Autors Tēma: sapnī kas tik nenotiek...  (Lasīts 181246 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: sapnī kas tik nenotiek...
« Atbilde #420 : 2017. gada 08. oktobris, 10:19:35 »
Sapnī ir Svingeru turpinājums -tā ir bijusi kā teātra izrāde un tagad aktieri nāk zālē atbildēt uz jautājumiem. Es saku, ka tā dedzinot kažoku, viss būtu pilns ar zili melniem dūmiem, nepārliecinoši.Vēl kāds cēlās un kaut ko aizrādīja scenārija sakarā. Beigās mēs, skatītāji sēžam zāles vidū un visi aktieri iet mums (palielam baram) apkārt kā "kas dārzā", bet skatītāji aplaudē

Atslēdzies Minne

« Atbilde #421 : 2017. gada 08. oktobris, 12:02:08 »
oft.
A kur Mao aizjājis?

Izbanots (ne sapnī hihi)

Bet sapnī šāvu ar loku. Vispirms uz kkurieni bija jāaizklunkurē mega augstiem papēžiem. Kā jau sapnī - vnk nevar paiet, kājas smagas, pinas, katrs solis tik lēnu, lēnu, publika lūr. Un tad jau stāvēju kkādā veču pilnā laukumā, it kā apakšzemes garāžā, un tēmēju ar loku. Redzēju katru smalkāko loka (ar īstu tēmēkli) detaļu, izbaudīju katru sava ķermeņa kustību, nostājoties stalti un atvelkot loku. Un tad secināju, ka mērķis par tālu. Griezos uz citu pusi, tur atkal bultu sanāktu šaut betona stabā un tā rikošetā varētu trāpīt kādam no vīriešiem. Tā nu grozījos tur ar savu loku, vīriešu aplenkta, un tā arī neizšķīros izšaut, jo pamodos no tā, ka asinis pa degunu sāka tecēt (pa īstam hihi)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #422 : 2017. gada 12. oktobris, 10:39:23 »
Vot, tikko pamodos. Rakstu, kamēr atceros... Klīstu pa kādas nepazīstamas mājas gaiteni. Atveru durvis- lielā zāle un kaut kāda komisija uzklausa Dārtu Daneviču (Madara no Svešām sejām). Viņa prezentē kaut kādu arhitektūras projektu un liekas diezgan neveiksmīgi. Domāju, ko gan tādu es tai komisijai? Atcerējos,- aha, es taču esmu dzejniece, man pat prātā nāk diezgan sakarīgas rindiņas no nesen izdotas grāmatas (dzīvē nekad nekādu dzeju neesmu rakstījusi!). Bet nav laika, negribu jaukt gaisu un  pēkšņi esmu kaut kāda kabinetā, cik saprotu uz prom iešanu. Daneviča pienāk pie manis, es tā kā varētu viņai palīdzēt ar to projektu, bet man nav laika, jo jābrauc uz Kanādu. Pieturā iekāpju pirmajā kas pienāk autobusā. Busiņā kāda paziņa ar kuru reiz braucām uz Portugāli,- skaidrs, tā ir pareizā grupa uz Kanādu. Sēžu un domāju, - kaut kas nav tā - uz Kanādu autobusi nebrauc, tad atmetu ar roku, nekas, droši vien mēs uz lidostu. Kaut kādā pieturā autobus apstājās, man ienāk prātā, ka man taču nav nekā līdz, jāieskrien kādā bodē, tas daudz laika neaizņems. Divas bodes ciet, viena vaļā bet vispār tukša, izskrienu ārā - autobuss ir aizgājis. Čerts! Jānoskaidro, kas tā par pilsētu, klīstu pa ielu- nekur nav nosaukuma. Palieku dusmīga, kāpēc viņi aizbrauca? Vai tiešām blakussēdētājs un paziņa nav pamanījuši, ka viena cilvēka trūkst! Kaut kā  stulbi prasīt pretimnākošos kas tā par pilsētu, pie tam visi runā krieviski, vēl apvainosies. Kaut kādā izziņu kioskā sēž runīgs mammis, baigi priecīga, kad pienāku, sāk man krievu valodā sūdzēties, ka  šodien kaut kāda stulba diena un viņai visi uzmācās ar idiotiskiem jautājumiem. Paliek neērti un tā arī neuzprasu kas tā par pilsētu. Mēģinu sazvanīt drušku, atbild kaut kāda pazīstama balss, kas mani atpazīst, bet tā nav viņa. Mobilajam nobeidzās akumulators, skaidri zinu, ka lādētāja līdz nav. Ieeju autoostā, domāju, vismaz te uzzināšu kur atrodos, nekur nav neviena autobusa saraksta. Kasiere arī tāda pikta. Joprojām neko neesmu uzzinājusi. Redzu no autobusu pieturas viens pēc otra atiet trīs autobusi. Maršruts visiem rakstīts latviski, bet nevienas pilsētas nepazīstu. Meklēju autoostas nosaukumu un pēkšķi redzu, tādiem lieliem  burtiem rakstīta  - Erģeeme. Ja ja, tieši ar diviem "e". tā vismaz tagad zinu, ka esmu Latvijā. Pēkšņi sāk sāpēt gurns, - nolemju, nafig man tā Kanāda, tur ārstēšana ir dārga, jābrauc uz Rīgu. Un pamostos. Kāja toč nogulēta uz Kanādu arī negribās.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #423 : 2017. gada 13. oktobris, 09:19:12 »
Cik interesanti būtu izlasīt tos autobusu marsšrutus!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #424 : 2017. gada 13. oktobris, 10:58:33 »
Certs! Man liekas, ka jāatver  blogs - "olguča sapņu pasaule".
Tikko pamodos - atskaitos, kamēr atceros ;o))) Tātad, vakars, kaut kādas aktivitātes( vairs neatceros), bet beigas interesantas. Ieslēgts televizors, sāk rādīt atkārtojumā pirmo sēriju  no Santa Barbaras vai Hamelionu rotaļām. Vienu no tiem seriāliem neskatījos no sākuma un tas bija tieši tas. Princips tāds tur figurē kaut kāds Čēnings kuru liekas nomušī jau pirmajā sērijā. Tagad izrādās šams ir dzīvs un turpinājums būs rīt. Eju gulēt, bet nevaru saprast kurā programmā un cikos man tas turpinājums jāskatās. Tagad rīts. Pamostos  no tā, ka man blakus pamostās tas Čenings un saka - Guli guli, man uz darbu... Nu un ķipa aiziet.  Es tādā vieglā nesaprašanā ar kafijas krūzi apsēžos pie galda.

