Man ir, turklāt pusplānā - 43 cm (nevis parastā 60 x 60 cm).
Nav bijis atsevišķs žāvētājs, tāpēc, iespējams, nezinu, cik tas ir kruti.
Šī mazgā, žāvē. (Žāvēšana izrādījās lieka, bet to, ka nevajadzēs, nezināju, kad pirku mašīnu. Žāvēju maz.). Nopirku vienīgo iespējamo modeli, kas bija atrodams ar nepilnu dziļumu (Candy Alice). Vispār apvienoto aparātu ir maz, izvēle nebūs liela.
Neko specifisku neesmu atklājusi. Ir gļuki, bet tie IMHO ir pašas vešenes (mazgāšanas) gļuki, kam ar žāvētāju nav saistības - manuprāt nejēdzīga režīmu slēgšana, slēgšanas plurķis debili uzkonstruēts, ir nācies jau divreiz jaukt un tīrīt plastmasas putekļus (bet baidos, ka tas ir visām, kam viss uz viena grozāmkloķa - šaubos, ka atšķiras programmu pārslēgšanas principa tehniskais izpildījums, var būt tikai atšķirības plastmasas cietībā).
"Divi vienā" vienmēr būs skaļāka par tikai veļasmašīnu - mazāk vietas skaņas izolācijai, jo jāiestūķē papildu aparatūra.
Mans aparāts vibrē. Ir līmeņots ar līmeņrādi, bet kad griežas centrifūga, var pasēdēt šai blakus un iztikt bez vibratora. Par šo fīču vairāk es varēšu komentēt ap Jauno gadu, kad mainīsies grīda zem vešenes. Iespējams, tas ir grīdas konstrukcijas gļuks.
Nevajag sapņot, ka varēsi izmazgāt un automātiski tūlīt palaist žāvēšanu - centrifūga to veļu izsmērē pa sienām un tādu pašu izžāvē. Ja veļu izņem, izpurina un saliek atpakaļ, ir OK, citādi palagi iežūst ar baisām ielocēm. [Varbūt ļoti dārgi modeļi tā nedara, bet šis nespēj izpurināt veļu pēc susināšanas].
Bet vispār neredzu iemeslu nepirkt apvienoto aparātu, lai arī attiecībā uz daudz ko citu uzskatu - kas der visam, neder nekam.