NU, kā man teica - tas diži neko nenozīmējot, ka viņš bijis izrādi skatīties.
Bet par Frankenšteinu, jā, tas jocīgi, ka sākumā lēja karstu, cik laba esot izrāde, bet tagad beidzot reāli sāk skatīties.

Man tā izrāde patika un joprojām patīk , bet tas viedoklis, kas vakar izskanēja , ir tuvāks manam.
p.s. šodien la.lv ir Rodiņas recenzija par LDzA, tiek ,kas nav redzējuši, nelasiet! Tur baigi daudz atreferēts, resp, tas nav reklāmraksts, tā ir recenzija. Man bija interesanti lasīt - uzzināt, kas tur bija jāredz un jāizsecina. Izlasīju un piekrītu, jā šito visu es redzēju, visas tās fīčiņas, es tik nebiju iedomājusies, ka tas ir baigi kruti

Jo visu to feinu fīčiņu foršumu nokāva otrā cēliena garais laiks un nenotikšana.
p.p.s. Manuprāt, teātra kritiķu un pusprofesionālo recenzentu darbā būtu jānodala izrāžu reklāmraksti un recenzijas. Uzreiz pēc izrādes būtu jāraksta slavinošs (vai peļošs, ja nu baigi vajag) rakstiņš ar virspusēji aprakstītu izrādi, scenogrāfiju, aktierdarbiem. Kaut kas tāds, lai var viens otram teikt, "klau, izlasi šito, man liekas, ka mums jāiet uz šo izrādi!!!" un pēc tam kaut kad vēlāk jāpublicē recenzija, kura drīkst jau būt fīčiņu atreferējumi, izstāstīts, kas no tā izsecināts, ko tas simbolizē, kas labi paveikts, kas slikti... un to var lasīt tie, kas jau redzējuši