Zvans pie durvīm. Kaut kādas divas džuses atnākušas ar mani parunāt par grāmatvedību. Prasa, vai esmu taisījusi grāmatvedību uzņēmumam "M...". Saku -Jā. Nu vot, jums tur bija darījums, bet mēs to izkontējām savādāk. Tagad baigi forši sanāk, bet nav kam izstāstīt... aiziet.

Te atkal zvans pie durvīm. Kaut kāds vecis,- saka, - Atvainojiet, mēs nezinājām, ka Čeningam ar jums kaut kādas attiecības. Jāglābj situācija. Piedāvājam jums līgumu uz 25 gadiem. (nu ķipa, ka man ar to būs 25 gadus jādzīvo un visa dzīve, ka Kardašjanai jāfilmē) Un pa to laiku viss dzīvoklis pilns ar filmas grupu, tauta rosās, es pa vidu halātā ar kafijas krūzi. Es šam saku, ka es 25 gadus nevaru solīt. Šam steidzās prom un māj ar roku,- Mēs jums to garantējam.

Te es pamodos un pirmā doma,- šajās dienās ir svarīgi pārgulēt ar pareizo pusi - uzreiz darba līgums 25 gadiem. Un gāju vārīt kafiju. Tagad  domāju, ka pareizāk būtu rakstīt ne  pārgulēt , bet pamosties ;o))) Lai jums jauka diena!
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 13. oktobris, 11:06:49 no olgucis »

