Autors Tēma: Tetovējumi  (Lasīts 11202 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Tetovējumi
« : 2015. gada 05. septembris, 20:15:33 »
Jo vairāk skatos un redzu biezi aptetovētus indivīdus, jo vairāk nāku pie atklāsmes, ka man tādi nešķiet pievilcīgi seksam... Nemaz jau par meičām baltās kleitiņās un zili zaļi melliem tetovējumiem nerunājot... Tās man uzdzen fizisku nelabumu tāpat kā veči ar nolaistajām (a la piedir@tajām) biksēm. Nez, kam tādas patīk?
Visus sakost!

Atslēdzies itta

Re: Tetovējumi
« Atbilde #1 : 2015. gada 05. septembris, 20:27:26 »
Tiem ar nolaistajām biksēm reāli nagi niez ko aizmest garām, kādu makšķernieku balto piemēram...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #2 : 2015. gada 05. septembris, 20:39:34 »
Tās meičas baltajās kleitiņās cerams patīk tiem biezi notetovētajiem  :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 05. septembris, 21:55:49 »
Es klusēju. Man pašai viens tāds notetovēts mājās. :D Neteikšu, kurš.  :rofl:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2015. gada 05. septembris, 22:19:32 »
Hi, hi, man tādu aptetovēto redzot, ir tikai viena asociācija - nav tak cilvis nomazgājies, nabags!
Pamperbikses toč arī pretīgas.

Klau, Camma, a ja man tāds pats viedoklis - man kaķi vairumā nepiemetīsies? Plīz! Man ar vienu pietiek!
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 05. septembris, 23:11:56 »
man pilnīgi nesaprotama lieta,pretīgs skats Droši vien psihologi jau ir noteikuši diagnozi, kas tiem ļautiņiem jāpauž zili-melni notetovējoties.

Paldies dievam, man pat nav bijis jāatrunā.. Puika arī nerotājas ne ar ko -nav ne ķēdes, ne auskars, ne pīrsings.

« Atbilde #6 : 2015. gada 05. septembris, 23:54:18 »
lai viss te neaiziet vienos vārtos, atļaušos klusi iepīkstēties, ka man traki patīk šie zili melni notetovētie puiši.
un kas attiecas uz meitenēm - patīk tas kontrasts, ja meitene saģērbusies klasiski/meitenīgi un rokas/kājas/jebkas cits ir notetovēts.
vienīgā lieta, kas nepatīk, ja satetovē kaut kādas randomas muļķības, tribal tipa tetovējumus vai arī ķirzacijas, bruņurupucīšus, taurenīšus. vai sliktākajā gadījumā dūdas sagādā sev tramp stamp...
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2015. gada 06. septembris, 09:05:58 »
tev patīk pirmatnējā vīrišķība

Ienāca prātā, ka senajā eiropā tetovējumi netika pielietoti. Vēstījumu citiem nodeva ar apģērbu un rotām laikam.Tātad plikajiem Āfrikā u.c. karstajās zemēs nebija cita varianta, kā sevi apliecināt. Laika arī daudz, lai apskrubinātu cits citu no galvas līdz kājām.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2015. gada 06. septembris, 09:24:49 »
Man pat nebija ienācis prātā,ka man pret tetovējumiem ir kāda attieksme,tad jau acīmredzot netraucē. Patīk tīri labi gan puišiem,gan meitenēm,gan sūrajiem večiem.Pirms kādiem gadiem pat pašai bij doma sev par prieku kko uztetovēt,bet nesaņēmos. Man netraucē nekas,kas it kā ir ārpus normas,lai katrs dara,kā grib.Visdrīzāk bieži nobrīnos par drosmi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #9 : 2015. gada 06. septembris, 09:52:48 »
Es to nesauktu par drosmi, bet gan par kompleksiem, kad cilvēciņš nav mierā ar sevi, nespēj sevi pieņemt, tāpēc izmisīgi mēģina sevi "uzlabot" un pievērst citu uzmanību (tāpat kā silikona bumbas un potētas pakaļas). Ja nesanāk ar prātu, tad ar primitīvismu. Tukša muca tālu skan. (c) Latviešu tautas sakāmvārds.
Un kā jau parasti ir ar psīcholoģiskām problēmām - pats jau nejūt, ka īsti lāgā nav, - uzskata to par izaicinājumu, drosmi, izcelšanos nīstajā pelēkajā pūlī un visādi citādi nosauc savas izdarības par lieliskām un slavējamām. Nu tāpat kā alkoholiķis neatzīs, ka ir alkoholiķis, bet gan uzskata sevi par cilvēku, kas prot skaisti pavadīt laiku.

Pašpietiekamam, savu vērtību zinošam un ar sevi apmierinātam cilvēkam izrādīšanās nav vajadzīga.

