekā pirmajā brīdī pēc izrādes beigām likās.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #107 : 2015. gada 14. oktobris, 12:47:40 »
rokturis - protams, nespeciāli. :)  Krita viņš vairākas reizes, pirmajā reizē palika Keitai rokās, viņa ielika atpakaļ, beigās izkrita galīgi, Stīvens uzmeta aci durvīm, kas noticis?, bet neredzēja ( skapis bija priekšā) un turpināja tekstu. Nu, viņam arī pēc sižeta nepiederētos būt rūpīgam un iestiprināt atpakaļ. Dumpis tā kā pameklēja acīm, bet neieraudzīja, kur mētājas. nācās Keitai labot:)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #108 : 2015. gada 14. oktobris, 12:55:40 »
Vakar izrādi apmeklējušās :)
nu bet par to durvju rokturi, kā jums likās :) Tā, protams, nav lieta, kas mani pēc izrādes nodarbina visvairāk, tikai interesanti :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #109 : 2015. gada 14. oktobris, 12:57:46 »
Ā, nu re, viena versija jau ir :)
Vimba jau atvēra durvis arī bez roktura, tikai ar to bleķa daļu :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #110 : 2015. gada 14. oktobris, 13:15:20 »
Par durvju rokturi - tas tak nejauši, neplānoti. Kādam skatuves strādniekam par to mazais aizrādījums :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #111 : 2015. gada 14. oktobris, 13:27:35 »
Man arī patika Ciemiņi.
Neesmu lasījusi nevienu recenziju, nu izņemot te Mango atsauksmi :).

Pag.KDi bija āboļu ķocis - 3 un 4 āboli, neatceros tik kritiķus.

Atslēdzies reno

« Atbilde #112 : 2015. gada 14. oktobris, 13:27:49 »
diez kā būtu bijis, ja nevarētu atvērt

Atslēdzies Mango

« Atbilde #113 : 2015. gada 14. oktobris, 13:31:01 »
Man nebija nekāda ņemšanās ar rokturi, skatuves strādnieki būs nolažojuši. :)
Paņēmuši durvis no citas izrādes, kur tā vajag. :D

Atslēdzies samtene

« Atbilde #114 : 2015. gada 14. oktobris, 13:58:55 »
diez kā būtu bijis, ja nevarētu atvērt
Tad būtu jānāk pa citu caurumu :) Tur tie jaunības dienu atmiņu tēli jau nenāca pa durvīm, bet izkāpa pa logu, un nāca no sāniem :)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #115 : 2015. gada 14. oktobris, 14:08:02 »
Es decembrī došos uz NT "Ceļā uz mājām". Ir kāda redzējusi? Ar biļetēm deficīts, tāpēc ir cerības, ka laba. /?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #116 : 2015. gada 14. oktobris, 14:11:32 »
gar labo malu arī varēja iznākt, tur "Artūrs jaunībā" arī nāca gar to malu.

Visādi gadījumi bijuši:) Piem, Dzeguzes ligzdā, piemēram, sākumā tās automātiskās durvis bieži negribēja vērties vaļā. Tās lielās, kas skatuves aizmugurē. Skaitījās, ka slimnīcas personāls tās ar čipu ver vaļā. pēc pirmizrādes man stāstīja, kā  pāris reizes gājuši riņķī. Manā izrādē bija šādi:
Andžāns/Vorens  ved Makmērfiju , Vorens liek čipu, nekas nenotiek, pāris reizes cenšās pielikt, tad skaļi saka makmērfijam:"nāc te, dažkārt mēs ejam pa šejieni".  Tikmēr Makmērfijs vicinās gar durvīm, savā elementā, hiperaktīvi:) Vorens jau paiet uz sāniem, kad durvis atveras , tas bija mīlīgi, kad M sauca, ei, nāc atpakaļ :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #117 : 2015. gada 14. oktobris, 14:14:17 »
Es decembrī došos uz NT "Ceļā uz mājām". Ir kāda redzējusi? Ar biļetēm deficīts, tāpēc ir cerības, ka laba. /?

tur interesants sastāvs , sen neredzēti un novārtā atstāti labi aktieri:(  režija - Dāvis Auškāps, kuram viena izrāde izcila (Satisfakcija) , otra nu tā vidēji (Blakts), gaidīšu tavu atstāstu!

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #118 : 2015. gada 14. oktobris, 14:28:01 »
Kāds sastāvs un režisors, to zināju -tāpēc jau arī iegādājos. :) Gribējās uzzināt, vai te kāds ir jau redzējis, bet maybe tad būšu pirmā. :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #119 : 2015. gada 14. oktobris, 21:51:39 »
Dažus komentārus atpakaļ, "Ciemiņu" sakarā minēju, ka esmu redzējusi "Ceļā uz mājām" :).