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #425 : 2017. gada 20. oktobris, 01:38:14 »
Vēl par sapņiem… tas bija vakardienas, jau  pagājušās nakts sapnis. Pirmās divas trešdaļas , es kā likts neatceros, vairāk nobeigumu. Pamatdoma bij tāda, - Visu sapnim atlikušo laiku mēs ar kādu  patīkamu vīrieša gabalu vēlējāmies „intīmi tuvāk iepazīties”. Man par  pārsteigumu, šī vēlme bija abpusēja, līdz ar to viss atlikušais sapņa laiks tika saistīs ar kāda klusa  stūrīša meklējumu. Nu un kā likts, līdz atradās kāds  funktierim atbilstošs placdarms, tūlīt pat ieradās nelūgti viesi, vai guļamistaba  jau bij aizņemta, vai nu vēl trakāk, atvērās istabas durvis un pa tām straumēm nāca teātra skatītāju pūlis, jo izrādās , ka blakus istabā tika spēlēta kaut kāda lauku teātra luga. Vai atkal- pēkšņi uzradās blakus mājas kaimiņi un paziņoja, ka visa māja ar tās iedzīvi jau labu laiku pieder viņiem.  Vienvārd sakot, man tā visa jezga  apnika un es … pamodos. Nedabūjusi. Par ko biju pārsteigta. Nu ne jau tāpēc, ka es parasti dzīvē dabū visu, ko vēlos, vairāk par to, ka es nekad  par ko tādu neesmu sapņojusi. Kaut gan vīrišķim nebija ne vainas, tai nozīmē, ka bija jēga meklēt un … sapņot.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #426 : 2017. gada 20. oktobris, 08:37:30 »
Viens fragments: eju pa ielu ar mērķi nokļūt uz kaut kādām mācībām, kas notiek pie Vecās Ģertrūdes baznīcas. Pāreju pāri Čaka ielai, bet aiz krustojuma sākas necaurredzama tumsa. Paeju mazu gabaliņu, bet saprotu, ka lai gan ceļš pazīstams, pa pilnīgu tumsu nekur neaiziešu. Eju atpakaļ līdz gaišajai ielas pusei un izsaucu taksi, lai tumsu apbrauktu apkārt.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #427 : 2017. gada 20. oktobris, 09:24:14 »
Viens no, kā parasti, daudzajiem sižetiem.
Mana kora diriģentei piedzimusi meitiņa (viņas vecumā gandrīz vai neiespējami), mēs atrodamies kkādā gultā (nu jau man tipiski hahah). Viņa dod savu meitiņu man paturēt. Man cauri galvai tūkstoš domu, no sērijas - arī viņa tagad, pretīgi ziņkārīgi, tāpat kā citi vēros manu reakciju uz bērniem rrrr - es ņemu to zīdaini, kurš vēl netur galvu, bet kkā tik neveikli, ka ar roku atbalstu viņa kakliņu nevis no skausta puses, bet satveru pie rīkles un sanāk it kā viņu žņaugt. Pati nobīstos par savu tizlumu, bet redzu, ka bērna māte mierīga un man pilnībā uzticas.
Kko runājam, un pēc laiciņa diriģente grib bērnu atpakaļ, bet es piefiksēju, ka esmu mazo kkur tajā gultā vnk nolikusi un milzīgajā segu kaudzē pazaudējusi. Un atkal tūkstoš domu cauri smadzenēm - jēzus, Minne...pa šo īso laiciņu, kopš tev vairs nav bērna, tu esi zaudējusi jebkurus instinktus, un kā kas tāds vispār var pazust?! Kas ar tevi notiek, tu esi tik nesavākta un neuzmanīga...viens haoss..
Bet meitenīti veiksmīgi atrodam un atstutējam pret dīvāna malu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #428 : 2017. gada 04. novembris, 07:59:44 »
Man šonakt pēkšņi bij tenisturnīrs. Ar igauņiem un leišiem, ceļojuma/atpūtas laikā, jo palmas apkārt. Panika un neizpratne, jo es nemāku, nespēlēju tenisu. Ar kautkādu igauni savēlām no maizes bumbiņu un trenējāmies (raketes mums bija nezkāpēc), sanāca štruntīgi. Trenējāmies nezkāpēc uz galda tenisa galda, nu ok. Atnāca sacensību vadītājs vai tiesnesis, kautkas tāds... Saka, neviens īsti nemāk. Nu labi, man pirmā spēle. Tiek atsūtīta vēstule, ka pretinieks atdod uzvaru man, un klāt skaista, sarkana roze. Padomāju - cik skaists žests! Un vēl padomāju - ja es esmu ieradusies, bet citi nē, tad jau sanāk, ka es to turnīru vinnēšu...? Hihi. Tad man pasniedza vēl vienu dāvanu simpātisks vīrietis - izrādās tie bij gredzeni, tādi plastmasīgi, man balts, viņam zils. Tas esot uz mūsu pazīšanās 8 dienu jubileju. Man bija patīkami, bet nevarēju atcerēties, ka/vai man ar šo vīrieti būtu kāda romaņķika... Pamodos, sasodīts.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #429 : 2017. gada 04. novembris, 20:03:23 »
pinīgi skauž,man arī gribas!