IMHO tetovējumi ir un paliek zemākas kastas zīme (cietumnieki un primitīvās ciltis Āfrikā).
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #10 : 2015. gada 06. septembris, 10:43:41 »
Jaunai meitenei gliits potiites kjeediites tipa tetoveejums izskataas gliiti un interesanti, tik padomaaju, ka ar gadiem jau shis nenoies...

Plashus kjermenja laukumus sedzoshie shkjiet garaam... Candy tipa bizbizmaares (vai kurai "zvaigznei tie bija)- tetoveetaajam rocinjas nocirst, aptoteevatajai praata truukums, tad profesionaalis nejeedz atrunaat vai ko citu ieteikt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2015. gada 06. septembris, 12:00:58 »
Izrādās, ka man arī nekas nav pret dažiem smukiem tetovējumiem. Bet tur nu tad izdomai un skaistuma izjūtai jābūt perfektai. Bet nu tā, ka viscaur.... Jau te kur stāstīju, ka smuka meitene viscaur krūtis līdz kaklam notetovējusi - izskatās kā kad būtu spalvaina krūts kā gruzīnu vīrišķim... Brrrr...
Zīmējumus ar hennu arī nav gadījies smukus redzēt - uz rokām dāmām ir bijuši redzēti, pašas sajūsmā, bet man izskatās kā nekārtigs bērna ķēpājums. Varbūt es neko no desu ādiņām nejēdzu..
Par tām piekrāmētajām biksēm - valkātāji paši nemaz nezina, ka mode nav no reperiem, bet no vēl tālāka laika un vietas - no cietuma robām, kur bikšu siksnas tiek atņemtas drošības apsvērumu dēļ. Kauties ar nost krītošām ūziņām ir stipri neērti :)
Trix - par kaķiem neko nezinu - uznāks dullums vienā brīdī un būs 17 kaķi - tos plikiņos ieskaitot. Un nelīdzēs Tavs racionālistiskais aprēķinātājas gars - ne par paikas daudzumu, ne par siltumu kaķiem... :)
Visus sakost!

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #12 : 2015. gada 06. septembris, 16:38:30 »
Es laikam arii braukshu preteeji vispaareejam viedoklim. Man pashai ir tatoo jau 19 gadus - uz gurna. Man patiik un tiem, kas dabuujushi redzeet arii.
Bet man par tatoo ir viens stingrs nosaciijums - tiem jaabuut vietaas, kas nosedzamas ar daudz maz lietiskju apgjeerbu - kreklu vai bluuzi ar iisaam piedurkneem, bikseem viirieshiem, iisiem svaarkiem sievieteem. Iipashi tas attiecas uz jaunieshiem. Citaadi jauniibaa satettovee kaklu un peec tam breec, ka nevienaa soliidaa kompaanijaa darbaa njemt negrib. Arii Itaalijaa sameeraa nesen ir noteikumi, ka ne policijaa ne citaas militaaraas struktuuraas nevar straadaat tad, ja redzamaas vietaas tatoo.
Tatoo ir lieta, kas redzama briivajaa laikaa, ja vien neesi rokeru baara iipashnieks vai kas tamliidziigs.
Un jaa - varat mani tagad paknaabaat, bet pati driiz taisiishu otru tatoo - uz rokas, tur, kur peec dzimshanas poti taisiija. Man tur nesmuka bedre. Tai virshuu ko uztetoveeshu. Ir doma par kaadu ziimeejumu ar inj - janj.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #13 : 2015. gada 06. septembris, 20:11:27 »
Vispār man tetovējumi patīk... Ja to nav pārāk daudz un... ja tetovējuma īpašnieks ir fiziski "savākts". Tetovējums uz noļukuša, netrenēta pleca vai uz "riepiņas" izskatās diezgan nožēlojami. Ja ķermenis ir skaists un formīgs, tad gaumīgs  tetovējums ir kā papildus efekts - kā ķirsītis uz tortes. Ja ķermenis ir netrenēts, tad tetovējums pārvēršas par defektu. Un, jā, apkārtējiem redzamie tetovējumi "prasa" noteiktu stilu apģērbā.
Man pašai tetovējumu nav. Bija doma pirms gadiem ...padsmit. Labi, ka tālāk par domu netiku :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 06. septembris, 20:54:05 »
Man nav iebildumu pret tetovējumiem uz citiem, ja tā nav acīmredzama cietumnieka pazīme, un arī tad man drīzāk iebildumi pret to, ka cietumnieks, un tie vecie, zilie, jo šiem laikam krāsainās tintes nav, vnk ir neglīti.

Kopumā vienalga.
Sev gan nē. Tāda mazohisma, lai ietu tīšām bakstīties ar adatām, nekad nav bijis. un diez vai patstāvīgi un apzināti pienāks.