Autors Tēma: Produkti, kas uzlabo vielmaiņu - tātad veselību  (Lasīts 5669 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies itta

Re: Produkti, kas uzlabo vielmaiņu - tātad veselību
« Atbilde #15 : 2015. gada 06. septembris, 13:14:59 »
No tur uzskaitītā es esmu slima uz ingveru ar medu un citronu šādu maisījumu varētu lietot ikdienā gan dzeršanai, gan pie biezpiena - putrām, vai arī marinētu ingveru (varu bez visiem suši viena veselu paciņu izēst), tā pat kā mārrutkus.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. septembris, 13:15:11 »
Baidos, ka Omei nebija ne jausmas ne par ajūrvēdu, ne par makrofāgiem un antivielu ķēdēm-
vien latviskā dzīvesziņa un pieredze, pārmantota paaudžu paaudzēs  :)

Ajuurveeda jau taa pati dziiveszinja, vien ne latviskaa... nu, it kaa...

Atslēdzies itta

« Atbilde #17 : 2015. gada 06. septembris, 14:02:04 »

Ajuurveeda jau taa pati dziiveszinja, vien ne latviskaa... nu, it kaa...

Agrāk vairāk dalījās tikai ar savām zināšanām un dzīveszinju, tagad ir vieglāk pieejamas arī citu tautu dzīvesziņas un lielos vilcienos jau tas pats vien ir, ja pievelk līdzībās piemeklējot pašmāju augus utt...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2015. gada 06. septembris, 15:12:16 »
Pati saproti, ko uzrakstīji/iekopēji?
Google satulkoja... :D

Bet tajās pašās aprikozēs (pārdodamajās) ir arī vesela plejāde ķīmijas, kas nu nemaz nav veselīga. Tāpat rozīnēs (nez kā tajās vīnogās tārpi nemetas?).
Katram kokam divi gali...

Tās ōmes arī dažādas... Manējās "slimajam mazbērniņam" pienu ar medu mēģināja iedabūt pa visiem galiem.
Piens arī manā pieredzē [par pētījumiem nenosauksi, datu par maz] iet rokrokā ar puņķiem. Sīki pērnziem no viena vīrusa otrā - lai dzīvo bērnudārzs ar klepotāju ordām -, pilnīgā bezcerībā pavasarī pienu piegriezu vispār. Vīrusi mūsmājās beidzās. Vismaz tie, kas atnāca, pagāja viegli. Nu i domā, ir vai nav sakarība. Eksperimentēt ar piena daudzuma palielināšanu un gaidīt, slimos vai ne, man kaut kā necēlās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2015. gada 06. septembris, 15:33:25 »
Trix par slimošanas un piena lietošanas sakaribu Camma jau še forumā ne reizi vien paudusi.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2015. gada 06. septembris, 15:37:08 »
Trix par slimošanas un piena lietošanas sakaribu Camma jau še forumā ne reizi vien paudusi.

Ne tikai Camma un ne tikai šeit. :)
Man ne vien ar sīčiem, bet arī ar vīru-pienapuiku jācīnās. Domā viegli šim noņemt dienas devu? :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies itta

« Atbilde #21 : 2015. gada 06. septembris, 18:26:27 »
Pati saproti, ko uzrakstīji/iekopēji?

Nebija laika pārlasīt, jo tagad netā ir bieži raksti, kas automātā iet satulkoti :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #22 : 2015. gada 06. septembris, 20:52:55 »
Man personīgā pieredze - piens ar medu - vislabākās vemjamzāles.
Ir pieredze ar bērnudārzu audzinātājām un vadītājām - ja bērns ir "neadekvāts", palūdz uztaisīt analīzi uz antivielām pret produktiem. Ja samazina piena un miltu produktus (ja ir tās antivielas), mainās bērna uzvedība, vieglāk kontaktējas, draudzīgāks. Nemaz nerunājot par "astmas" pazušanu...
Visus sakost!