Autors Tēma: Likteņdārzs. Brīdinu - tēma satur daudz dusmīgas informācijas  (Lasīts 9203 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Likteņdārzs. Brīdinu - tēma satur daudz dusmīgas informācijas
« Atbilde #45 : 2015. gada 16. septembris, 13:45:46 »
Nu bet tak nav pabeigts! Jopcik nazīt.

Es gan redzēju vasaras vidū Japāņu un vēl kaut kādu autobusus. Darbdienā. Pie kam daudzi ciemiņi smuki stāvēja rindā uz ziedošanu.

Japāņi atveda akmeņus?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #46 : 2015. gada 16. septembris, 16:07:29 »
Lasu pirmajā lapā tēmas nosaukumu: "Likteņdārzs. Brīdinu..." un tālāk smadzenes automātiski pievieno turpinājumu  -"Nepatīkami skati".  :rat:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #47 : 2015. gada 16. septembris, 21:41:12 »
Japāņi atveda akmeņus?

Vizuļus un auklas.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #48 : 2015. gada 16. septembris, 23:01:24 »
Nav bijusi vēlēšanās redzēt. Nesaprotu. Ir taču kkādas jau vietas, kur pieminēt deportētos utt. Vēl dārzu taisīt. Kkāda drūma noskaņa, milzīgs skumju, dvēseļu dārzs, kā visas sēru dienas..akmeņi..smilšu saujas, nesen bij akcija..par maz sērdienīšiem, vajag sērot mošna ar dārzu..
Kā es cīnos ar savām ābelēm dārzā, kad nespējam apēst, tas ir murgs, klājums ar puvušiem āboliem, tās ir šausmas.
Ēst ābolus no kapiem..?

Atslēdzies tex

« Atbilde #49 : 2015. gada 16. septembris, 23:56:18 »
Ui beidz no kapiem - da Tu atrodi LV kaut 1 pleķi, kur kādā gadsimtā pie kādiem no kariem kāds nav dabūjis galu, norakts u.t.t....]
uz tas dārzs it kā esot nje to uz lībiešu seniem kapiem vai kas - kkam tur kkad bija iebildumi arī tajā virzienā.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #50 : 2015. gada 17. septembris, 08:17:44 »
Neapzināti. Šī ir apzināta vieta ar mērķi pieminēt aizgājušos. Tiem tās ābeles stādītas utt.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #51 : 2015. gada 17. septembris, 08:40:57 »
Neapzināti. Šī ir apzināta vieta ar mērķi pieminēt aizgājušos. Tiem tās ābeles stādītas utt.

Es savā tumsonībā pat neesmu painteresējies. Vai tiešām Likteņdārzs ir mirušo piemiņas vieta???? Vēl viena kapu tradīcija Latvijā??? Kaut kā nebiju to tā uztvēris

Atslēdzies ragana

« Atbilde #52 : 2015. gada 17. septembris, 08:43:55 »
Vaimanu zeme.  :sarcasm:
It kā vietai būtu nozīme. Labāk mežs, upe, jūra vai cita neaizkakāta ainava.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #53 : 2015. gada 17. septembris, 11:54:55 »
Es teicu, ka par koncepciju nerunāšu, bet tomēr. Ir jau dārzam vairākas daļas Pagātne, Nākotne. Bet domāju, ka tā mirušo pieminēšana, akmens katram, bruģakmeņi ar vārdiem, kociņi ar vārdiem - tam ir kapi. Pat ja kapavieta nav zināma. Kāpēc nevarēja vienkārši iestādīt vai sakopt skaistu parku/dārzu Latvijai, bez tās simbolu biežņas?

Bet kapusvētku tradīcija man patīk. Nekad nav bijusi skumja un pie zemes spiedoša, manos dzimtas kapos. Jo viss savā vietā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #54 : 2015. gada 17. septembris, 12:15:23 »
Es teicu, ka par koncepciju nerunāšu, bet tomēr. Ir jau dārzam vairākas daļas Pagātne, Nākotne. Bet domāju, ka tā mirušo pieminēšana, akmens katram, bruģakmeņi ar vārdiem, kociņi ar vārdiem - tam ir kapi. Pat ja kapavieta nav zināma. Kāpēc nevarēja vienkārši iestādīt vai sakopt skaistu parku/dārzu Latvijai, bez tās simbolu biežņas?

Bet kapusvētku tradīcija man patīk. Nekad nav bijusi skumja un pie zemes spiedoša, manos dzimtas kapos. Jo viss savā vietā.

mums ir vesela raudu pussala nevis tikai mūris...