Atslēdzies diddly

« Atbilde #430 : 2017. gada 04. novembris, 20:04:19 »
es neko vairāk par šujmašīnām ne dzīvē,ne sapnī neredzu :angry:
 :angry:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #431 : 2017. gada 04. novembris, 21:05:55 »
Man tik jauki sapņi nekad nerādās.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #432 : 2017. gada 22. novembris, 08:37:20 »
Dīvains sapnis bija, es tajā nebiju galvenajā lomā. :)

Ir divi naidīgi grupējumi vai ģimenes, īsti tas neatklājās. Kāzas. Precas puisis ar Vestarda Šimkus seju un meitene, kura izskatās kā aktrise Ieva Florence. Viens (vai abi) savstarpēji naidīgie grupējumi negrib, ka kāzas notiek, bet nekādu aktīvu darbību, lai tās novērstu, tomēr neuzsāk. Jaunieši tiek salaulāti, abus sūtu uz guļamistabu nodarīt "visas lietas", lai laulības fakts ir neatgriezenisks un citiem būtu ar to jāsamierinās. Pēc brīža iznāk šie no guļamistabas skābām sejām. Kas noticis? Viņam nestāv...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #433 : 2017. gada 22. novembris, 08:58:06 »
Man šonakt pēkšņi bij tenisturnīrs. Ar igauņiem un leišiem, ceļojuma/atpūtas laikā, jo palmas apkārt. Panika un neizpratne, jo es nemāku, nespēlēju tenisu. Ar kautkādu igauni savēlām no maizes bumbiņu un trenējāmies (raketes mums bija nezkāpēc), sanāca štruntīgi. Trenējāmies nezkāpēc uz galda tenisa galda, nu ok. Atnāca sacensību vadītājs vai tiesnesis, kautkas tāds... Saka, neviens īsti nemāk. Nu labi, man pirmā spēle. Tiek atsūtīta vēstule, ka pretinieks atdod uzvaru man, un klāt skaista, sarkana roze. Padomāju - cik skaists žests! Un vēl padomāju - ja es esmu ieradusies, bet citi nē, tad jau sanāk, ka es to turnīru vinnēšu...? Hihi. Tad man pasniedza vēl vienu dāvanu simpātisks vīrietis - izrādās tie bij gredzeni, tādi plastmasīgi, man balts, viņam zils. Tas esot uz mūsu pazīšanās 8 dienu jubileju. Man bija patīkami, bet nevarēju atcerēties, ka/vai man ar šo vīrieti būtu kāda romaņķika... Pamodos, sasodīts.

Tavu sapni lasot ienāca prātā aņuks par puskurlo džinu, kurš lūdzējam atsūtīja nevis lielu penisu, bet lielu tenisu...
Tavējais sapņu Jūlis arī līdzīgi pakurls šķietās... :D 

Atslēdzies diddly

« Atbilde #434 : 2017. gada 22. novembris, 09:19:14 »
Viens no svaigaakajiem sapnju sizhetiem- man jaabeidz augstskolu,un jaaliek eksaamenu matemaatikaa. Esmu baigi sanervozeejusies,jo zinu,ka nenolikshu. Kursa biedrenes sapuceejushaas,kraasojas,dzer kafiju.Mani iisti nav kur pieseest.sapnii pukojos,kas par stulbumu,ka jaaliek matemaatiku,kura beidzaas jau 2.kursaa.
Fakts,ka matemaatika man bija trauma.