Autors Tēma: Tetovējumi  (Lasīts 11208 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Atslēdzies Mango

Re: Tetovējumi
« Atbilde #16 : 2015. gada 06. septembris, 22:02:10 »
Nepatīk. Nevienu smuku neesmu redzējusi. Kkāds cietumnieku stils. Tās kendī bizmāres arī ir šausmas. Un vispār meituki plikās kleitās ar tatū ir šausmas.
Ja nu vienīgi neredzamā vietā kkas personisks.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #17 : 2015. gada 07. septembris, 08:40:35 »
Diezgan vienaldzīgi kopumā. Ir, kam skaisti izskatās. Bet man principā nepatīk doma, ka to nevar nomainīt vai likvidēt (bez paliekošām sekām). Ja varētu tā- uz mēnesi- varbūt man arī būtu :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2015. gada 07. septembris, 09:21:54 »
tetovējums manā skatījumā ir tāda sava veida ekshibicionēšanās. viena lieta - ja sev, kādā publiski nerādāmā vietā. paaaavisam cita - tās šausmu gleznas, kas nu tad arī par varītēm citiem jāizrāda un jānodemonstrē. vistizlāk ir, ja formāts liek nojaukt "stilu" - tad nu sanāk zin biznesuzvalciņš ar čut ne cietumnieka cienīgiem zīmējumiem...

un nestāstiet man, ka uzlipinot sev tetovējumu, cilvēks nezina, ka ar to pievērsīs sev daudz skatienu... kāds nu tur vairs "man pašam patīk"...

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2015. gada 07. septembris, 09:25:49 »
Tas pats ar pīrsingiem. Nupat atkal meitenēm uzplaukusi mode melnus riņķus ar cirkonija daiļumiem pa buļļu modei degunā karināt. Diemžēl gaidītā daiļuma vietā izskatās, ka puiņķis sakaltis un zem deguna karājas.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #20 : 2015. gada 07. septembris, 09:27:48 »
Tunelji, vai kaa vinjus sauc, ir drausmas... nu toch kaa aafrikas mezhonji...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2015. gada 07. septembris, 10:12:49 »
Tuneļi un citi milzu dzelži mutē, degunā, ausīs un c. ir briesmīgs help = es tādai sievietei ne tikai klāt neeju, es pat nevēlos uz viņu skatīties. Bij viena tāda oficiante - pati aizgāja ātri. Nabā maza rotiņa ir nāvīgi seksīgi. Rrrrrrrrrrr....
Par tetovējumiem - pārsvarā nepatīk, jo nav gaumīgi, bet pieļauju, ka kā īpaša ziņa vai īpaša piemiņa - var būt. Sev ar vienu gribu, konkrēta dzīves posma vizualu atspoguļojumu, kurš vīrietim ar gadiem, tikai intriģējošāk izskatītos. Kaut kā rokas neaiziet...

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #22 : 2015. gada 07. septembris, 10:13:53 »
Forši uztaisīti tetovējumi patīk, pat ļoti. Ir bijis, kad lūdzu atļauju papētīt tuvāk kāda tetovējumus.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2015. gada 07. septembris, 12:23:10 »
Man nepatīk. Lai arī atzīstu, ka viens otrs ir sava amata meistardarbs, man nepatīk tos redzēt uz cilvēka ādas. Tetovēts vīrietis atgrūž kā asociāls elements, tetovēta meitene šķiet vulgāra, lai arī ar prātu saprotu, ka "neskati vīru no cepures, utml." Tas pats ar visādiem dzelžiem uzacīs, degunā, mutē, ausīs...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #24 : 2015. gada 07. septembris, 22:41:26 »
Kamēr ir tetovējumi ar stāstu un gaumīgi - nekāda vaina. Tiesa, reizēm ir sajūta, ka ne visi ir sapratuši, ka tie ir uz mūžu.
Visi tuneļi, megapīrsingi gan netīk.

Un patiesībā esmu satikusi arī cilvēkus, kas nošausminās par to, ka man ausu ļipiņās ir divi caurumi :), katram savas sajūtas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #25 : 2015. gada 07. septembris, 23:32:08 »
Ir ļoti daudz aizspriedumainu cilvēku. Man godīgi sakot ir vienalga, ko viņi domā un vēlas vai nevēlas. Katram ķermenis ir savs un viņš var ar to rīkoties pēc sava prāta un nevienam tur nav nekādas daļas.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #26 : 2015. gada 08. septembris, 07:27:15 »
Ir ļoti daudz aizspriedumainu cilvēku. Man godīgi sakot ir vienalga, ko viņi domā un vēlas vai nevēlas. Katram ķermenis ir savs un viņš var ar to rīkoties pēc sava prāta un nevienam tur nav nekādas daļas.

kas tieši ir domāts ar "aizspriedumains"?

ja es šausminos par Krievijas varas izdarībām -rusofobs! ja es īgni paskatos uz nēģeri, kurš metro spļauj zemē - fsjo,,rasiste. Ja vīpsnāju par cilvēku tieksmi pievērst sev uzmanību ar (pārsvarā)tizlām bildēm uz ķermeņa - aizspriedumaina. Ak vai.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2015. gada 08. septembris, 07:39:01 »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2015. gada 08. septembris, 08:26:03 »
Brom, kur ir problēma, ka vērsies tieši pie manis? ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2015. gada 08. septembris, 08:35:48 »
Khe khe :)