Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181265 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #330 : 2017. gada 27. februāris, 21:46:19 »
Manā sapnī es atpūtos saulītē kopā ar vēl 3 cilvēkiem (neatceros, ar ko), bet augšā debesīs bija negaisa mākoņi. Un tad pēkšņi vienā tādā mākonī baisie zibeņi, skatāmies un saprotam, ka četras (!) lidmašīnas tie zibeņi ir saspēruši. Strauji krīt lejā visas četras. Viena bija PanAmerican, tad vēl Jet Leg vai kaut kā tā. Pārējās divas nepiefiksēju. Gāzās lejā liesmodamas. Filma beidzās.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #331 : 2017. gada 14. marts, 17:17:54 »
Jāpieraksta, kamēr atceros.
Liepāja, Lielais dzintars , mēs ar mammu (trešais gads, kā nav vairs) sēžam balkonā, bet barjera ir tik zema, ka bail paliekties uz priekšu. Starpbrīdī ejam staigāt un es mammai tā kā gatavojos izrādīt , jo esmu te bijusi. Tavu brīnumu -ir visādi uzlabojumi -metāla margas tagad visas aptītas ar tumši sarkanu samtu, tā grezni sakrokotu.. Vienas kāpnes, pa kurām gribam kāpt uz leju tik stāvas, ka es ar augstpapēžu kurpēm nevaru nokāpt. Vēl vienām margām uzliktas kaut kādas koka uzlikas, bet tik plānas, ka noskrubinu gabaliņu, lai parādītu, cik štruntīgas.

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #332 : 2017. gada 15. marts, 13:13:42 »
Vasara, pērkona negaiss. Stāvu istabā pie loga, skatos, kā līst. Pēkšņi lietus pārstāj, parādās varavīksne, tās gals puķupodā uz manas palodzes. Atceros, ka pēc ticējuma tur zelts noslēpts. Sāku rakņāties un atrodu zelta monētu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #333 : 2017. gada 06. aprīlis, 10:07:38 »
Mūsu datortīkla administrators uzdāvināja man krelles?!? 2 gab. vienas garākas, vienas īsākas. Es biju pilnīgā neizpratnē, pieņēmu dāvanu, tad viņš vēl izstāstīja, ka tās esot baigi labās, izrādīja kā aiztaisīt utt. Viss, ar to beidzās, bet šokā esmu vēl joprojām  :rat:

Atslēdzies dille

« Atbilde #334 : 2017. gada 06. aprīlis, 10:31:22 »
Vai viņš bija maigs pret Tevi?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #335 : 2017. gada 06. aprīlis, 10:43:59 »
Braucu autobusā. Skatos - kūp. kaut kur no grīdas. Nu toč kūp. Eju pie šofera, šis neko, sēž tikai, a zem kājām jau reālas liesmas. Saku - deg, autobuss deg!! šis tā - oi, ja? (A tur jau zoles kūst...) Nu laabi... Slinki nobremzē busu un traušas ārā...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #336 : 2017. gada 06. aprīlis, 20:52:11 »
Pie mūsu kora taisās braukt kkāds koris no Latvijas. Katram pie sevis jāizmitina daži koristi. Man būšot kādi 3.
Tramparam, bet rezultātā pie manis ierodas kādas 20 dāmas ar milzu koferiem. Es stresā, kur lai visas bāž, eju pagrabstāvā, skatos vietas, matračus, saprotu, ka gultas un segas būs tikai trijām. Vēl nervozēju, kā lai klusumu mājā nodrošina, lai īpašnieks neprotestē - gan jau viņas gribēs gan sarunāties, gan padziedāt. Un duša arī viena uz visu to baru....

:rat:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #337 : 2017. gada 07. aprīlis, 23:28:11 »
Mao

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #338 : 2017. gada 08. aprīlis, 09:14:29 »
Man bija jāiet armijā,varēju izvēlēties,pie kura pulka dienēt- bija gaiši zilas formas un oranžas,man nepatika neviena no krāsām,tāpēc tika veikta kkāda tur raportēšana,vai atļaut man valkāt melnu formu. Atbildi nesagaidīju,jo sākās cita sērija...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #339 : 2017. gada 08. aprīlis, 12:04:41 »
Mao

Minne sapnī redz Mao, un ar to ir pateikts VISS? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #340 : 2017. gada 08. aprīlis, 15:46:47 »
Minne sapnī redz Mao, un ar to ir pateikts VISS? :)

Ja būtu uzreiz, no rīta, uzrakstījusi, būtu vairāk. Līdz vakaram atcerējos vien to, ko uzrakstīju.

Bet vienmēr jau visu nevar te rakstīt, ko mēs ar viņu sadarām. Mao no visiem šejieniešiem redzu visbiežāk

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #341 : 2017. gada 08. aprīlis, 20:11:52 »
Kā viņš izskatās?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #342 : 2017. gada 08. aprīlis, 22:12:46 »
Kā viņš izskatās?

Neatceros. Bet vienmēr viņš kko ņemas, organizē, šeptējas. Un rūpējas par mani

Pieslēdzies reno

« Atbilde #343 : 2017. gada 10. aprīlis, 08:11:32 »
No paša rīta, otrreiz aizmiegot.

Esmu lielā telpā un ar pārējiem kaut kādiem man pazīstamiem cilvēkiem jāsagaida pāris, kas atbrauks ar jaundzimušo , bet pašiem kāds bariņš mājās. Es tādu, vēl nestaigājošu, itkā pieskatu. Telpa pārveidojas, tā ir  istaba un es esmu viena  ar bērnu un nez kādēļ pieņemu milzīgu žņaudzējčūsku, kas ieritinās uz dīvāna, aizņemot visu un vēl gredzeni karājos pāri malai. Lai šai silti, apsedzu ar segu. Pēkšņi saprotu, ko es esmu ievārījusi, gandrīz raudādama skrienu uz kaimiņu durvīm, jo izrādās, bez bērna manā istabā ir arī kaķēns un 2 suņi. Kad nākam skatīties, čūska ir zem gultas , viņai blakus guļ suns un arī bērns turpat rāpo, bet viss tā miermīlīgi.

Kaut kāda čūsku zinātāja (īstā īpašniece) ir ar mieru savākt čūsku, bērns ir man blakus, bet uz grīdas, un čūska man pēkšņi iekož kājā, ļoti stipri un sāpīgi. Es zinu, ka nav indīga, čūska kož otrreiz, saimniece ar varu atrauj, čūska grib kost bērnam, saķer drēbju stērbeli, ko es izrauju ...un pamostos.

čūska -ļauns ienaidnieks, no kā izraušos?

Atslēdzies ragana

« Atbilde #344 : 2017. gada 10. aprīlis, 08:28:19 »
Čūska - sievišķīgas viltības simbols. (kaut vai vecais stāsts iz Bībeles)
Raugi lai Tavā paspārnē neiekārtojas kāda ļaunu vēloša, vai vienkārši skaudīga  būtne.