Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181214 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #360 : 2017. gada 15. aprīlis, 20:55:36 »
Nu gan piesējāties tam penālim :D
Es vnk nevarēju izdomāt, kā noraksturot to veidojumu kājstarpē  :banhead:

Futrālis  :clap:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #361 : 2017. gada 16. aprīlis, 12:23:25 »
Es kāreiz nosapņoju, ka stiepju rasējumu futrāli. Palūru, kapē tik smags, a tur bazūne. Un tad es atminos, ka man taču uzdevums un es dodos meklēt klaju vietu, lai no belziena nenosvilinu savu daiļo asti. Bet, jo ilgāk es meklēju jo dziļāk es Stacijas laukuma burzmā eju iekšā. Un tad es sapratu, ka uzdevumu es neizpildīšu un glābiņš būtu, ja šī stulbība būtu sapnis. Un drošs paliek nedrošs, pamodos.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #362 : 2017. gada 18. aprīlis, 09:07:07 »
Kā jau pēc garākām brīvdienām, bet pirms darbdienas miegs bija caurs un visādi sapņu fragmenti rādījās. Kaut kas par musulmaņiem, kaut kas par kriminālo pasauli, bet vislabāk atceros, ka biju banketā un man blakus apsēdās Skārleta Johansone. Pamāju savam bērnam, lai nofočē mani un Skārletu, viņš nofočēja. Tad Skārleta man prasa, vai es zinot, ka visi selfiji ar viņu pirms fočēšanas jāsaskaņo ar viņas PR biroju? Atbildu, ka neko nezinu un ka tas nebija selfijs. :) Pēc tam mums garām aizdancoja dejotāji latviešu tautastērpos, un mūsu saruna beidzās. :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #363 : 2017. gada 18. aprīlis, 12:30:16 »
Njā, man bij šausmustāstiņš ar daudzstāvu ēku, kur pārvietojoties ar liftu varēja nonākt, kā reālajā pasaulē tā aizsaulē :). Nez kāpēc aizsaules cerberi gribēju pārliecināt, ka mans vārds nav visai veiksmīgs :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #364 : 2017. gada 19. aprīlis, 09:17:41 »
Dārza dziļumā žoga gabals ir vaļā un pa to dārzā tā brīvi un nevērīgi iesoļo 4 cilvēki un iet pāri dobēm uz ielas pusi. Es saprotu, ka viņi vienkārši iet, saīsinot ceļu, bet stājos pretim un piespiežu iet atpakaļ. Izeju uz ielas -skatos kaimiņiem ābele pilna ar skaistiem sarkaniem āboliem, es palūdzu, lai man arī iedod nedaudz.

Pienākuši vēl kādi kaimiņi, ielas malā skatāmies-pie koka gurķis vijas uz augšu -paejam zem lapotnes un palūkojamies augšā -tur, kādu 2-3 m augstumā gurķi karājas viens pie otra. Garām pasoļo tā pati četrotne, apgājusi apkārt pa ielu. Mūsu bariņš paiet ap stūri -tur stāv piekabe un busiņš -un atkal gurķi!! Un vēl kaut kādas paprikas. Nu jau man ir 2 lieli zaļi gurķi un aizrunāti āboli

Atslēdzies reno

« Atbilde #365 : 2017. gada 19. aprīlis, 09:49:12 »
Sapņu tulks par sarkaniem āboliem un zaļiem gurķiem sola naudu, prieku un laimi :rofl:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #366 : 2017. gada 19. aprīlis, 09:57:29 »
Sapņu tulks par sarkaniem āboliem un zaļiem gurķiem sola naudu, prieku un laimi :rofl:

Mhm, Ēģiptē :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #367 : 2017. gada 27. aprīlis, 06:28:08 »
Šonakt redzēju, ka cilvēks, kurš, zinu, ir ratiņkrēslā, staigāja... vakar tieši par to runājām ar kolēģi, diez kā veicas ar rehabilitāciju, un re, nosapņoju, ka staigā!

Vēl biju kaut kādā tirgū, kur man iedeva kleitu pamērīt, un tad es tajā kleitā staigāju. Bet tad paskatījos cenas cedeli, izdomāju, ka pa 58 eur es šo pirkt negribu, nolēmu atdot, bet vairs nevarēju atrast to vietu. Toties atradu telpu, kur ar 3d printeri baigajā ātrumā logu rāmjus printē...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #368 : 2017. gada 21. maijs, 09:19:01 »
Nakts bija sapņiem bagāta, bet vienu fragmentu es atceros pilnīgi noteikti. Vai sakarā ar Ziemassvētkiem vai Jauno gadu  Mao visām meitenēm dāvināja plastikāta maisiņus, uz kuriem bija balts leduslācis uz zaļa fona uzdrukāts. Kā izskatījās pats Mao, neprasiet - neatceros. :D
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. maijs, 09:30:20 no Luīze »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #369 : 2017. gada 21. maijs, 10:34:41 »
Mao meties cīņā pret globālo sasilšanu?
Labi vismaz, ka pie naftas platformas visas necentās pieķēdēt ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #370 : 2017. gada 21. maijs, 13:54:55 »
Izrādās, Mao ir Foruma dāmu sapņu vīrietis

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #371 : 2017. gada 21. maijs, 16:41:37 »
Izrādās, Mao ir Foruma dāmu sapņu vīrietis

Droši vien. Tikai neviena nezina, kā viņš izskatās. Vai tomēr zina? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #372 : 2017. gada 21. maijs, 16:47:23 »
Droši vien. Tikai neviena nezina, kā viņš izskatās. Vai tomēr zina? :)

Zina. Nu tak cik reizes sapnī neesmu redzējusi  :blushing:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #373 : 2017. gada 21. maijs, 16:56:36 »
Minne, bet dabā (IRLā) Tu esi Mao satikusi? :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #374 : 2017. gada 21. maijs, 21:21:59 »
Jāprasa Mao atļauja - drīkst vai nedŗīkst atbildēt